joi, 16 februarie 2017

"Vointa cetatenilor este suverana"

"Vointa cetatenilor este suverana" – 31 ianuarie 2017

 

Smaranda Dobrescu

Cu putin timp in urma presedintele a declarat: "Guvernul nu poate să treacă peste voința cetățenilor, care este suverană. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată! O democrație solidă este una în care majoritățile nu abuzează de drepturile lor doar pentru că dețin, vremelnic, puterea. "
De acord ca o majoritate nu poate abuza nicio minoritate. Stia acea minoritate care a manifestat sa defineasca abuzul?
De acord ca vointa cetatenilor este suverana. Cum nu exista unanimitate in vointa privind un caz anume, majoritarii decid. Majoritarii au decis in urma cu mai putin de doua luni.
Ar fi de interes sa explice presedintele care anume din tipurile de democratii existente o sustine?

De cativa ani, figuri cunoscute ale dreptei romanesti, traitori sau calatori permanenti spre universitatile din State vorbesc despre neajunsurile democratiei reprezentative. In principal nemultumirea se refera la faptul ca cetateni neinformati, needucati, varstnici ori prea saraci,fara simtul realitatii voteaza si distorsioneaza rezultatul votului pe motivul ca punerea buletinului in urna trebuie sa fie un act volitiv bazat pe cunoastere deplina. Asa a inceput sa se discute in cercuri de tineri de perimarea democratiei reprezentative si de nevoia participarii directe a cetatenilor la actele decizionale ale cetatii. S-au identificat asociații și structuri non-guvernamentale ce au crezut că pot trezi în interiorul tinerilor dorința de a-și crea un viitor mai bun, de a se transforma în cetățeni responsabili și activi în comunitatea din care fac parte.Democratia participativa este insa poate si mai putin reprezentativa caci nu vad eu tinerii multinationalelor, activi manifestanti stand de votba alaturi de tarani sau targoveti nevorbitori de engleza.
Lasand la o parte toate nepotrivirile de legiferare ale noastre cu cele ale Elvetiei, de exemplu, ramane totusi Constitutia care nu-i da dreptate presedintelui Iohannis: Romania are o democratie de tip liberal manifestata prin reprezentare. Reprezentativitatea actualului guvern s-a manifestat in urma cu nici doua luni in mod fara echivoc, asa ca nici 100 nici 100 mii de manifestanti nu pot pune in discutie hotararile Parlamentului si Guvernului. Chiar discutiile de ieri pe care le-a avut ministrul Justitiei cu cateva sute de cetateni nu erau nici obligatorii si mai ales nu cred ca i-au fost utile : cate capete atatea idei. In concluzie, si pe scurt, presedintele ar fi mai cinstit sa revina la "vreau guvernul meu" si sa nu mai ignore Constitutia ori de cate ori unii considera ca puterea executiva trebuie schimbata in strada in virtutea democratiei participative, sau directe.

 

Alexandru Stanescu Iohanis ,ca și băsescul , consideră Constituția ca pe o piedică în calea democrației lor. Și pntru asta s-au înconjurat de mafia extre de periculoasă a sri ,dna koveși și o parte din judecători !

 

Roxana Antohi Am vazut ai eu declaratia lui Johanis Am o nedumerire 6 mil pt domnul presedinte este mai mic decat 100.000 Pentru ca inteleg ca pentri presedinte poprul este reprezentat de cei 100 de mii lei !

 

Smaranda Dobrescu Aspectul acesta il eludam . Avem la indemana ideea ca majoritatea abuzeaza de drepturile ei. A emite o lege lipsita de motivul lansat de nu se stie cine in eter, inseamna abuzul minoritatii?


Roxana Antohi Johannis a mai facut referire la apararea minoritatilor atunci cand a facut referire la cele 3 mil de semnaturi in apararea familiei traditionale

 

Smaranda Dobrescu Daca tot dorea referendum ar fi avut tema, mai ales ca cererea era facuta si semnata cala carte!

