vineri, 23 septembrie 2016

Porti deschise spre infern

Porti deschise spre infern. – 14 august 2016.


Alexandru Cosmin Codreanu

Dincolo de jocurile politice, de declaraţii şi ameninţări mai mult sau mai puţin voalate, pe linia de fractură care desparte spaţiul lumii occidentale şi euroatlantice de cel al estului apropiat şi îndepărat, ruşii au stabilit acum o linie de forţă cu un uriaş potenţial distructiv. Cea care începe de la Marea Baltică trece prin Marea Neagră, exact pe la poarta de est a României, şi ajunge în Mediterană.

Au fost aduse, amplasate şi deja trecute în stadiul operaţional sisteme al căror rol este cel de a asigura conducerea unor operaţiuni denumite A2/AD (anti acces sau interzicere de acces), „interzicere a acesului" terestru, maritim şi de închidere a spaţiului aerian. Mişcare care debutase în două puncte, pe nordul şi centrul axei, imediat posibilă şi în sud, odată cu încheierea acordului de cooperare multiplă între Rusia şi Turcia.

 

 

Trei porţi deschise de ruşi pentru intrarea în infern

Dincolo de jocurile politice, de declaraţii şi ameninţări mai mult sau mai puţin voalate, pe linia de fractură care desparte spaţiul lumii occidentale şi euro-atlantice de cel al estului apropiat şi îndepărat, ruşii au stabilit acum o linie de forţă cu un uriaş…

ADEVARUL.RO|BY CRISTIAN UNTEANU

 

Stefan Kovacs Bun- și care e potențialul "distructiv" ? Discutăm despre o apărare normală...

 

Alexandru Cosmin Codreanu Potential distructiv exista in orice forma de aparare. In acest moment NATO si Rusia au solutii de aparare cu potential distructiv. Turcia schimba insa balanta de putere prin scaderea zonei de influenta NATO si cresterea zonei de influenta a Rusiei.

 

Alexandru Botu Analistii NATO nu au luat in calcul o astfel de situatie previzibila?

 

Alexandru Cosmin Codreanu Nu stiu ce au facut analistii oficiali, insa imi amintesc ca un scenariu asemanator a fost expus de mine pe grupul prospectiv anterior chiar inainte de "dizolvarea" acestuia. Parametrii ecuatiei erau insa diferiti:

Afirmam ca Romania va ramane un part... NATO de facto, deoarece altfel vecinii nostri filorusi nubar mai avea niciun model in afara de Rusia, catre care vor gravita neconditionat.


Mai mult, afirmam ca o Romanie sub influenta ruseasca, care atrage Bulgaria in aceiasi sfera de influenta, ar pune o peesiune foarte mare la Marea Neagra pe Turcia, care obligata din motive strategice va incerca sa se apropie de Rusia.

Inimaginabilul de acum 2 ani s-a produs, iar Turcia a devenit filorusa. Bulgaria a cerut deja o Mare Neagra demilitarizata, lucru care in noul context ar fi o varianta foarte convenabila pentru NATO.

Ce facem insa cu presiunea pusa de zonele rosii asupra Romaniei? Mai este motivat NATO sa pastreze un avanpost atat de expus astazi? Mai important, ce va face Romania fara NATO?

Alexandru Botu Nu vreau sa dau un raspuns la ultima Dumneavoastra intrebare, dar fara sa fie si o solutie convenabila, Romania va cam face ce vor face si vecinii ei. Eu cred ca de aceasta nu exista deloc "zbatere publica".

Cum e cu tobele razboiului?

Cum e cu tobele razboiului? – 13 august 2016


Draghi Puterity
 

Domnule profesor Turcu, puteti comenta cele spuse de Kissinger? Mie imi suna putin patologic, desi nu pot sa exclud nici ca marele plan malefic pe care il descrie ar putea fi real.

 

 

Henry Kissinger: "If You Can't Hear the Drums of War You Must Be Deaf" - Daily Squib

NEW YORK - USA - In a remarkable admission by former Nixon era Secretary of State, Henry…

DAILYSQUIB.CO.UK

 

Mihai Ion Turcu Este un proiect in mare cunoscut. Nu este realist. Generatia lor este epuizata , inclusiv conceptual. Lumea se schimba alert.

 

Smaranda Dobrescu Nu cred ca Kissinger mai da dovada de ratiunea pe care o manifesta in urma cu 30 ani. Nu este realism, este numai cinism in ce prognozeaza, chiar daca povestea asta pare a fi obiectivul multor cluburi si elite de tip sorosist si chiar daca povestea e in curs de aplicare. Sigur ca daca vor veni Doamnele Clinton si Nuland bine sustinute de magnatii lor si ai Israelului, Kissinger va exulta de bucurie. In rest nu stiu daca luand in serios aceste amenintari UE trebuie sa ramana unita sau sa cedeze tendintelor centrifuge.. Probabil ca unele concepte dragi noua vor ramane in plan secund in caz ca... Adica cum? Sa devenim fermieri si sa ne cumparam pusti sa ne aparam de hoardele flamande? Asta am citit-0 doar in cartile SF din anii `80!

 

Smaranda Dobrescu Draghi, daca tot esti in aceasta dispozitie, iti recomand sa asculti o alta prognoza, ca sa discutam despre apocalipsa jumatate in gluma, jumatate in serios. Care sunt cele 10 tari care e posibil sa dispara in urmatorii 20 ani:
https://www.youtube.com/watch?v=1vP3Ju7J4gk

 

 

10 Countries That May Not Survive The Next 20 Years

YOUTUBE.COM

 

Preda Mihailescu Daca nu era si America pe lista, era ridicul. Asa este ... amatoresc? Prefer amatorii profesionistilor cinici care cred ca se indeplinesc visele lor criminale.

 

Dragos Bora Suna patologic, intr-adevar. Deoarece a aparut pe un site de umor. Desi-s un soi de bufoni, ca mai scapa printre randuri si adevaruri...http://www.dailysquib.co.uk/.../3089-henry-kissinger-if...


 

 

Henry Kissinger: "If You Can't Hear the Drums of War You Must Be Deaf" - Daily…

DAILYSQUIB.CO.UK

 

Stefan Kovacs Să și le bage unde nu îl bate soarele...hai că l-au condamnat nevinovat pe Miloșevici dar javra asta vinovată de vreo 500.000 de morți în Indonezia și Bangladesh, vreo 200.000 în Timor plus câteva zeci de mii în Chile- când își scoate limba în spânzurătoare ?

 

Prospectiv A-z .
Mai incet, domnule Kovacs, ca v'aude schimbul III dela DNA si il condamna si p'asta sa-l despagubiti! ;-)

 

Stefan Kovacs Prospectiv A-z Ziceam și eu- la schimb cu să-mi vireze prin conturi câteva milioane...

Ce planuri mai are agentura Soros?

Ce planuri mai are agentura Soros – 14 august 2016
 
Draghi Puterity
 

O parte din Agentura Soros care se ocupa cu manipularea alegerilor din UE (inclusiv persoane de contact si sume):

 

Draghi Puterity

August 14

O parte din Agentura Soros care se ocupa cu manipularea alegerilor din UE (inclusiv persoane de contact si sume):
http://linkis.com/sli.mg/a/Dvev5

 

 

Full list of Soros NGOs manipulating elections in all EU member states


Preda Mihailescu Nu merge la zoom. Dar parca am vazut ca intre toti, romanii erau destul de bine platiti. Si noi care ne plangem tot timpul ca occidentul nu ne respecta!

 

Smaranda Dobrescu Punctele cheie cu rusinarea si demascarea populistilor, a celor cu mesaje extremiste, a celor anti Lgbt, etc.sunt aiureli de mana forte care ascund propaganda inclusiv pe FB ca sa iasa cine trebue in alegeri..

