miercuri, 11 octombrie 2017

Abandonul Europei crestine?

Abandonul Europei crestine? – 11 septembrie 2017

 

Smaranda Dobrescu

A iesi in intampinarea musulmanilor cu mana intinsa este un preludiu al crestinarii lor sau un semn de abandon al Europei crestine? Ne aratam increderea in forta crestinismului sau dorim sa imbunatatim factorul demografic ca sa aibe cine sa sustina pensiile viitoare? Pare ca aceasta este dilema zilei pe FB. Chiar si a celor care mai deunazi se intitulau:" Je suis Charlie"

 

 

Gavrila Ch n-as vrea sa traiesc momentul cand, devenind majoritari, musulmanii vor bascula cam tot ce aminteste de societatea europeana/cam asta e mesajul diseminat de muftiul lor in moschei.

 

Draghi Puterity Vezi Kosovo...

 

Smaranda Dobrescu Il cunosc mesajul, dar nu voi sa-l reproduc.


Draghi Puterity Singura problema cu sustinerea generatiilor viitoare e ca baietii astia care vin, in marea lor majoritate, nu au decat vreo patru clase, si nici nu prea au chef de munca (intre timp asta se recunoaste deschis si in Germania). Asa ca mai degraba ei vor fi cei sustinuti de generatiile viitoare.

 

Smaranda Dobrescu Mai au si cancelarii prezumtii eronate..

 

Draghi Puterity Intra timp ne povesteste ca "integrarea lor e o provocare pe mai multe generatzii", dar la intrebarea directa a unui reporter daca si nepotii lui vor avea de lucrat la asta, refuza sa raspunda. (Imi autocenzurez niste injuraturi...)

 

Smaranda Dobrescu Nu stiu cum te vei descurca la alegeri. Grea incercare..

 

Draghi Puterity Cum m-am mai descurcat si pana acuma (adica voi vota, dar voi ramane sau in opozitie sau nereprezentat in Bundestag -rat https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff6/2/16/1f609.png;) )

Componentele unei mari coalitii nu le voi vota. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:)

 

Gavrila Ch societatea occidentala are nevoie de vointa politica pentru a incuraja natalitatea proprie daca vrea sa supravietuiasca - pensia e numai un element pentru aceasta conversatie necesara; mai important e sa transmita viitoarelor generatii mesajul de continuitate al civilizatiei europene, cu Dumnezeu la fundatia societatii de maine.

 

Smaranda Dobrescu Actuala lipsa acuta de forta de munca, cele cateva cazuri de preoti pacatosi, implicarea insuficienta a bisericii ortodoxe in viata sociala toate se aduna acum ca argumente impotriva mentinerii familiei traditionale si a acceptarii refugiatilor ca potential uman necesar economiei. Despre toate cele normale care presupun cresterea ratei demografice, e tacere.. In urma cu un an am propus ca proiectul de tara sa fie imbunatatirea factorului demografic. Evident, fara speranta ca cineva va constata ca intreaga politica economica si sociala va fi orientata spre acest scop cu efecte benefice multiple.

 

Draghi Puterity Daca natalitatea e problema, sa faca un stat mai social (dupa modelul sudez) si se rezolva.

 

Alexandru Stanescu Aud că pe țărmul bulgar nu debarcă ! Au bulgarii un miros urât ?

 

Prospectiv A-z .
Suntem abia la etapa bagarii animalelor in casa

Evreul, rabinul şi animalele

Un evreu se duce la rabin si ii povesteste ca traieste prost, ca are o casa mica, si ca e spatiu prea mic pentru toata familia, pentru copii, pentru el. Si ii cere un sfat, sperand ca intelepciunea rabinului il va face sa traiasca mai bine. Rabinul ii spune sa bage timp de o saptamana, in casa, capra.

Evreul merge acasa, increzator in sfatul primit. Dupa o saptamana se intoarce.

Rabi: "Ei, cum e?".

Evreul: "Rabi, e mai rau, e si mai aglomerat".

