vineri, 27 ianuarie 2017

Atragerea slaba de fonduri europene, un fapt pozitiv?

Atragerea slaba de fonduri europene, un fapt pozitiv? – 11 ianuarie 2017


Smaranda Dobrescu shared Gheorghe Piperea's post.

January 11 at 10:21pm

 

Gheorghe Piperea

January 11 at 1:07pm

Cica slaba performanta in atragerea de fonduri europene nu e neaparat o veste rea ci, mai degraba, o veste bunicica. Justificarea asta, daca nu ar veni de la un oficial, ar putea fi un banc bun, similar cu aceasta culme a justificarii : e adevarat ca am primit un pumn in figura, dar macar a fost un pumn de la Mike "The Iron" Tyson*.

*Acest clasic in viata este chiar autorul expresiei : everybody has a plan until they get punched in the face (oricine are un plan, pana cand se trezeste cu un pumn in fata).

http://www.stiripesurse.ro/culmea-fondurilor-europene-absor…

 

Smaranda Dobrescu Presedintele Consiliului fiscal e de parere ca nerealizarea veniturilor inseamna un deficit mai mic!! Deficitul nu inseamna diferenta dintre cheltuielile facute si veniturile incasate? Daca incasezi mai putin, cum iti scade deficitul? Mai mult, daca te bazezi pe fondurile europene capabile sa genereze produs intern brut,si acesta nu se realizeaza. atunci si raportarea la PIB a deficitului apare odata in plus un deficit al bugetului consolidat mai mare.


Smaranda Dobrescu Lipsa cofinantarii nupoate influenta diminuarea deficitului intrucat cofinantarea reprezinta un coeficient subunitar din finantare.

 

Eugénia Paraschiv E vizibilă greutatea indicatorului PIB, ascunde impotența-irelevanța economiilor naționale și jocul corporatist-fonduri-uniunea sue....v-ați gândit la operaționalitatea economico-financiară a acesteia din urmă și poate pentru prima dată lasă în urmă de-a binelea politicile....

 

Smaranda Dobrescu Constituirea PIB-ului (asa am invatat eu la Comisia de Prognoza) are in vedere si profitul realizat in economie. Cu cat e PIB-ul mai mare, adica economia a inregistrat rezultate bune si prezinta o crestere fata de anul precedent, deficitul apare mai mic. Daca insa PIB-ul e mare din cauza profitului inregistrat dar neincasat, cresterea e artificiala, raportarile dubioase si "banii din buzunarul romanului" nu se multiplica.

 

Eugénia Paraschiv Mulțumesc, doamnă SmarandaDobrescu pentru răbdarea de a dialoga! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fa5/1.5/16/1f642.png:)

 

Eugénia Paraschiv De ce nu ține nimeni la noi un curs de critică a economiei politice moderne(occidentale ori ba n-are importanță)? Aici ar putea veni relevanța ori plusvaloarea formelor universitare private.Și atunci mă intreb ca proasta, unde-i sensul progresului? L-a luat ostatec autovalidarea cunoașterii în chiar actul producerii ei?

 

Smaranda Dobrescu Si eu ma intreb, Eugenia, ca si tine cum de a fost posibil sa devina antreprenori, sau profesori de economie sau analisti economici, imediat dupa `89, oameni, poate bine intentionati dar care nu invatasera sau poate nici nu reflectasera nimic despre economia politica occidentala? Sensul progresului, in aceasta perioada in care vorbim despre venitul de baza ca substitut al venitului din munca ne arata ca s-a pierdut cu ajutorul bancherilor si marilor patroni. Unicul sens valabil al progresului, incepand cu 1600 si pana in prezent, cred eu, este prosperitatea intregii societati..

 

Eugénia Paraschiv Culmea e continuarea trendului, cel puțin asa reiese din interviul româncei de la Harvard publicat in Forbes.Evident în alte forme, micii antreprenori trebuie asistati antreprenorial, amu' incubarea pierde teren prin clustere șamd....scuze ptr ortlgrafia din mers..

.

Eugénia Paraschiv A început era lupta anticorup(ți)ere a cuvintelor-concepte? Iar trendul amintit de dvs, Smaranda Dobrescuhttp://evonomics.com/how-the-invisible-hand-was.../


 

How the Invisible Hand Was Corrupted by Laissez-Faire…

EVONOMICS.COM|BY EVONOMICS: THE NEXT EVOLUTION OF ECONOMICS

 

Smaranda Dobrescu Imaginarul burghez corupt sau inca necorupt de laissez faire a triumfat, avand in vedere cel putin trei directii:
-Un panaceu pentru bolile din social este cresterea PIBului fara sa se stipuleze ca acesta are limite de crestere, ca societatea nu poate produce din ce in ce mai multe bunuri la nesfarsit.
-Consumul populatiei poate creste nelimitat spre fericirea populatiei si cresterea productiei. 
- Meritocratia; saracia si inegalitatea se datoreaza nu destinului ci indolentei si neglijentei.
Toate aceste trei elemente de imaginar burghez, adica ideologia de dreapta sunt azi vizibil in dificultate .(Nu inseamna ca ideologia de stanga nu e cam in aceeasi situatie) Fata de Smnith si toti ceilalti care aveau incredere deplina in piata si gandeau ca cererea si oferta (primii) sau micile reglementari de preturi si salarii prin interventia unui stat minimal (adeptii laissez-faire-ului) vor reglementa toate neajunsurile nu s-au gandit foarte tare la banci, credite, globalizare, dobanzi, toate la un loc schimband regulile cunoscute ale jocului. 

Trump vorbeste de cresterea dobanzilor, ca si cum nici vorba de criza nu ar mai fi. Fenomenul nu poate ramane localizat in SUA care are schimburi comerciale si multinationale in alte n state. Cum vor face fata economiile capitaliste ale acestor tari diferit dezvoltate la cresterea dobanzilor? Iata un posibil colaps nu doar al economiilor nationale dar si al sistemului.

 

Alexandru Botu Inteleg, daca ma fortez putin sa extind "pata" analizei, in stilul elitistului mentionat ca ar fi bine ca si de acum incolo sa procedam la fel, ba ar fi si mai bine daca simultan am dubla din proprie initiativa cotizatia noastra la constituirea fondurilor structurale. 
Incep sa inteleg si faptul ca elitistul, nesingular printre altii din aceiasi tagma, cunoscand ca toate modelele de crestere economica si sociala cunoscute si practicate au esuat nu a pregetat sa se sacrifice si sa gaseasca el solutia miraculoasa. Ba este si modest, nu a cerut sa i se recunoasca meritele exceptionale.

Florian Coldea, suspendat din functie

Florian Coldea, suspendat din functie – 12 ianuarie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

January 12 at 7:23pm

""În urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la domnul general-locotenent Florian Coldea şi care au fost supuse unor verificări preliminare, directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, a dispus, conform procedurilor, constituirea unei comisii speciale de verificare a eventualelor încălcări ale legii sau deontologiei profesionale. În acest sens, până la finalizarea verificărilor, domnul general-locotenent Florian Coldea este pus la dispoziţia Directorului, potrivit prevederilor legale, iar atribuţiile funcţiei de prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţii vor fi preluate de către Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig."

 

 

Florian Coldea, suspendat din funcție

Florian Coldea, prim-adjunctul SRI, a fost suspendat din funcție în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță, SRI anunțând că atribuțiile acestuia au fost preluate de directorul Serviciului Eduard Hellvig

COTIDIANUL.RO

 

Gheorghe Gradinaru LEGE Nr. 80 din 11 iulie 1995 privind statutul cadrelor militare

Cadrele militare se pot afla in una dintre urmatoarele situatii: 
a) in activitate, cind ocupa o functie militara. Calitatea de cadru militar in activitate se mentine si pe timpul cit acestea sint eliberate din functii pentru a urma diferite forme de pregatire in interesul serviciului, precum si atunci cind sint puse la dispozitie: in vederea incadrarii sau trecerii in rezerva ori in retragere; pentru cazurile de boala stabilite prin hotarire a Guvernului; pe timpul cit sint in captivitate. 
ART. 82 
Situatia ofiterilor, maistrilor militari si subofiterilor in activitate, care sint pusi la dispozitie, se solutioneaza dupa cum urmeaza: 
a) pentru cei pusi la dispozitie in vederea incadrarii sau trecerii in rezerva ori in retragere, in termen de cel mult 3 luni. In cazuri exceptionale, cu aprobarea ministrului apararii nationale, acest termen poate fi prelungit cu inca cel mult 3 luni. Pe timpul cit se afla in aceasta situatie, cei in cauza indeplinesc atributiile stabilite de comandantii unitatilor militare la a caror dispozitie sint; 
b) pentru cei pusi la dispozitie in cazurile de boala stabilite prin hotarire a Guvernului, la expirarea termenului de internare si a concediilor medicale pentru tratament, fara a depasi termenul maxim prevazut de reglementarile in vigoare pentru bolnavii salariati in administratia publica. 
Cadrele militare restabilite vor fi numite in functie, iar cele a caror boala se mentine vor fi trecute, dupa caz, in rezerva sau in retragere, cu drept de pensie conform legii; ART. 89 
Hotarirea privind mentinerea in activitate a cadrelor militare pentru care s -a inceput urmarirea penala sau care sint trimise in judecata instantelor militare se ia dupa solutionarea cauzei de catre parchetul militar ori de catre instanta de judecata militara. 
In acest interval de timp ofiterii, maistrii militari si subofiterii arestati se suspenda din functie, iar cei care sint cercetati si judecati in stare de libertate sau eliberati pe cautiune se pun la dispozitie. Pe timpul suspendarii din functie, ofiterii, maistrii militari si subofiterii nu beneficiaza de nici un drept de la Ministerul Apararii Nationale. Cei pusi la dispozitie indeplinesc atributiile stabilite de comandantii unitatilor din care fac parte si beneficiaza de drepturile banesti corespunzatoare gradului pe care il au, la minimum. 
Ofiterii, maistrii militari si subofiterii condamnati, care anterior au fost suspendati din functii, se trec in rezerva incepind cu data suspendarii. 
In cazul in care s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala ori achitarea, acestia vor fi repusi in toate drepturile avute la data suspendarii din functie, respectiv a punerii la dispozitie. 
Repunerea in drepturi se poate dispune si in cazul incetarii urmaririi penale ori a procesului penal.

Like · Reply · January 12 at 9:18pm

 

Smaranda Dobrescu Drept e sa luam la cunostiinta si sa nu facem supozitii.... Cum spuneam mai sus, poate fi doar asa o cercetare .. In doua cazuri, nu se schimba, nu se intampla nimic: cand cei suspendati sunt pusi la dispozitie sau dupa urmarirea penala eventuala sunt gasiti nevinovati, scosi de sub urmarire si isi continua activitatea cu acelasi succes.

 

Gheorghe Gradinaru Mai mult ca sigur ca nu va reveni.Personal cred ca se cauta o solutie de temporizare si limitarea prejudiciului de imagine pentru SRI

 

Smaranda Dobrescu Pentru cei care credeau ca cercetarile din SRI sau ancheta parlamentara sunt foarte importante:
"Surse bine informate de la Washington au declarat pentru DCNews că oficialitățile americane și-au manifestat bucuria și disponibilitatea de a continua cola...See More

 

 

Cine îi ia locul gen. Coldea la conducerea operativă a SRI

DCNEWS.RO|BY DCNEWS

 

Ioan Albescu Sunr convins că această măsură este de mai demult timp pregătită şi că filmuleţele dlui Ghiţă sunt pretextul. Deasemenea sunt convins că măsura e mai demult aprobată de SUA şi că în spatele uşilor închise se vor discuta alte subiecte, mult mai importante decât excursiile sau petrecerile. Nu vom şti însă niciodată ce s-a întâmplat, dar vom deduce cu ajutorul fenomenelor ciudate ce se vor declanşa.

 

Smaranda Dobrescu Sigur ca Ghita nu a plecat de capul lui, nu a disparut asa, in eter sub ochii urmatitorilor. De ce serviciile nu ar fi si ele impartite precum populatia, geostrategic sau pur si simplu in tabere de genul"pentru noi" si "pentru ceilalti"?Nici macar nu se poate spune ca e o lupta surda. E asurzitoare.

 

Ion Lazia Fiecare pasăre pe limba ei piere ... Iar lupta o fac asurzitoare televiziunile în mod special. Regula este una firească, atunci când puterea se concentrează în mâinile a câtorva persoane generează la rândul ei o contrareacţie manifestată fie în societate, fie în chiar structurile de putere. Tocmai de aceea dictatorii au avut parte de trădări, dar şi de ieşiri violente din viaţa publică. Nu, Coldea dacă nu "greşa" cu Ghiţă o făcea cu alţii. A reuşit să scape de episodul "bileţelului cu judecătroii de la CCR" tot unor trădători gen Oprea din PSD, Radu Stroe din PNL sau Vereştoi Otilo de la UDMR, dar Ghiţă i-a fost fatal. Legăturile lui Radu Stroe cu lumea celor din servicii era de notorietate, iar ele s-au concretizat până şi în susţinerea lui Ion Nicolae în devalizarea ASIROM. Oamenii din servicii au creat miliardari vizibili de tipul Ion Nicolae, dar sunt, în opinia mea şi destui invizibili, sau tăcuţi, iar de veţi privi şi asculta mai cu atenţie DG 24 veţi auzi vocile lor şi direcţiile pe care doresc să le facă cunoscute. Cei care nu au "pactizat" cu forţele paralele instituţiilor statului au fost înlăturaţi din viaţa publică, şi o spun din experienţa proprie. Firesc ar fi ca reacţia să se manifeste în societate, în instituţiile transparente, iar aceasta va putea fi făcută doar de adevăraţii "oameni de stat" care vor conduce public România. România postdecembristă nu a avut şansa să fie condusă de OAMENI DE STAT ci de tipi "promovaţi" care au răspuns ori răspund comenzilor, adică sunt "mulinaţi", vorba pescarilor profesionişti.

 

Dinica Roman http://www.dorintudoran.com/ce-nu-vom-afla-romanul...

 

 

Ce nu vom afla: românul, ghiocelul și iarna

Dacă îmi place, de moarte, ceva la noi – România pretutindeni răspândită – este entuziasmul. El vine după…

DORINTUDORAN.COM

 

Dinica Roman Radu Calin Cristea raspunde: "Această perspectivă este imbatabilă, dar nu merge mai departe cu efectele "defectării" lui Ghiță. DNA & Coldea s-au decis să se atingă de Ghiță. La ce i s-a pregătit, ar fi ieșit de la gherlă cu barba lui Monte Cristo. Cred că DNA ar fi vrut ca prin el să ajungă la Ponta ale cărui tăceri, dacă vor continua, îl vor transforma într-un personaj ocult dintr-om lume foarte murdară. O ține langa că vrea să se spovedească în fața comisiilor parlamentare. Mă rog. Ghiță și-a dat seama de amenințare și se apără cum știe el mai bine. Dacă Ghiță ne va scăpa de Coldea se cheamă că maurul și-a făcut datoria. Dacă va pune dinamită și sub alte personaje - brava! Lucrurile sunt încîlcite. La noi funcționează din 2005 o operațiune "mani pulite" după o rețetă identică aplicată în Italia. Acolo a durat mult mai puțin. Începutul spargerii sistemului mafiot a început la Milano cu un flagrant chinuit făcut unui funcționar membri al creștin-democraților. Ghiță are cică înregistrate 18 ore. Sunt aproape sigur că nu e de capul lui. Cine e în spate? O falangă din SRI? Alte forțe care consideră că "Mîinile curate" au mers prea departe și trebuie, într-un fel, oprite?"

 

Draghi Puterity Astept cu deosebit interes scrisoarea doamnei Clinton. Sper sa nu fi disparut in mod misterios si aceasta, la fel ca si interviul dat de Coldea lui Ciutacu. 

"Momentul 2012

Ca sa nu credem insa ca este doar istorie mi-am amintit de anul 2012 in Romania! Si atunci "propagandistii Sistemului" aveau acelasi apel catre fortele "eliberatoare" / atunci oficial trebuia salvat Traian Basescu - acum trebuie salvat Klaus Iohanis / de fapt si in 2012 si in 2017 trebuie salvat SISTEMUL!

O sa caut si voi publica in cateva ore scrisoarea pe care am primit-o atunci de la Doamna Hillary Rodham Clinton - Secretarul de Stat al SUA / deoarece nici Doamna Clinton nici eu nu mai avem o pozitie publica in stat consider ca acea scrisoare este pur si simplu un document istoric!

Metodele si situatia seamana izbitor cu anul 2012/ intrebarea este daca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au invatat din greselile si slabiciunile omenesti ale lui Crin Antonescu si ale mele?", a scris Victor Ponta pe Facebook."

https://www.dcnews.ro/suspendare-coldea-ponta-ataca...