 

Prospectiv A-z .
La o prima vedere, totul pare legitim daca acceptam misiunea 'Societatii deschise' ca legitima in universalismul drepturilor minoritatilor etc. La o analiza mai serioasa, observi ca-ti lipseste materialul teoretic, de cel legal nici nu mai discut, pentru a incadra aceste actiuni a *d'ale societatii in civil*. Teoreticienii romani, putini cati sunt, nu au mijloacele pentru a observa si caracteriza asemenea fenomene; cei mai multi fiind ei insisi subventionati de fundatii si/sau neauziti.

Daca ungurii au putut face ceva despre bine/rau-facerile de gen soc in civil samd, noi romanii am ramas blocati ca la inceput de ani 1990 cand il citam ironic pe Ceausescu cu agenturilii.

 

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Intr-un fel. Dar pe de alta parte, copiii au mai crescut - astazi se platesc doar subsidiari, recruti pe noi teme colaterale. Dar oamenii nostrii de la doua sh doi, ge de se si alti seniori au ramas specialisti reliable - probabil ca nici nu mai au nevoie de subventii, acestea curgand direct din posturile pe care le-au putut atinge in societatea romaneasca. Ma gandesc, nu stiu!

 

Prospectiv A-z .
Preda, nu contest ceea ce observi, genealogia societatii in civil, ci deplang lipsa unei contre teoretice si legislative pe masura...

 

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Sunt perfect de acord, spre deosebire de Ungaria unde s-a miscat de fapt cel mai bine, in parte insa si Polonia (dar Michnik nu este singur ... ), la noi nu prea au crescut anticorpii. Dar nu poti spune ca nimic nu s-a schimbat: caci iata, pe partea contaminarii, procesul de maturare este in toi, semintele aruncate in 1990 au incoltit voioase si ne reprezinta la EU si scriu prin lume despre noi, actiunea aceea a avut succes. No - anticorpii cand or veni, vor fi buni si ei 

:-(

Prospectiv A-z .
Oare de ce a fost inchis Grupul Prospectiv de 2 ori? Prospectivizarea creaza anticorpii.

Privind din Bulgaria

Privind din Bulgaria.. – 14 august 2016


Dinica Roman

Privind din Bulgaria, Romania se vede mai bine.

 

 

România: gândește europroiectal, actionează național

Discursul despre cautarea unui proiect de țară la vecinii din nord arată ce vor grupele sociale de baza – naționaliști, liberali, societatea civilă și cei de stângă Vladimir Mitev România și Bulgar…

MOVAFAQ.WORDPRESS.COM

Top of Form


Smaranda Dobrescu Bulgarii stiu se pare mai multe decat noi despre Declaratia de la Cluj, despre programul"Romania competitiva" despre sondajul care arata ca majoritatea moldovenilor nu vor unirea cu tara. 
Nu stiam ca Gotiu, remarcabil in campania anti Rosia Montana, dupa o bursa in Germania s-a hotarat sa-l sustina pe Ciolos, cu sau fara legatura cu Germania. 
Analiza prinde oarecum corect agitatia noastre de a ne face proiect de tara care sa ne uneasca in jurul unor mari idei pe de o parte si impotenta de a se cadea de acord pe orice idee in micul colectiv de la Cotroceni, pe de alta parte. E corecta si ideea ca exista partide politice care vorbesc, lanseaza idei, dar nu fac nimic spre a le aplica: "Programul național lipsește și în sectorul cel mai de stângă din spațiu public român, grupat în jurul site-ului Critic Atac. Se pare că în România, ca și în Polonia, agenda politică este stabilită de ambele aripi ale dreptei – cea naționalistă și cea liberală. Partidele de stângă ale establishment-ului, cel Socialdemocrat și cel al lui Geoana se încadrează în acest sistem politic fără că să ofere vreo alternativă."
In ce priveste agenda politica stabilita de dreapta nationalista, autorul cred ca vorbeste doar despre un posibil viitor. Agenda politica este doar cea a dreptei neoliberale de tip macovist (tehnocrat). 
Ce se pare iarasi ca stiu bulgarii mai bine decat noi, sau le place sa creada este impactul important al lui Calin Georgescu. Teoretic, un curent nationalist cu nuante de stanga ar fi poate o contrapondere necesara . Dar de ce nu este promovat in media noastra, nu in cea bulgara proiectul lui CG?

 

Alexandru Cosmin Codreanu Citez:
"Declarația de la Cluj" exprimă interesele sectorului NGO și ale "partidului român de protest" – oameni care încearcă fără a se defini ideologic, să acționeze pe teme concrete. În ultimii ani ei au opus proiectului de extracție a aurului "Roșia Montana" și au protestat în susținerea luptei împotriva corupției.
Am incheiat citatul.

Poate exista partid politic fara doctrina? Poate avea viitor un "partid politic de protest" dupa ce isi indeplineste misiunea de credinta?

 

Smaranda Dobrescu Alexandru, destui oameni educati si relativ tineri gandesc sa faca politica apolitica!!! Uneori se definesc drept anarhisti, alteori anti-sistem, cad ba spre stanga radicala si filorusa, ba spre dreapta neoliberala de tip NGO american. Din pacate, aceasta generatie in care noi cei in varsta ar trebui sa ne punem toata increderea mi-e dificil sa cred ca va cadea la pace. Va rataci in spatiul public intrebandu-se daca nu cumva premierul Ciolos sau Nicusor Dan nu ii reprezinta cumva... Si nici macar nu-i putem invinui cata vreme societatea nu le-a prezentat un model valabil de succes. Ce le lipseste cred eu este personalitatea si misiunea de credinta, cum spui tu.

 

Alexandru Cosmin Codreanu Personalitatea este (si) rezultatul modelelor, sau in cazul nostru a absentei acestora.

Daca lipsei de modele ii putem opune speranta ca acest lucru se va corecta in viitor, propunerii unui model de "partid politic de protest" nu-i mai avem ce propune; putem cel mult accepta un precedent de creare de model politic de unica folosinta, cu durata de viata scurta, cu tot ce inseamna acest lucru.

Ori acest lucru nu este sinonim cu o dezvoltare durabila

 

Smaranda Dobrescu Nu doresc sa intru in domeniul profesorului Turcu si sa vorbesc a toate stiutor despre personalitate. Recunosc ca ea este legata de modele, dar pana la a-ti contura personalitatea in legatura cu modelul partidelor politice, te-ai format, se presupune intr-o familie, mediul cel mai important in dezvoltarea personalitatii.Ma feresc sa aduc vorba despre scoala. 
"Partide politice de protest" s-au crezut a fi la timpul lor Syriza, Podemos si altele. Au cedat din cerinte-nu le-as numi principii- mai repede decat ne asteptam. Un alt mititel exemplu este partidul Pirat infiintat in Suedia Initiatorul lui declara:"Vechii politicieni nu inteleg importanta libertatilor fundamentale pentru aceasta generatie. Le considera drept o problema izolata, a altora, ei traiesc departe de tastatura calculatorului, nu traiesc conectati", a acuzat Falkvinge."
Un mic copilas a avut Pirat-ul si in Romania Cred ca la Cluj sau Targu Mures. Au inregistrat un mic/mare succes preluand ideea lui Macovei de a se forma partide din 3 membri. Sunt deja inregistrate vreo 70. Chiar crezi ca se vor intelege sa se uneasca ca sa prinda un 5 % in toata tara? Si tot un partid elitist de dreapta?

 

Alexandru Cosmin Codreanu Poate asta este esenta: divide e impera.

 

Smaranda Dobrescu Exact. Atomizarea, lipsa de reprezentativitate, afectarea democratiei, etc. Face parte din joc.

Incertitudini privind Codex Aureus

Incertitudini privind  Codex Aureus – 13 august 2016
 
Dinica Roman shared Gheorghe Piperea's post.
 

Gheorghe Piperea

August 13

Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia ascunde o multime de surprize, unele socante, de-a dreptul. Prima surpriza este chiar cetatea. Arata mai bine decat multe situri similare din Europa (cel putin alea pe care le-am vazut eu). A doua surpriza este faptul ca, la mai putin de 100 m una de alta, se afla doua catedrale - una catolica, cealalta ortodoxa. 
Primul soc : sub pajistea din fata catedralei catolice se afla ruinele unei basilici bizantine distrusa de maghiari in anul 1002, atunci cand au ocupat medievalul Apullum. Nu-i asa ca noi "stim" ca suntem ortodocsi de prin 1350 si ca limba liturgica era slavona?
Al doilea soc : intr-o cladire ciudata, care nu seamana deloc cu o biblioteca, sunt pastrate peste 50 de mii de documente, precum si carti vechi de o inestimabia valoare. Sunt acolo 500 de incubabule (=primele carti tiparite, datand din perioada 1450-1475), precum si o parte din Codex Aureus, unica in lume, scrisa cu litere de aur, in jurul anului 810, din porunca lui Charlemagne. E o reproducere a Evangheliilor dupa Marcu si Matei, unde, din cate am inteles din spusele ghidului, se vorbeste de români (!!!?). Restul acestui Codex Aureus se afla la Vatican. 
Repet, valoarea acestor carti este, pur si simplu, inestimabila.
Cu toate acestea, au fost revendicate de enoriasii cultului Romano-Catolic. S-a ajuns si la CEDO. Acolo, avocatul care a pledat impotriva Statului roman a fost euro-parlamentarul roman Monica Macovei. 
Cladirea, care adaposteste cele 500 de incunabule (si care nu pot fi consultate decat cu autorizatie prealabila de la Ministerul Culturii) se numeste Biblioteca Batthyaneum, este in administrarea si este revendicata, de asemenea, de Biserica Romano-Catolica. 
Nu se stie sigur daca in locatie se mai afla sau nu Codex Aureus. Este posibil sa fi fost mutat la Budapesta. 
E de groaza ce mai spun, in plus, ghizii de pe aici. 
Povestea cu revendicarea codului si a cladirii este, insa, reala. Cititi pe net.

 

Alexandru Botu Domnule Dinica Roman, foarte frumoasa si instructiva descrierea Dumneavoastra!
Eu am sa ma refer numai la ceea ce "stiam" despre ortodoxismul nostru ("ca suntem ortodocsi de prin 1350 si ca limba liturgica era slavona?"). Din cate cunosc eu a existat, mai intai, ortodoxism in Banat si Transilvania si venirea ungurilor in zona, la inceput pe "incuscreala" si apoi, dupa vreo peste doua sute de ani, pe cucerit si impus catolicismul a facut ca ortodoxismului sa fie repugnat si chiar interzis. Daca in Transilvania s-au construit edificii catolice peste ruinele basilicilor bizantine, prin alte parti (nu neaparat extracarpatice), pe unde incercasera acelasi exercitiu, s-a intamplat si invers. Ortodoxismul nu a avut nevoie de asezaminte bisericesti asa de durabile, monumentale precum cele catolice pentru a se manifesta aproape natural. Troitele, asezate la raspantii de poteci, drumuri au fost locurile de intalnire ale credinciosilor la marile sarbatori crestine, in rest calugarul era un neobosit vizitator al comunitatilor rasfirate.

 

Dinica Roman Va multumesc domnule Alexandru Botu, numai ca descrierea apartine d-lui Gheorghe Piperea. Eu sunt factorul in chestiunea asta :-)

 

Alexandru Botu Scuze, Domnule Dinica Roman! Domnului Gheorghe Piperea ii trec cu vederea astfel de chestii.

 

Doina Nicolescu Romanii din Transilvania au avut biserci mult mai devreme de anul 1350. Unele se mai pastreaza si astazi. De exemplu Santamaria Orlea. Cand familia Candea a devenit Kendenffy au dat si biserica catolicilor. In biserica se mai pastreaza frescele bizantine. Sunt si alte biserici anterioare anului 1350, nu le enumar acum.

 

Smaranda Dobrescu Densus, nu cumva e reconstruita pe un vechi asezamant roman din secolul 6?

 

Doina Nicolescu Densusul este o minune si in acelasi timp o dovada a continuitatii locuirii Transilvaniei dupa plecarea romanilor. Unii istorici coboara pana la secolul VI construirea bisericii. Altii spun secolul VIII. Pictura este tot bizantina.


Doina Nicolescu Cat priveste Codex Aureus, aceasta comoara este ravnita de cativa straini. Valoarea lui este enorma! Ceausescu a girat cu codexul un mare imprumut. Ministrul culturii din cabinetul ciolos, Vlad Alexandrescu l-a oferit "pentru o expozitie" Vaticanului, unde ar fii riscat retinerea "pana la definitivarea propietatii"! Codexul a fost lasat mostenire Transilvaniei. In evul mediu Transilvania era un principat si nu apartinea regatului Ungariei.

 

Mihai Ion Turcu Era voivodat cu statut de stat, sub suzeranitatea coroanei ungare. Principat devine dupa caderea Ungariei sub turci.Biblioteca Batyaneum a fost testata locuirorilor Albei Iulia ca biblioteca publica.

 

Doina Nicolescu Asa este. Dar statul ungar a castigat procesul, unde a fost reprezentat de avocatul Monica Macovei.

 

Mihai Ion Turcu Da dar ungurimea din Romania care s-ar fi constituit in mostenitor este o fictiune din punct de vedere juridic si sunt cetateni romani. Eu am inteles ca acest patrimoniu a revenit Arhiepiscopiei Romanocatolice a Transilvaniei. (Majoritatea ungurilor din Ardeal sunt protestanti.

 

Doina Nicolescu Fictiune sau nu, Romania de astazi s-a lasat de bunavoie inpazitia de ciuca a batjocurii. Daca Ungaria la proces a avut un avocat roman care s-luptat pentru ea (Monica Macovei) cine sa mai creada ca are dreptate?

 

Mihai Ion Turcu Stricto se snu nu au. Este o interpretare abuziva a documentelor. Faptul ca au avut o avocata etc, nu are ceva cu fondul problemei. Alt avovat ar fi facut si el toate speculatiile posibile in interesul clientului. Putem spune ca acceptarea acestui rol in acest caz este nedeontologica.

Statutul lui Assange

 

Statutul lui Assange – 11 august 2016


Dinica Roman
 

ElComercio.com reported:

It happens that the author of the mess is none other than the person to whom Ecuador has granted asylum and protection for more than four years. I was the first to say that Assange has, like all human beings, inalienable rights that must be respected. However, an asylee also has obligations can not ignore. should not "perform acts that disturb the public peace or tend to participate or influence political activities" and also must respect and not harm their acts to the country that decided asilarlo.

Unfortunately, Ecuador has not set any limit to the conduct of Assange and allowed to violate his refugee status and who seek asylum taunt. His latest interference in US policy could have consequences worldwide, of which Ecuador, Assange protector, will not leave unscathed. If London has refused to closer ties with Ecuador, because of Assange, Washington is expected to react in the same way. And the United States is our best commercial customer! I said that, once granted asylum, Ecuador is bound to keep. However, given the gruesome performances Assange undoubtedly violate his refugee status should be considered whether its conduct, taken to the extreme, it is a good reason for Ecuador to end such asylum.

http://a.disquscdn.com/…/medi…/images/4065/7504/original.jpg

 

Dinica Roman http://heatst.com/.../still-no-clues-in-murder-of-dncs.../

 

 

Still No Clues in Murder of DNC's Seth Rich, As Conspiracy Theories Thicken

 

Dinica Roman http://www.ibtimes.com/who-seth-rich-wikileaks-offers...

