vineri, 1 mai 2015

" Imi dau seama ca americanii stiu aproape totul despre aceasta organizatie discreta a romanilor de top. Mesajul este foarte clar- clasa politica actuala va disparea si SUA si UE nu dau doi bani pe ea. Omul asta se pisa pe toti politicienii din Romania si drept urmare discuta cu noi pentru ca in acest moment pentru SUA, economia de piata, economia reala este mai importanta decat toti mascaricii care umplu ecranele televizioarelor."
De remarcat ca selectia viitoarei clase politice se face de americani. Problema reala si care nu este pusa pe tapet este legata de modul in care interesul national va fi o prioritate pt noua generatie politica mosita in mod unilateral de SUA."
Oare sa imi iau masina? Oare sa ma duc cu un taxi ? Imi aduc aminte cat de greu gasesc un loc de parcare in Bucuresti asa ca ma decid sa iau un taxi. Ajung cu...
REPORTAJELIVE.WORDPRESS.COM

  • Prospectiv A-z .
    GG, esti o resursa, domnule! Sa le luam pe rand:


    1) Cat de veridica e povestea?

    2) "de ce poporul roman l-a ales pe Iliescu a doua oara, de ce poporul roman tace in fata jafului national fara sa se revolte, de ce poporul roman nu isi gestioneaza viata si nu lupta pentru o societate curata si cu valori." Care-i problema cu Iliescu, de ce nu se spune in clar? In plus, porcariile au demarat in Romania odata cu culesul, nu mi-e clar daca asi alesul, Emil Constantinescu. De asemenea, nicio vorbulita despre Referendumul din 2012 cand romanii s-au exprimat cel mai democratic in sensul decapitarii regimului satrap? Adica nu i-a spus careva astuia ca, cel putin la nivel de perceptie, romanii pierd pe mana Vestului?! 

    3) "cumva ca as putea sa fac echipa buna cu Razvan Ungureanu pe care ei il apreciaza foarte mult" Daca Vestul vorbeste in Romania cu bursierii lui Marc Rich si copiii generalilor pro-sovietici, se mira ca romanii voteaza a doua oara pentru Iliescu? Azi, cel mai probabil ar vota si a 3a oara... 

    4) Am scris deja aici ca speranta este ca planul DNA sa fie urmat de un plan Marshall. Altfel...

    5) Aici circula o vorba, talk is cheap, put your money where your mouth is!

  • Gheorghe Gradinaru Personal eu cred ca este posibila o asemenea discutie cu un reprezentant oficial al SUA dar nu cu viitorul ambasador( nu stiu de nici o vizita a viitorului ambasador al SUA in Ro care by the way este contrara normelor -vizita unui ambasador desemnat in tara respectiva)).Problemele discutate si modul in care sunt prezentate nu fac decat sa ridice si mai multe semne de intrebare privind veridicitatea articolului. In concluzie am sentimentul ca se incearca sa ni se vanda ceva sub ambalaj american.

  • Cornelius Scipio comentariul lamuritoir al lui Zamolxis din 25 martie: "Înţeleg că autorul scrie şi proză SF. Pentru că, să fim serioşi: „o organizaţie de elită”, „unii din cei mai puternici oameni din România”, „nici unul nu este printre milionarii implicaţi în scandalurile de corupţie” şamd. Asta sună deja a comedie, nu mai pare nici SF. Trebuie să credem că există, printr-un mare miracol al naturii, „oameni de afaceri” care au ajuns să fie „puternici” în România fără să facă parte din sistemul mafiot corupt trans-partinic? Ca şi cum acest lucru este posibil… Aceste poveşti sunt bune pentru copilaşi inocenţi....."

  • Mihai Ion Turcu Unii traiti in SUA, altii am avut contact cu americani la ei acasa, stilul este american.Privind incalcarea normelor dipolmatice, SUA incalca toate normele sub aparenta ca le respecta.

Niciun comentariu: