luni, 30 ianuarie 2017

Inocenta lui Nicusor Dan

Inocenta lui Nicusor Dan – 15 ianuarie 2017


Pa-Z shared a link.
Rezultatul obtinut de USR la alegeri devine foarte repede o gluma rezolvata din seria Baconschi, KWJ etc. Contele de Saint Germain scrie si bine face.

"A apărut o nouă formă de calamitate pentru România: tzunamiul habarniştilor din USR.

După prestaţiile de hipnotizaţi abulici ale parlamentarilor USR, pe la diverse televiziuni, unde, cu figuri spălăţele şi aparent normale, aberează tâmp în faţa celor mai elementare întrebări despre ţara şi lumea în care electoratul le-a încredinţat o misiune, vine azi şi şeful lor, Nicuşor Dan, pentru a fixa în bronz imaginea USR de partid al habarniştilor, pentru a poza el însuşi în autistul perfect.

Azi, duminică 15 ianuarie 2017, la două zile de la apariţia în presă a unui editorial al Alinei Mungiu Pippidi, în care aceasta aducea acuze grele USR, Nicuşor Dan declară senin că el "nu ştia de declarațiile făcute de Alina Mungiu Pippidi privind un sprijin al Serviciului Român de Informaţii pentru USR".

Cu toată îngăduinţa, aproape compasivă, faţă de Generaţia Y, pentru care reţelele de comunicare de pe Internet au devenit unica sursă de informare şi de contact cu realităţile (?) ţării, mă întreb consternat: oare poate controla cineva răul pe care aceşti posedaţi de himera egoismului anarhic ca formă de libertate şi a globalismului amorfic ca ideal de egalitate îl pot provoca semenilor?

Dragi tineri frumoşi şi liberi, indiferenţi şi inerţi la groaznicele dezvăluiri despre imixtiunea serviciilor secrete în actul de justiţie, zeflemitori la drama Vioricăi Vişan şi bagatelizând până la miştouri ieftine condamnările şi amenzile primite de România la CEDO, lumea reală are nevoie de voi informati şi cu sentimentul responsabilităţii, nu refugiaţi în lumile voastre paralele. Părinţii voştri trăiesc în lumea reală, unde vor trăi şi copiii voştri. Treziţi-vă! Documentaţi-vă! Ancoraţi-vă în realitate, nu în virtual!

Când a fost întrebat de reporteri despre plagiatul Laurei Kovesi, Nicuşor Dan a spus că nu se poate pronunţa pentru că "nu ştie" cazul. Pentru că nu l-a interesat şi, prin urmare, nu s-a informat.

Acum, "nu ştie" ce-a scris, grav, Alina Mungiu Pippidi, despre partidul său.

Adică, acestui om, cineva îi dă foc la casă, dar pe el nu-l interesează. El are alte preocupări, mai importante: se refugiază în lumea lui îngustă, artificială, face reclamaţii, scrie petiţii, pe scurt neagă şi demolează. Şi crede că astfel îşi reprezintă susţinătorii. Şi crede că astfel e de folos ţării.

Nicuşor Dan "nu ştie"…

Îşi asumă, cu zâmbetul acela de Einstein devorat de secretele lumii, absenţa din lumea asta vulgară. Şi se aşteaptă să-i fim recunoscători.

Doamne fereşte de genul acesta de personaje mesianice.

După ele, într-adevăr, potopul!"

 

 

Nicuşor Dan "nu ştie"…

Nicuşor Dan "nu ştie"… Contele de Saint Germain 15/01/2017 Nicuşor Dan "nu ştie"…2017-01-15T15:49:36+00:00 Editoriale No Comment Scorul acestui articol[Total: 0 voturi. Media: 0] A apărut o nouă formă de calamitate pentru…

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO


Pa-z .
http://www.cotidianul.ro/presedintele-stie-cum-au.../

 

 

Preşedintele ştie cum au contribuit SRI şi Florian Coldea la alegerea sa

COTIDIANUL.RO

 

Smaranda Dobrescu Deduc de e corecta prezumtia lui Nistorescu - de altfel bazata pe date si evenimente - ca doua sunt concluziile: 1.Antonescu nu a fost fentat de Ponta si 2. Ponta a cazut de fraier acceptand candidatura in aceste conditii (sau a acceptat sa fie victima cu pretul cine stie carei peomisiuni.) 
Partea buna este ca Dancu nu a apucat sa faca regionalizarea, care putea fi un scop al acestor scheme la urma urmelor.