 

Roxana Antohi Ce intelegem ca face presedintele Dictatura minoritatii asupra majoritatii Concluzia nu respecta democratia

 

Smaranda Dobrescu poate e nevoie de mai multe steaguri ale secuilor! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:-)

 

Alexandru Stanescu Poate prin gustul și sașii si sârbii și tătarii .... și țiganii ...

 

Alexandru Stanescu Că România-i mare !
...."au venit să ceară pământ și apă " ...

 

Corina Leșan Dar minoritatea care abuzează majoritatea?

 

Doina Nicolescu Majoritatea manifestantilor nici macar nu citisera proiectul de ordonanta. Ei stiau una si buna: PSD este ciuma rosie si trebuie arestati. Revoltatoare este interpretarea data de presedinte. Incep sa-i gasesc calitati lui Basescu!

 

Rizea-manea Marius Unde dracu gasesti calitati la netrebnicul ala ....nici sa vrei ....https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:) )))))

 

Doina Nicolescu Nu a avut curajul sa faca ce face actualul presedinte!


Doina Nicolescu Daca este asa de grabit sa se supuna dorintei manifestantilor propun sa iesim si sa-i cerem demisia. Este asa de simplu. Economisim banii necesari pentru o suspendare conform constitutiei.

 

Rizea-manea Marius Aici este un ce ,intre nooi fie vorba ,cred ca nici PSD nu vrea sa scape de bolandul asta ,pentru ca atunci chiar ar trebui sa se intrebuinteze ,iar in plus ,unde mai gasesc ei un specimen perfect pentru o imagine negativa si care sa le mai si potenteze imaginea?.....https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:)

Ce vrea Ministerul Educatiei..

Ce vrea Ministerul Educatiei – 31 ianuarie 2017

 

Gheorghe Gradinaru shared a link.

"Ȋn vreme ce copiii merg la școală cocoșați la propriu de ghiozdanele mult prea grele, fără chef și fără să mai descopere în lumea din jur rostul învățăturii, în vreme ce se tremură de frig în școli, iar la țară elevii încă mai merg la WC-ul din fundul curții, în vreme ce profesorii sunt desconsiderați de societate, deși salvarea acestei nații stă doar în ei, în vreme ce întreg învățământul românesc e în haos și-n cădere liberă, de ani de zile, și nicio guvernare n-a făcut nimic pentru a opri acest dezastru, Ministerul Educației vine acum și mai bate un cui la coșciug, modificând programele școlare, după dictarea altora.

La orele de Istorie și de Limba și literatura română, profesorii trebuie „să stimuleze asumarea multiculturalității și multiperspectivității", „să prevină orice forme de naționalism" și să vegheze la crearea unui „comportament empatic intercultural". "

 

 

Ministerul Educației vrea ca Istoria predată copiilor să formeze „mecanisme intelectuale care să prevină orice forme de naționalism". Ȋn plus, profesorii nu mai sunt…

ACTIVENEWS.RO

 

Smaranda Dobrescu Adica Ministerul Educatiei a preluat lucratura Comisiei de pe vremea lui Ciolos? Articolul e datat ianuarie 2017

 

George Pala e inca in regula cat avem nationalismul de pe stadioane .Acela ne va salva! astia continua ciolosiada

 

Smaranda Dobrescu La vremea respectiva am analizat propunerile comisiei lui Ciolos si ne-am imaginat profilul unui copil care absolva ciclul gimnazial: Creanga? Cine e Creanga? Ipotenuza? Ce inseamna ipotenuza? Mihai Viteazul? Pe asta-l stiu! S-a batut ieri in Rahova cu 10 mai mari decat el!. Viitor de aur tara noastra are!

 

Eugénia Paraschiv Experții Institutului de Științe ale Educației să ne definească termenul de multiperspectivitate, altfel cum va educa lipsa lor de logică? Cine ar avea legea bunului simț și legitimitatea de a - i considera pasibili de abuz în serviciu?