Rabinul ii spune atunci sa bage in casa, pentru o saptamana si vaca. Evreul merge acasa, cu incredere ca sfatul rabinului il va ajuta. Dupa o saptamana se intoarce:

Rabi: "Ei, cum e?

Evreul: "Rabi, e si mai rau decat pana acum. Capra si vaca ocupa aproape tot spatiul, iar copiii nu mai au loc sa se joace. E greu. Ce sa fac?".

Rabinul ii cere sa bage, peste toti si oile. Dupa o saptamana, evreul se intoarce abatut.

Evreul: "E foarte rau, Rabi, nu stiu ce sa mai fac. Deja nu mai avem loc nici sa ne miscam. Abia ne descurcam."

Rabi: „Dă toate animalel afară! Si capra, si vaca, si oile!"

Evreul realizează cât de mult spaţiu are acum şi e fericit, multumind din suflet rabinului pentru sfatul cel bun care l-a ajutat sa rezolve problema.

 

Draghi Puterity Ma tem ca e altceva. Sunt mercenarii care vor lupta impotriva Rusiei. Sau chiar a UE daca refuza tutela SUA.

 

Prospectiv A-z .
Nu cred ca inteleg, poti te rog sa elaborezi? Multumesc.

 

Draghi Puterity Consider ca SUA nu va putea evita implozia sistemului daca nu va reusi sa puna mana pe "resursele naturale inepuizabile" ale Rusiei. Asa ca planul de ocupare a Rusiei continua, indiferent de cine e ales presedinte. Europenii (si in special germanii) insa mai au in memorie traumele unui razboi cu Rusia, si nu cred ca vor putea fi constransi preau usor sa participe la asa ceva. Asa ca e nevoie de mai multa carne de tun (tefeleii din Romania nu sunt de ajuns).

S-ar putea insa ca si UE sa incerce o decuplare de SUA daca prevad implozia. Caz in care baietii ar putea fi folositi pentru a rezolva problemele care nu pot fi rezolvate doar prin bombardamente strategice.

 

Prospectiv A-z .
Crezi tu ca nefericitii astia pot fi manipulati ca intr-un film Hollywood? Ai prea mare incredere in ingineria sociala. Eu cred doar ca ei sunt folositi pentru a face acceptabila ruperea in bucati a contractului social cetatean-Stat/UE. Prima victima? Ce a mai ramas din welfare state/statul social.

Implozia SUA se tot anunta din 2008 incoace, nu ca nu s-ar face 'progrese' dar e o chestie infinit mai complicata.. Cum scriam ieri, europenii n-ar trebui decat sa ridice un pic ratele la bani, insa efectul nu va fi restrans numai la SUA. Asa ca se uita toti la o decuplare soft si recuplare la China.

Nu stiu ce calcule sunt cand Rusia este facuta tzinta, nu vad ca lumea azi sa sufere din absenta mineralelor. Sufera pentru ca ponzi-ul capitalist a ajuns la capat si, cum ne spune Smaranda, ne trebuiesc contribuitori noi.

De ce rezist ideii tale? Pentru ca elita EUropeana si globalista e parte din schema; le-ar fi fost foarte usor sa nu lase EUropa prada acestei invazii.

 

Smaranda Dobrescu Draghi Puterity , esti cam sangeros azi. Trebuie sa stim daca exodul in Europa a fost cauzat in mod natural prin grija SUA si a bombardamentelor sale la care s-a aliat si Soros cu planurile lui planetare/galactice sau a fost initiat din motive economice de catre Germania. La un moment dat poate le-a convenit tuturor acest refugiu urias, dar acum pare ca interesele nu mai converg. Si apoi, care ar fi interesul Chinei, de care cam trebuie sa tinem seama?


Draghi Puterity Stiu eu? China e la cumparaturi in Europa. Poate vrea cineva sa "le scuipe in supa" daca izbucnesc niste conflicte etnice?

P.S. Ca si atunci cand se bateau aia in Yugoslavia si ambasada lor a fost bombardata. Din greseala...

 

Prospectiv A-z .
Cred ca momentul la care te referi, Smaranda, este alegerea lui Trump. Obama era si el in cabala asta a dizolvarii statelor si re-integrarii terciului post-national sub egida TTIP/TPPului.