 

PA-z .
Dela *victoria* CDR incoace, alegerile au avut alte rezultate in Romania...

http://www.cotidianul.ro/nou-scandal-usr-alina-mungiu.../

 

 

Nou scandal USR - Alina Mungiu Pippidi

Politologul Alina Mungiu Pippidi sugerează într-un articol postat pe România Curată că USR, partidul lui Nicușor…

COTIDIANUL.RO

 

PA-z .
Comentariatul

JE SUI RARINCA
+12
Hai ca-mi incepe sa-mi placa, zau asa.!! Sorosistii si Aventurierii Tradatori de prin U.s.r. si de aiurea se sfasie intre dansii dupa model Binomist.!! Adicatelea dupa model S.ri-Florica Coldea Dna- Plagiatoarea Cucuvea Kodruta Keovesy si Acoperitul Descoperit Sebi Ghita.!! In scena intra si madam Pufulet Pipidi din Berlin, cu a dansii Romanie Curata [[ ce blasfemie !!! ]] si ii suspecteaza pe Anarhicii Klingolieni din U.s.r de colaborationism cu sistemul ticalosit sekuristic Binom , pentru avantaje obtinute de la astia de catre Nicusoros Danut si asociatii .!! Oare ce inseamna asta.?? Sa trezit oare Romanii din prosteala si Baseala.?? Ma indoiesc de asa ceva.!! Avem prin colonie vreo 789 de batalione de Primate si Dobitoace ce nu gandesc mai sus de genunchiul broastei raioase, gen Nasty..Crocodilul Off.. Lili.. Gabriel.. Suciu si Margelatu.!! Si alte multe foarte multe nevertebrate aidoma astora.!! Ce atarna ca un pietroi de gatul acestui popor nauc, ametit si tampit, ceea a ce constitue o adevarata frana in dezvoltarea sa ca natie demna si curajoasa.!!! Numai asa dupa model Binomist, mai putem afla si noi ce ..Hram.. poarta acesti derbedei prin politica de pe dambovita, adicatelea a se detona dupa model Sebi Ghita. Atunci mai vedem si noi ce se afla prin bucataria acestor Anarhici si Tradatori.!! Nu ne ramane decat sa spunem conform zicalei batranesti din popor. Intarat-ai drace ca si mie imi place.. !!! Doamne ajuta.!!! Stelu


surprize surprize
+19
Ca si in cazul lui Base care a devenit patriot dupa expirarea mandatelor de presedinte NU TREBUIE CA NEGLIJAM afirmatiile la suparare a precuratei romance Pipidi E clar ca clientela lu Soros a primit de veste ca saracu sponsor nu mai are prea multi bani pentru Romania-DUPA TEAPA CU ALEGERILE SI CURSUL DOLARUUI DIN STATE unde a pierdur cca1 miliard de $ Iar acum sorosistii din Romania s-au incaierat pe maruntisul ramas ! Trebuie sa fi dus cu sorcova sa nu intelegi cine si din tolba cui a luat statul mafiot ca sa puna in caciula lui plicusor ban Asa se explica de ce PARADOXAL penelul a luat cu cca 6% mai putin din voturile estimate,care se regasesc SURPRIZA la USR!!!! Care cu o prezenta de cca 4% in sectiile de votare au obytinut voturi cat pe intreaga tara!!!

anado tauriga
+20
le-o fi diminuat serios stipendiile nea soros si-au inceput sa se bata pe moloz, cica si cu tobosaru'...


Titel
0
Daca v-ati inmultit ca ciupercile dupa ploaie si drumul la banii publici a fost barat a sosit timpul sa face-ti si voi niste disponibilizari. A redus Soros alocatiile si nu va mai ajung fondurile? Sa vezi harmalaie in padocuri dupa ce Soros va fi ca si disparut! 

c.g.
0
Daca pana si AMP nu il mai suporta pe halul asta de om '' Plicusor Ban '' si caricatura asta de aglomerare politica USR itita in tara asta de baietii cu ochii albastrii ! Scarba si dispret !

 

Smaranda Dobrescu Uite asa crede Nicusorul ca talentul si persuasiunea proprie au convins votantii... Sau poate programul USR? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fa5/1.5/16/1f642.png:-)

 

Preda Mihailescu Ce frumos ar fi sa se manânce intre ei. Aproape ca in filme, prea frumos ...

 

Dinica Romanhttps://www.facebook.com/mirel.curea/posts/1195843733784143

 

Mirel Curea

January 15 at 5:33pm · 

Eu, 6 Mai 2015!

"In cadrul unei ceremonii secrete desfasurate la Ambasada SUA, Kovesi si Coldea au depus juramantul de cetateni americani, au primit cetatenie si documente de cetateni americani!
I-a apucat frica pentru nenorococirile pe care le fac! Cand au fost pusi sa-l scoata presedinte pe Sasone, Kovesi arestand tot ceea ce i se putea opune neamtului si Coldea dand cu tunul in voturi, li s-a facut frica si au cerut garantii de la americani. Rezultatul a fost acordarea cetateniei."