 

 

Who Is Seth Rich? Wikileaks Offers Reward For Info On Murdered DNC Staffer

IBTIMES.COM|BY ALEX GAROFALO

 

Dinica Roman https://www.washingtonpost.com/.../f84fcbf4-5e5b-11e6...

 

 

WikiLeaks offers reward for help finding DNC staffer's killer

WASHINGTONPOST.COM

 

Draghi Puterity Viata bate filmul. Ma rog, serialul. Si la Underwoods (House of Cards) mai dispareau cei care le puteau face probleme.

 

Prospectiv A-z .
Cum spui, Draghi, viata bate filmul! Comentatorii, si mai si!

George Radu
+39
Ba Cotidianule, cit o mai sustineti pe dementa de Killary? Ce decese misterioase? SINT CRIME BA, slugi sorosite sint 48 DE CRIME savirsite contra a 48 de persoane care au dezvaluit faradelegile familiei de sociopati CLINTON. 48 DE OAMENI AU FOST OMORITI IN CONEXIUNE CU ACEASTA FAMILIE. Aici nu e nimic misterios e o actiune tipic zionista, eliminarea celor care se opun SISTEMULUI.

Pentru cunoscatori
+49
Clintonii,inca de pe vremea Saxofonistului,avea serviciul lor secret si personal,si inca de atunci a inceput o serie de crime de care cei doi cei mai mari escroci din Istoria SUA nu sunt straini!Cu asasinarea lui Seth,Lucas, Thorn,Ashe, Berta Caceres, etc., in care Clintonii sunt implicati e mare scandal asa cum a fost si cu "sinuciderea"lui Vince Foster !Cea mai criminala familie presidentiala se pregateste sa puna mana iar pe Casa Alba cu ajutorul maimutoiului negru!

porci cu manusi
-24
Urate acuzatii... brr ! Da si asta cica le da pe bani... Pai le poat cumpara cine nu vrea sa le dea publicitatii. Asta urmareste cumva? Sa ii intre banii precizati in cont si gata nu s-a mai intamplat nimic, sau vrea sa spuna si gata insa trebuie costurile acoperite? Ma intreb dc ar risca viata proprie pt 20 mii euro sau ce valuta or fi ei? Sa fie alta bomboana cu sedativ pt fraieri?

http://www.cotidianul.ro/decese-misterioase-puse-pe.../

 

 

Decese misterioase puse pe seama campaniei prezidenţiale din SUA

COTIDIANUL.RO


Draghi Puterity Si ghici de la cine primeste ordine stimabila:

https://www.rt.com/.../355639-soros-clinton-albania.../

https://external.fotp3-2.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQBQf7vxbCNh-svI&w=90&h=90&url=https%3A%2F%2Fcdn.rt.com%2Ffiles%2F2016.08%2Farticle%2F57ad95f6c36188db318b459c.jpg&cfs=1&upscale=1&sx=192&sy=0&sw=444&sh=444

 

Soros gave Clinton step-by-step instructions on how to tackle Albania…

RT.COM

 

Prospectiv A-z .
Oh, Draghi, doar nu vrei sa spui ca d-na Clinton se apleaca la randu-i la licurici...

 

Preda Mihailescu PE vremea lui Clinton si Lewinski, era filmul acela cu Albania : "Wagging the dog" - pare ca vine din acel film extrasul!

 

Draghi Puterity :D

https://www.youtube.com/watch?v=Rh-Samvut-E

 

 

Scene from the movie Wag the Dog (1997)

YOUTUBE.COM

 

Mihai Ion Turcu Sinuciderile pot deveni epidemice.