 

Smaranda Dobrescu Daca ai adus Eugenia vorba de abuz in serviciu, ma departez putin de forma abuzului posibil din educatie si incerc sa explic cat de usor poti comite un abuz in serviciu ca functionar de stat: Sa spunem ca ai cumparat un subansamblu la un calculator care s-a defectat dupa 10 ani de functionare. Il cumperi de la aceeasi firma sau daca l-a scos din fabricatie , de la alta care ti-l ofera in caracteristicile cerute. Evident ca il cumperi mai ieftin, caci tehnica de calcul se tot ieftineste. Curtea de conturi constata ca acel subansamblu initial putea fi cumparat si mai ieftin si fara sa ceara lamuriri te acuza de abuz in serviciu. Are dreptate guvernul sa umble la textul respectiv ca sa scape de puscarie pe astfel de "vinovati"?

 

Eugénia Paraschiv Să fii uitat aritmetica simplă și nu doar cu metodele de amortizare...?....sau alții dau/prescriu/rescriu algoritmii economicului în trena juridicului?

 

Smaranda Dobrescu Trena juridicului s-a dovedit mai sigura. Desi am incredere in Curtea de Conturi, si acolo consilierii sunt de diferite calibre..

 

Eugénia Paraschiv Evident, încrederea și siguranța merg mînă în mînă, reciprocitatea


Eugénia Paraschiv Dacă tot terminai serviciul, revenind la concept și definirea lui, din engleză în română nu ne scapă din vedere transplatul regresiv de la metateoria literaturii- scrierii creative ori ba, în metodicile predării-învățării.Poate ne lâmuresc cei îndreptățiți dupa cel definesc, care sînt criteriile transpoziției didactice din fiecare stil: interdisciplinar ori transdisciplinar?

 

Smaranda Dobrescu Daca tot terminasi serviciul, te rog Eugenia foarte mult sa-mi tii si mie locul vreo trei ore sa ma duc la serviciul meu. Nu te supara, te rog!Multumesc! (Nu suna soneria, iesi tu din cand in cand la usa https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:-) )


Doina Nicolescu Noaptea mintii! Oare ministru actual a inteles ce se urmareste? Dece urmeaza linia guvernului Ciolos pe tema educatiei?

Cand arma unui presedinte devine strada

Cand arma unui presedinte devine strada – 29 ianuarie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

În aceste momente, arma preşedintelui Iohannis, în luptele sale politice, nu mai este Constituţia României ci strada. Dar nu o stradă în sensul statistic, care să reprezinte poporul, majoritatea, ci o stradă minimalistă şi gălăgioasă, în sensul de armă de anihilat voinţa

 

 

Cand arma unui presedinte devine strada

Preşedintele are legitimitatea cea mai mare în România. Niciun alt român nu a primit în ultima competiţie electorală, cea care contează când ne referim la prezent, mai multe voturi decât preşedintele.

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO

 

Smaranda Dobrescu "Nici un preşedinte de ţară democrată, normal la cap, nu se pune în fruntea unei insurgenţe minoritare, îndreptată împotriva guvernului legitim al acelei ţări. Nu se face aşa ceva!

Preşedintele Iohannis a făcut.

Pornit pe panta asta, nu ştiu dacă îl mai poate cineva opri să răscoale ţara. Vom vedea."

M-as bucura ca membri unor obscure ONG-uri care in unele ocazii au reusit mici mobilizari pe subiecte oneste, angrenati in jocul mai mare al ONG-urilor sorosiste, bine finantate sa nu se imbete cu succesul actiunii lor. De data asta nu au nicio lege de partea lor. Doar propaganda.

 