N-as pune totul in responsabilitatea SUA/Germaniei, atatia au pus botul. Sa ne amintim ca franco-britanicii erau cei care schelalaiau pentru interventie in Libia. Care-s calculele specifice ale Germaniei? Depinde pe cine intrebi, din partea Angelei e un raspuns, vom vedea la alegeri daca distingem si alte raspunsuri. 

Norocul nostru, daca pot scrie asa, este rabdarea chinezeasca. Altfel, ne-am fi pac-pac&bum-bum pana acum.

 

Smaranda Dobrescu Un raspuns diferit de al Angelei in campanie ar putea sa o scoata din carti. Dar pe M.Schulrz, nu contez sa-si etaleze idei curajoase si anti sistem. Asa ca, coabitarea despre care vorbea Draghi e foarte probabila. UE va sta pe loc, fara solutii, doar ca Franta isi va intari cumva pozitia. Desi, scorul dupa 3 luni de la alegeri a lui Macron este ridicol.


Prospectiv A-z .
Cautand ceva ajutor, am dat peste un graf care sa ilustreze situatia ponzi-ului (predictia Clubului dela Roma de acum 30 ani), dar vad caDraghi Puterity are si el partea lui de dreptate apropos de perceptia unei crize de resurse:

https://deepresource.files.wordpress.com/.../limitsscena

 

Prospectiv A-z .
"A iesi in intampinarea musulmanilor cu mana intinsa" Niciunul din cei care agita semne pe tema asta nu iese cu nimic. Ies doar la iveala ca instrumentele (utile ale) planului prin care occidentul trece la post-natiune. Cred altfel cand voi vedea ca acestia isi rup din confortul propriu pentru a acomoda armata asta de invadatori, Calul Troian care va spulbera si amintirea civilizatiei occidentale. 

Oricum, semnele mortii clinice ale acestei civilizatii ne inconjoara de ceva timp si pot fi observate in fel si chip. In primul rand prin lipsa reactiei energice la aceste valuri. Puse cap la cap, aceste semne ar trebui sa dea si celor mai naivi de gandit ca suntem obiectele unui plan in desfasurare de zeci de ani.

Daca binevoitorii occidentali (incluzandu-i aici si pe utilii lor din Romania) ar fi dorit binele acestor invadatori, tarile lor n-ar fi fost aruncate in flacari de fortele binelui occidental. Acum cativa ani, pseudo-filozoful BHL chema raiduri asupra Libiei. S-a intamplat cum (i s-)a spus, cu ce e lumea mai buna acum? 

Consider ca responsabili sunt/em toti cei care au umflat balonul tehno-democratiei (de Stanga si Dreapta), acest sistem de pseudo-fiintare care justifica anti-umanul prin nevoia abstracta de crestere.

Inapoi la FUNDAMENTALE, care mai au idee de directie!

 

Draghi Puterity Imi tot taie FB-ul un video pe care de fapt nu am vrut sa-l postez, dar m-am razgandit. Incerc si asa:

https://www.facebook.com/.../vb.../1474887905928540/...

 

Prospectiv A-z .
Inaccesibil.


Draghi Puterity München, AD 2017:

https://vimeo.com/233358081

 

 

M

This is "M" by Draghi on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love…

VIMEO.COM

 

Fogarassy Paul Ne pare rău, acest conţinut nu este disponibil momentan
Linkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibilă doar pentru o audienţă din care nu faci parte.

 

Draghi Puterity F...!!! Nu credeam ca atat de global functioneaza deja cenzura! Bine ca decapitarile celor de la ISIS le vedem live! Insa nimeni nu are voie sa vada cum arata in ziua de azi o strada pietonala in München. Acum chiar ca m-au enervat!

 

Prospectiv A-z .
Cairo pe steroizi arhitecturali...

 

Draghi Puterity Fogarassy Paul, incearca aici:

http://www.dailymotion.com/video/x60dlcs

 

 

Password Protected Video - Dailymotion

This video is protected.

DAILYMOTION.COM

 

Draghi Puterity Parola e 1 pana la 6.

 

Paul Ro Draghi Puterity , l-am mai vazut dar tot ma socheaza . N-am inteles-o pe Mutti de ce a facut ce a facut .

 

Draghi Puterity Eu am mai multe ipoteze dar una e mai sinistra decat cealalta.

 

Paul Ro Draghi Puterity , trebuie sa stam la o bere https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f6d/2/16/1f600.png😀 . https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f35/2/16/1f37b.png🍻

 

Gavrila Ch se cloneaza astia la o rata de obosesti doar gandindu-te.

 

Doina Nicolescu Dupa caderea imperiului roman de apus, barbarii care timp de 5 secole au navalit in Europa au fost manati de zvonul bogatiilor din aceea parte a lumii. Cel putin ei nu au fost chemati si au avut parte de ceva lupte. Dupa aceste navaliri au fost necesare inca 5 secole de asezare a lucrurilor si inca cateva secole pentru a reface bogatia Europei. Dece conducatorii UE nu citesc putina istorie? Cum cred ca se vor putea acomoda doua civilizatii diferite!

 

Prospectiv A-z .
Cei dela 'Argumente si Fapte', prin scrierea lui Régis de Castelnau, reiau toate temele enumerate de mine, mai putin una: Folosirea invaziei pentru a face trecerea la statul post-national.

http://www.argumentesifapte.ro/.../criza-emigrantilor.../

 

 

Săraci împotriva săracilor, sau cum să vorbim altfel despre criza imigranților -…

ARGUMENTESIFAPTE.RO

 

Prospectiv A-z .
In Romania se lucreaza cu aceeasi hartie indigo--lipsa de creativitate sau de respect pentru intelectul romanilor? Pana ajunge vasul in deriva langa tarmul romanesc, trece de atatea alte tarmuri... 

http://www.curentul.info/.../18177-pescador-in-deriva-in

...

https://external.fotp3-3.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQCM0SOSsjnP2Gji&w=90&h=90&url=http%3A%2F%2Fwww.curentul.info%2Fimages%2Fstories%2F2017%2F09septrmbrie%2F10%2Fpescador-cu0refugiati-plutind-in-deriva.jpg&cfs=1&upscale=1&_nc_hash=AQAbrTUWiMC7gWv8

 

Pescador în derivă în largul Mării Negre plin de migranți salvat de Marina…

CURENTUL.INFO

 

Anna Zelinski Scenariul este preluat din Italia.

 

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/berenghi.catalin/posts/160471646958

 

Catalin Ioan Berenghi added 15 new photos.Follow

September 12 at 10:05pm · 

DACA NU VREI SA AJUNGEM CA TARILE CIVILIZATE TREBUIE SA REACTIONAM!!!!!!

Romania are aproape 5 milioane de romani plecati din tara!!!!!!

Conform articolelor din Constitutia Romaniei, cetatenii au dreptul si trebuie sa-si apere tara! 
Pentru ca autoritatile statului sa actioneze populatia trebuie sa le ceara acest lucru! 
DACA POPULATIA NU CERE, AUTORITATIILE NU FAC NIMIC!!

In cazul de fata, falsii refugiati au mai multe drepturi decat populatia tarii nostre (politically correct, SOROS SI COMPANIA)

COPIL ROMAN = alocatie 200 ron pana in 2 ani, 84 ron pana la 18 ani
PENSIONAR ROMAN = pensie minima de la 520 ron, cu bunavointa guvernului, la 640 ron. 
CETATENI ROMANI CU HANDICAP GRAV = 640 ron / 2017 
FALS REFUGIAT (parazit) = 1100 ron + cazare + masa + adapost + transport + asistenta medicala gratuita + integrare in programul prima casa + alte avantaje.

Apărarea ţării ARTICOLUL 55
(1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.
Fidelitatea faţă de ţară ARTICOLUL 54
(1) Fidelitatea faţă de ţară este sacră.
(2) Cetăţenii cărora le sunt încredinţate funcţii publice, precum şi militarii, răspund de îndeplinirea cu credinţă a obligaţiilor ce le revin şi, în acest scop, vor depune jurământul cerut de lege.
Așa-zisul drept al imigranților ilegali de a pătrunde fără documente de călătorie valabile pe teritoriul Uniunii Europene nu se regăsește printre drepturile fundamentale ale omului. Trecerea frauduloasă a frontierei constituie infracțiune.
Dreptul de petiţionare ARTICOLUL 51
(1) Cetăţenii au dreptul să se adreseze autorităţilor publice prin petiţii formulate numai în numele semnatarilor.

CE TREBUIE FACUT??? 
CE TREBUIE SA FACA CETATENII ROMÂNI??

1. PETITIONAREA AUTORITATILOR CARE CONDUC ROMANIA

- Presedintele Romaniei http://www.presidency.ro/ro/contact

- Prim-Ministrul Romaniei http://gov.ro/ro/contact

- Ministru MAI petitii@mai.gov.ro
http://www.mai.gov.ro/index07.html-formular pentru audiente

-Statul Major General 
Relatii cu publicul (Audiente, petitii, cereri, reclamatii, sesizari, propuneri)
Audiente: Telefon: 021-402.34.00 interior 1001.689 sau 1001.830; 
021-410.40.40 interior 1001.689 sau 1001.830 
Tel/Fax: 021.319.56.48 
E-mail:rpSMG@mapn.ro

-Directia Informare si Relatii Publice 
Tel.: 021-402.34.00 sau 021 -410.40.40 interior 1011.601; Fax: 021-319.56.98; 
E-mail:drp@mapn.ro

- Serviciul Roman de Informatii 
https://www.sri.ro/
telefon: 004 021 410 60 60. fax:004 021 410 23 80. 
e-mail: presa@sri.ro. Biroul de Relatii cu Publicul.

- Jandarmeria Romana 
021.409.65.34 - Rela?ii cu publicul - interval orar Luni - Vineri: 8.00 -16.00
021.319.80.39 - Dispecerat - interval orar zilnic: 16.00 - 8.00
021.409.60.26 - Dispecerat
021.409.60.28 - Dispecerat

- Politia de Frontiera
telefon: 021.316.25.98; 021.318.25.98, fax: 021.312.11.89,
telefon de informare: 021.9590, e-mail: pfr@igpf.ro.

- Garda de coasta
Telefon 0241/641.188, Fax 0241/698.668
Telefon de urgenta: 021/9590
e-mail: gardadecoasta.igpf@mai.gov.ro

-Institutia Prefectului Judetul Timis
Bvd. Revolutiei din 1989 nr. 17 A
Tel (+40)-256-493667; (+40)-256-493668, (+40)-256-493652
Fax (+40)-256-493132
e-mail: contact@prefecturatimis.ro

-Institutia Prefectului - Judetul Caras -Severin 
Telefon: 0255/212498
Fax: 0255/220096
Email: prefect@prefcs.ro
Facebook: https://www.facebook.com/prefecturacaras/

- Institutia Prefectului - judetul Mehedinti
Str. Traian nr.89, Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti
Telefon: 0252/311216(7) - centrala
0252/311647 - cancelarie prefect
Fax: 0252/311469
E-mail: relatii@prefecturamehedinti.ro

-Institutia Prefectului - Judetul Dolj
Telefon: +040251-414.424, 413.895, 416.703
Fax: +040251-411.210
E-mail: office@prefecturadolj.ro

-Institutia Prefectului - Judetul Olt
Telefon: 
Luni - Vineri: 08:00-22:00 0249/410090, 0249/410104
22:00-08:00 0249/414369, 0249/410090, 0249/410104
Sâmbata - Duminica permanent 0249/414369, 0249/410090, 0249/410104
Fax: 0249/432968, 0249/416239, 0349/409706

-Institutia Prefectului - Judetului Teleorman
Telefon: 0247 / 311.150 
Fax: 0247 / 312.973 
Telefon relatii cu publicul: 0247 / 311.031 
E-Mail: office@prefectura-teleorman.ro
Web: http://www.prefecturadolj.ro

-Institutia Prefectului- Judetul Giurgiu
Adresa: Str. Bucuresti, nr. 10, municipiul Giurgiu, judetul Giurgiu
Telefon: relatii cu publicul 0246 219580; 
secretariat 0246 214941
Fax: 0246 214263
e-mail: secretariat1@prefecturagiurgiu.ro

-Institutia Prefectului - Judetul Calarasi
Date de contact:
Nr. telefon: 0242/315.304; 0242/315.305; 0242/316.318 
Fax: 0242/318.976
Adresa e-mail: prefectura@prefecturacalarasi.ro
Pagina web: http://www.prefectura.cl.gov.ro
www. prefecturagiurgiu.ro

-Institutia Prefectului Tulcea
Cabinet Prefect
0240 511 042
0240 513 036
prefect@prefecturatulcea.ro

Cabinet Subprefect
0240 511 925
subprefectjuridic@prefecturatulcea.ro

Cancelaria Prefectului
0240 511 042
0240 513 036
directorcabinet@prefecturatulcea.ro

-Institutia Prefectului – Judetul Constanta
Adresa: Constanta, Bd Tomis nr.51, Cod postal 900725
Telefon: 0241 – 617788
Fax: 0241- 617245
E-mail: cancelarie@prefecturaconstanta.ro
Adresa pagina de internet: www.prefecturaconstanta.ro

2. VOLUNTARIAT PAZA FRONTIERELOR DE SUD A ROMANIEI

- Cetatenii civili cat si rezervistii pot petitiona si cere in scris M.A.I., 
sa fie voluntari pentru asigurarea si paza frontierei de sud a tarii noastre.

CE POT FACE AUTORITATIILE STATULUI ?????

1. CRESTEREA GRADULUI DE ALERTA LA FRONTIERA ROMANIEI

- CSAT-ul poate ridica gradul de alerta la frontiera Romaniei. 
Sa se faca un gard la granita cu Serbia si sa scoata navele militare la limita apelor teritoriale in Marea Neagra!

2. PAZA DE COASTA

Dotarea corespunzatoare si suplimentarea cu personal a unitatiilor care asigura paza apelor teritoriale ale Romaniei. 
Schimbul de tura: Sa se faca alternativ, sa nu mai avem surprize ca in cazul 2 Mai!!!!

3. POLITIA DE FRONTIERA

Exista deja, foarte multe cazuri in care Politia de Frontiera asigura trecerea frauduloasa a frontierei contra unor sume cosistente de banii. 
Dotarea Punctelor de frontiera cu radare de tipul "ROBOSCAN AERIA" (se foloseste in toata lumea, in Romania NU!), vezi cazul frontierei de la Giurgiu unde nu exista echipamente de nici un fel. 
Nimeni nu-si adreseaza intrebarea de unde au refugiatii sume de 8000 -18 000 - 23 000 euro, pentru a plati calauze, ofiterii si subofiterii punctelor de frontiera.

SOLUTII

-Dotarea punctelor de frontiera la intrarea pe teritoriul Romaniei cu echipamente inventate si produse de firma romaneasca de tipul "ROBOSCAN AERIA" (se foloseste in toata lumea, in Romania NU!) 
https://www.youtube.com/watch… 
- Marirea la maxim si aplicarea pedepselor maxime in regim de urgenta pentru CALAUZE SI TRAFICATII DE FINTE VII. 
- Retinerea ambarcatiunilor, confiscare (salupe, vapoare, barci etc), pe un termen foarte lung 2-3 ani (Se ocupa Basescu de flota emigrantilor!). https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:) 
- Paza de Coasta care intercepteaza vasele la limita apelor teritoriale ale Romaniei, sa alimenteze full ambarcatiunile cu combustibil, sa ofere apa si mancare (suficient pana la inapoierea la locul de imbarcare al falsilor refugiati. (FALSII REFUGIATI NU TREBUIE SUITI LA BORDUL NAVELOR ROMANESTI SI ADUSI IN TARA NOASTRA!)

La depistarea ambarcatiunilor care transporta FALSI REFUGIATI, trebuie:
- stabilita pozitia GPS;
- stabilit pavilionul; 
- raportat tuturor tarilor implicate numarul persoanelor si capacitatiile tehnice ale ambarcatiunii;
-intoarcerea ambarcatiunilor catre locul de unde au plecat;
- confirmarea de catre autoritatiile competente din tara plecarii ambarcatiunii 
de returnarea acestora.

NU SE URCA LA BORDUL AMBARCATIUNILOR ROMANESTI (teritoriu romanesc) !!!!!

ATENTIE LA BARCILE GONFLABILE CARE SUNT INTENTIONAT SPARTE CREEND OBLIGATIA SALVARII FALSILOR REFUGIATI!!!!

ATENTIE LA ONG-URILE "SALVATOARE" (Soros), VEZI CAZUL ITALIEI!!!

SERVICIILE DE INFORMATII, SA INCEAPA DESTRUCTURAREA RETELELOR DE ADUCERE A FALSILOR REFUGIATI!!!!.

 

Prospectiv A-z .
Acum poate ca ne devin mai clare 2 lucruri:
1) Rostul celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti;
2) De ce Romania NU VA PRIMI Schengenul--invadatorii vor fi izolati in tzarcul Romania.

Mai bine s-ar re/gandi legea cetateniei...

 

Draghi Puterity Junker tocmai ce a spus ca vrea sa extinda Euro si Schengen in toata UE.

 

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/1622026084529677

 

Gheorghe Piperea

September 14 at 2:16pm · 

Previzibil, Austria nu sustine aderarea Romaniei la spatiul Schengen si la zona euro. Nu ca nu ar detine portiuni consistente din economia romaneasca ultra-profitabila pentru austrieci (nu si pentru romanul de rand). Si nici ca nu ar detine 30% din masa lemnoasa a Romaniei, taiata caineste in ultimii 15 ani pentru a face mobila in Austria. Dar :

"cancelarul austriac a afirmat că extinderea celor două zone nu ar trebui realizată atât timp cât nu sunt rezolvate probleme precum fraudele fiscale, munca detaşată firmelor est-europene pentru a limita costurile"

Hm. Fraude fiscale. Munca detasata pentru salarii de doi lei, nefiscalizate in Romania.

Oare o fi vreo legatura cu niste discutii si indrazneli ale unor autoritati romane pe zona fiscala din ultima vreme? Cu niste suspiciuni de frauda fiscala practicata aristocratic de niste mega-manageri cu sange albastru, austriac, pe-acilisea, pe la noi? Oare seamana treaba asta cu o atentionare? Sau cu strategia "sariiiiti, hotiii"?

Dau un pahar virtual de sampanie Zarea celui care identifica niste subsidiare ale firmelor austriece care practica optimizarea fiscala in Romania (cu relativ succes pana acum), optimizare vecina sau sinonima cu frauda. Ca sa stim cum interpretam aceasta iesire "diplomatica" a cancelarului austriac ...

PS Citatul de mai sus e de aici :

http://m.zf.ro/…/lovitura-pe-la-spate-austriecii-cei-mai-ma…

 

Prospectiv A-z .
Macron spunea si el ca nu..

.

Smaranda Dobrescu Sa dam un amanunt suplimentar necesar obrinerii premiului https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)
In afara offshore-lui, o altă formă de societăți care ajută la optimizarea fiscală sunt acele jurisdicții onshore cu un regim fiscal favorabil, de exemplu societăți europene, intracomunitare; ele functionează ca și societăți comerciale, au numar de rezidență fiscală (pentru a se putea aplica prevederile tratatelor de evitare a dublei impuneri), au numar de TVA, se ține contabilitate, se depun declarații și bilanțuri anuale.

În cazul acestor companii europene:
contabilitatea este ținută în partidă simplă;
nu există conceptul de cheltuieli deductibile sau nedeductibile;
orice încasare reprezintă profit, iar orice cheltuială este înregistrată ca și pierdere.
În această situație se acceptă în contabilitatea societăților orice contracte, facturi sau orice alte operațiuni economice care să ajute la scăderea profitului acestor societăți pana la 0, în funcție de necesitatea și dorința fiecărui operator economic în parte.