 

 

Suspendare Coldea. Ponta atacă VIRULENT jurnaliștii cu epoleți

DCNEWS.RO|BY DCNEWS

 

Dinica Roman http://peromaneste.blogspot.com/.../valurile-lui-ghita...

 

 

Valurile lui Ghita sau Repetitia istoriei

PEROMANESTE.BLOGSPOT.COM

 

PA-z .
"intrebarea este daca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au invatat din greselile si slabiciunile omenesti ale lui Crin Antonescu si ale mele"

Foarte interesant, Ponta nu numai ca incepe a da curs invitatiei lansata la Contele de Saint Germain si preluata aici recent, dar pare a da semne ca s-a maturizat. Cititorii mai vechi isi amintesc probabil cum deplangeam ca tineretea il facea pe dl. Ponta sa repete TOATE greselile premiantilor dinaintea sa, crezand la randu-i ca istoria incepe cu el...

Dragnea & Tariceanu, oameni despre cam am scris mai degraba critic, par sa fi crescut. Vom trai si vom vedea ce si cum. Dupa cum se vede si din barajul anti-Trump pe toate fronturile, SISTEMUL nu cedeaza. Odata cu reactia AMPului, trebuie sa ne fie clar ca celor doi nu le va fi usor. Daca majoritatea parlamentara n-are picioare de lut, e loc si de mai mult/bine.


Dinica Roman http://www.evz.ro/biografia-secreta-florian-coldea.html

 

 

BIOGRAFIA SECRETĂ A GENERALULUI SRI FLORIAN COLDEA.…

EVZ.RO

 

Dinica Roman Unul Daniel Florea scrie:
"Va spun ca articolul in linii mari este corect, cu urmatoarele completări:
- Dan Gheorghe nu a dispărut in 1997. Il regăsim ca sef al unei directii importante din MAI, DGPFSPM (nu mai explic ce înseamnă, doar pasapoarte, straini, politia de frontiera).
- Coldica, marele Coldica, nu a lucrat 20 min in strada. Sa il pupe in cur pe Dan Gheorghe (si pe noi, cei care stim https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fb0/1.5/16/1f609.png;) ).
- modul in care a ajuns mare, in DGPCT, la antitero, i se datoreaza unui ofițer care il tinea pt plata facturilor, aranjarea meselor etc. 
- maestrul a lucrat la biroul de relatii internationale al DGPCT, unde a fost, sef, functie din care a tinut legatura cu americanii. 
- Stefanut, cel care l-a facut mare, este primul general fu....t de Coldea.
- etc. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fb0/1.5/16/1f609.png;)"

 

Smaranda Dobrescu Asa o fi la SRI: intri cu o biografie si iesi cu alta.. Dar si cu medalii

 

Draghi Puterity Smaranda Dobrescu - Medalii de la americani...

 

Draghi Puterity Nu ai reusit sa termini nici macar liceul agricol "la zi", la facultate ai ramas repetent, dar ajungi shef la "intelligence-ul" romanesc unde ii servesti pe straini. Mi-e greu sa pun in vorbe scarba care o simt.

 

Alexandru Botu Daca n-ar fi fost asa, mai nimic nu ajungea!


PA-z .
Sper ca modelul Ponta, de publicare a scrisorilor Portilor, sa se raspandeasca. Mai ales printre premiantii anilor 1990.

Agitatie mare la cei de pe ștate

Autor: Catalin Tache In Romania ultimilor ani nu s-a putut scoate o vorba despre siguranta nationala fara a se bate la nesfarsit mone...
peromaneste.blogspot.com
Comments

Florin Miron La Internationelle, vivre!


Florin Miron hahaha!

 
Florin Miron Desteaptå-te române, din viata de înfrînt...

 
Florin Miron Ce v-am spus, sîntem all over again în 1917, cïnd va fi musai så ne unim, mai bine zis re-unim, cå prea ne-a dezbinat soarta! Acum o sutå de ani, CLASÅ, unul, doi, trei, si: Hai så dåm, mînå cu mînå, ce-i cu inima românå? Acum avem neo-socialism, neo comunism, neo-marxism, neo-liberal, neo libertarian, neo-social democrat, neo protestant crestin democrat, hahaha!


Florin Miron je vous donnez a vois une peau de réfugié, vou etes d'accord, oui?

Florin Miron Pas de problème, parcå asa îi spune din No problem, nu? Astia ne sïnt sau ne vor fi ståpinii?