Hai, Ghita, scoate-o si pe asta!

Semne ca traim in era propagandei si a serviciilor

Semne ca traim in era propagandei si a serviciilor – 15 ianuarie 2017

 

Dinica Roman shared a link.

Semne ca traim in era propagandei si a serviciilor

 

 

Can Trump Rein In The CIA?

Rumors are buzzing that President-elect Trump plans a big overhaul of the CIA and the intelligence community in general. Will he? Can he? And what might it l...

YOUTUBE.COM

 

Alexandru Botu A fost candva, altfel?

 

PA-z .
Da, inainte de era tehnologica.


Dinica Roman https://youtu.be/dujFxhFE6ik

 

 

The Best Interview You Will Ever See - Aldous Huxley 1958 FULL

YOUTUBE.COM

 

Smaranda Dobrescu Tehnicile de manipulare, proiectia subliminala sau asociata fac parte din metodele de propaganda bazate pe noile tehnologii despre care vorbea Huxley. Imediat dupa razboi sau chiar si dupa 10 ani, ele erau strâns legate de distracţiile pentru marele public, iar în viaţa oamenilor civilizaţi distracţiile pentru mase jucau atunci si poate si acum un rol comparabil cu cel jucat de religie în Evul Mediu. E adevarat ca aceste tehnici erau folosite in a sustine epoca de inceput a consumerismului. Ele, din nefericire s-au diversificat, s-au rafinat, folosind din plin necesarul creat de doza zilnica de drog.. IN 1958 Huxley vorbea de pericolul pierderii libertatii, acum vorbim in termeni poate la fel de ipocriti de diminuarea nivelului de democratie..

 

Smaranda Dobrescu http://intelart.blogspot.ro/.../aldous-huxley...

 

 

Aldous Huxley: Persuasiunea inconstienta

INTELART.BLOGSPOT.COM

Politicieni in dezacord cu imbunatatirea relatiilor SUA- Rusia

Politicieni in dezacord cu imbunatatirea relatiilor SUA – Rusia – 12 ianuarie 2017

 
 
Draghi Puterity shared a link.

17 politicieni din Europa ii cer intr-o scrisoare deschisa presedintelui ales al SUA sa NU imbunatateasca realtiile cu Rusia. Doua nume imi suna cumva cunoscut:

www.washingtonpost.com

WASHINGTONPOST.COM

 

Dinica Roman "Putin does not seek American greatness. As your allies,
we do" Printre cosemnatari, Traian Basescu. Am spus destul?

 

Anna Zelinski Semnătura lui Băsescu îmi amintește de secvența când s-a cocoțat pe bordură pt. a sta alături de Obama. Poate Coldea pune la dispoziția comisiei de anchetă și informații care să-l compromită definitiv pe fostul președinte.

 

Dinica Romanhttps://www.facebook.com/groups/ChrisLHedges/permalink/1437035142983621/

 

Trisha Paz Na Terra shared a link to the group: Days of Destruction Days of Revolt.

January 14 at 5:13am · 

"Former prime minister Paul Keating has rounded on President-elect Donald Trump's secretary of state nominee, accusing him of threatening to bring on war with China and making "ludicrous" comments on the tense South China Sea dispute.

In a statement released on Friday, Mr Keating warned the Australian government to reject Rex Tillerson's declaration this week that a "signal" needed to be sent to Beijing that the construction of artificial islands in the contested region must stop and "access to those islands also is not going to be allowed"."

The remarks from the former chief of Exxon Mobil, in which he also called for regional allies "to show backup", have set the stage for sharply increased tensions between the US and China as the Asian superpower builds up its military presence on the islands to defend against competing territorial claims from neighbouring countries.

According to Mr Keating, Mr Tillerson's testimony to his US Senate confirmation hearing "threatens to involve Australia in war with China". And he has urged the Australian people to "take note" and recommended the government tell the Trump administration, which will take over on January 20, "that Australia will not be part of such adventurism, just as we should have done in Iraq 15 years ago"."

 

 

US 'threatens to involve Australia in war with China': Paul Keating…

SMH.COM.AU|BY FERGUS HUNTER

 

PA-z .
Cum adica, Paul Keating nu-si pune si el semnatura in continuarea celor initiate de Ba'secu?! Dela Assange incoace trebuia sa devina clar tuturor, niste australieni...

 

Preda Mihailescu Pestra Vaitekunas, Vaira Freiberga, Karel Schwarzenberger - din vechea garda anti-sovietica. Petras si Vaira au fost intre fondatorii Sajudis. Schwarzenberger mai cu Otto Habsburg. Cine este Iulian Fota?

 

PA-z.
Am mai discutat de el aici. Un semi-ba'sec, oficial 'consilier pe probleme de securitate' la Cotroceniul post-decembrist, in decada sa cea mai neagra.