Sa presupunem.. Erste Bank?

 

Prospectiv A-z .
Draghi, sa mai postez daca gasesc ceva sau e suficient?...See More

 

 

Ministrul german de interne nu vede "nicio posibilitate" ca România şi…

ECONOMICA.NET

 

Prospectiv A-z .
Daca Romania intra in Schengen, atunci Schengenul va fi inlocuit cu mai multe Schengenuri care sa puna pe fiecare la locul lui--citeste, EUropa cu mai multe viteze.

 

Draghi Puterity OK, OK... desi in cazul Germaniei as astepta pana dupa alegerile de saptamana viitoare.

 

Prospectiv A-z .
Iata cateva imagini care merita postate in mai multe locuri si chiar intr-o discutie separata. Postez aici pentru a adauga fundal la discutia de mai sus.

https://www.facebook.com/senan.shaibani/videos/10214500945184125/

 

Sinan Kaso Shaibani is in Syria.

September 14 at 12:37am · 

"How come I do not have a father to hug me?" - a resident of Homs quoting his 4 year old nephew who asked his mother this question after he saw his uncle hug his children. His brother was a prominent lawyer killed by the US backed opposition (alongside over 300 others massacred in a single day according to what I was told)

As he drove us through Homs I asked him "who is responsible for all this destruction". He replied:

"The armed groups of course. Do you know when the state started its military campaign? Not the first day nor the second day, neither one year nor two, three, or four. They [the state] were waiting on them [the armed groups] -what do you want? Ultimately we the people asked the state to rid us of them. They used to slaughter people in these streets, one day rockets, another sniping, another kidnapping - and then what?"

The US and its allies need to be held accountable for co-opting legitimate Syrian grievances by supporting the most backwards opposition.

This is in Syria alone, cannot begin to imagine the plight of the poorest Arab nation [Yemen] bombed and starved to death by the US and its allies.

Adio viteza! Punct mort sau tractare!

Adio Viteza! Punct mort sau tractare! – 15 septembrie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

Adio viteza! Punct mort sau tractare!

"Nici liderii politici europeni nu l-au menajat pe Juncker. Abia ce și-a încheiat discursul, că premierul danez Lars Lokke Rasmussen a respins ideea unui superpreședinte al UE. „Să nu amestecăm rolurile și competențele", a spus el. Premierul olandez Mark Rutte a fost și mai dur - el a spus că Juncker are o viziune „romantică" și a adăugat că „oamenii care au viziuni trebuie să meargă la medic", citându-l pe fostul cancelar Hemut Schmidt."

 

 

Verdictul Vestului: UE are și va avea mai multe viteze

Președintele Comisiei Europene a fost făcut una cu pământul în marile publicații occidentale după discursul său privind Starea Uniunii, în care a respins ideea Europei cu mai multe viteze și a promovat o viziune federalistă, cu aderarea esticilor la spațiul Schengen și zona euro

COTIDIANUL.RO

 

Draghi Puterity Asta poate fi privita si ca o oportunitate. Cei care sunt mai inceti si mai slabi, sa faca afaceri cu China, de exemplu, ca sa nu ii contamineze pe cei puternici https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:)

 

Smaranda Dobrescu Il vezi tu pe presedinte initiind aceasta apropiere? Sau spunandu-i raspicat lui Merkel: NEiN?

 

Draghi Puterity Nu, dar poate ii spunem noi lui alta vorba nemteasca: LMAA, asta e treaba executivului. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff0/2/16/1f603.png:D

 

Prospectiv A-z .
Cand Ponta a incercat ceva pe ideea lui Draghi, s-a scos juvetele sibian la inaintare, dupa care s-a #colectiv-izat Romania.

Greseala ultima a fost aceea pesedeului de a merge cu vulnerabilul de Dragnea in frunte. Asta-i ranit inainte de prima lupta.


Avicenna Secundo 
Asa cum are Schengen!