 
Ioana Muresan Et Ciolos sans emploi, hein?


 
PAz.
Noi am discutat aici un pic despre decorarea lui Coldea cu Legiunea de Onoare, moment din care trebuia sa devina clar ca:
1) La Bucuresti opereaza mai multi;
2) Resursele, inclusiv cele informationale, sunt ieftine in Romania;
3) Pana la americani Romania este papata de sfintii europeni;
4) Romania, impreuna cu Estul post-socialist, a fost data EUropenilor pentru proptirea economiilor centrului EUropean;
5) Julien era doar bomboana francezilor pe coliva Romania.

Acest articol greseste prin faptul ca asuma o structura statica, cu un singur pol de putere. De fapt, daca romanii ar intelege natura dinamica si multi-polara a puterii la lucru in Romania, ar intelege probabil si nevoia UNITATII de neam in faptuirea intereselor majoritatii romanesti. Cum nu se intelege, ramane(m) tot asa...

 
Smaranda Dobrescu Acest articol relevant poate pentru intersectia intereselor centrelor in periferia numita Romania ne-ar putea convinge sa depasim gandirea binara care ne tot da tarcoale, provocand la multi romani o basculare clara la alternativa unica. Nu a fost bine cu colonizatorii (sau partenerii, daca preferam) dintr-un pol, ne uitam cu incredere si argumente spre celalalt pol. Resursele diverse , pozitia geografica prezinta inca interes pentru multi alti actori economici mondiali. De aceea cred ca din ce ai expus Flavius, de cea mai mare importanta mi se pare a fi ideea: "in caz ca se intelege natura dinamica si multi-polara a puterii in Romania s-ar intelege probabil si nevoia UNITATII de neam in faptuirea intereselor majoritatii romanesti"

 
Preda Mihailescu Poate proiectul de unire de facto cu franturile de Romanie ramase in RM, proiect care prinde dinamica dincolo de Prut, si una foarte sufletista, va putea indirect sa ofere caldura emotionala pentru retrezirea atentiei la interesele proprii. Un asemenea proces nu este de loc exclus, din pacate insa nu garanteaza maturitatea deciziilor politice aferente.


 
Draghi Puterity E week-end asa ca am voie...

https://www.youtube.com/watch?v=gQhNPOxHWyk
One of my favorite scenes from Top Secret!
youtube.com

 
Dinica Roman Agitatie mare la cei de pe ștate

"Notez numărul, iar ieri a trebuit să îmi resetez toate parolele după atacuri. Am ieșit de pe Skype și What’s App, iar la telefon oricum nu vorbesc, așa că nu vă mai osteniți. Am supraviețuit eu în anii nouăzeci, cînd curgea cu de-astea, așa că acum e nebun cine crede că mai sperie pe cineva. Dar nici busolă nu mai aveți, dacă îmi faceți mie chestii din astea, care am canale și la NATO, și la presa străină, și unde vreau, numai din responsabilitate declin să fiu citată de presa străină asmuțită zilele astea pe „abuzuri judiciare” de niște infractori cu bani, dar care, da, au și ei niște drepturi, că nu trăiesc în China."

Pentru versiunea integrala la Romania cura(ti)ta:
http://www.romaniacurata.ro/cazul-coldea-altfel-romani.../

 
PAz
D-na AMP ameninta ca are canale. O fi Venezia sau dela canalizare?


Smaranda Dobrescu Totusi, pretioasa doamna isi arata increderea, asa deceptionata cum e, in DNA si USR in Parlament.



Preda Mihailescu Iar se vaita?


 
Smaranda Dobrescu Se si lauda, sau in special se lauda. Ce, fitecine are canale deschise oriunde vrea? Eu am gasit doar o gura de canal neacoperita si eram gata-gata..

 
Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Ea poate vorbeste deja dupa ce a calcat ... Vai, cine o mai poate face sa vada cat este de penibila? Acel Pippidi, cum poate sa faca de rusine o familie?

 
Smaranda Dobrescu Preda Mihailescu Pacatele din trecut ale familiei, cine stie..


George Pala https://www.youtube.com/watch?v=ujHm_9ZCxoo ma deprima profunzimea ,,silogismelor ,, din analizele ,,jurnalistilor,, care arunca tampenii la fel ca si udrea.Este sigur ca dgse este prezent prin sprijinul acordat firmelor cu capital financiar francez ...See More