Ion Lazia Fără a considera că este absolvit de ceea ce face, apreciez că preşedintele a căzut în plasa celor care mai deţin puterea reală, termen folosit doamna Marta Ţărnea, şi mă refer aici în primul rând la personaje din SRI şi personaje din DNA, personaje care deconspirate de "defectarea" lui Ghiţă simţeau că pierd controlul, iar imensa lipsă de credibilitate a lor trebuia acoperită cu un spectacol mediatic de amploare. Pentru ei nu există interes naţional, iar respectarea constituţiei de către ei nu poate fi avută în vedere, aşa că singura soluţie este tot în parlament care nu trebuie să fie timorat şi este chiar obligat să se manifeste. La nivelul la care s-a ajuns, peste 90.000 de protestatari, nu ONG-urile sunt soluţia. Deşi am suficiente argumente pentru a fi critic faţă de prestaţia lui Tăriceanu ca prim-ministru, ca preşedinte al senatului, prestaţia din această seară de la B1 tv a fost una deosebită, a fost prestaţia unui adevărat om de stat, echilibrat, responsabil. Comisiile de control ale SRI trebuie să îşi modifice regulamentul de funcţionare astfel încât audierea cu referire la derapajele transformate în protocoale cu CSM, ori DNA să fie analizate cu deplină responsabilitate, declaraţiile persoanelor audiate să capete statutul de declaraţii date în faţa instanţelor de judecată, iar aşa zisele "secrete privind securitatea naţională" să fie reduse strict în acest sens, iar restul să fie făcute publice. Strategia trebuie să fie una inteligentă, nu una emoţională, pompieristică. Protestatarii nu trebuie jigniţi, dar nici ignoraţi, iar parlamentul fără să fie arogant, trebuie să soluţioneze această criză nu pe principiul "pumnului în figură dat adversarului", ci pe cel al autorităţii conferit de constituţie, şi nu numai. Da, acum este un război public al SRI în care sunt antrenate două înstituţii, preşedenţie - parlament, cu încercarea de compromitere al celui din urmă, pentru că cei ce deţin puterea reală ştiu că puterea adevărată de a scimba ceva stă în parlament.

 

Smaranda Dobrescu Un prim pas intelept l-a facut guvernul nechemand pesedisti in strada. MI s-a parut si ca demonstrantii au fost ceva mai civilizati. Tot ce se poate face este sa se explice de 100 ori clar, tot ce se urmareste, parerea CEDO. reforma italienilor in materie de penitenciare, etc. Sa se explice de ce fara amnistie Dragnea nu poate beneficia de stergerea pedepsei . El va continua sa aibe cazier si o condamnare definitiva, conform ordonantei cu gratierea.Singura sa sansa este deschiderea unui dosar la CEDO, ceea ce banuiesc ca a si facut.

 

Ion Lazia Cu siguranţă contramanifestaţia ar fi generat poate efecte de necontrolat, iar personajele din SRI asta doresc. Smaranda, în astfel de situaţii multe din argumentele logice nu sunt convingătoare pentru cei care au ieşit, sau care vor ieşi în stradă. Nu înseamnă cedare dacă se va amâna pentru o perioadă propunerile pentru modificarea codului penal şi a codului de procedură penală, cum la fel aş amâna, chiar dacă sunt argumente, procedura de suspendare a preşedintelui. Revin şi consider că acum cel mai important este pentru parlament, fără a compromite instituţia numită SRI, să verifice prin comisiile de specialitate activitatea SRI, să comunice public rezultatele, iar de va fi nevoie, şi cu singuranţă va fi, legea de organizare şi funcţionare a SRI să o modifice în procedură de urgenţă.

 

Smaranda Dobrescu Nu sunt nici eu intotdeauna adepta gesturilor bruste, Totul depinde de presedinte daca va da drumul la legi sau le va intoarce spre discutare cat mai multe, le va intarzia. Si asa modificarile economice de la nivel mondial e foarte posibil sa ne atinga, daca guvernul se va afla si in imposibilitatea bifarii unor actiuni la termen va fi obligat sa incerce suspendarea. Va fi un an extrem de dificil

 

Ion Lazia Indiferent cât de mare eşti nu te poţi bate deodată cu toată lumea.

 

Ion Lazia Aşa este, dar în 2-3 luni situaţia s-ar putea rezolva, timp în care bugetul să fie aprobat, iar alte proiecte de legi aflate în portofoliul programului de guvrnare să fie trecute în lucru.

 

Anna Zelinski Succint, aș spune că nu cred că se va opri.

 

Smaranda Dobrescu Tocmai ce a devenit publica scrisoarea D-nei Merkel prin care il incurajeaza sa nu cedeze in lupta anti coruptie. O data, macar odata ar fi cazul ca cineva de incredere sa-i vorbeasca in privat D-nei Merkel de erorile justitiei, cu nimic mai putin grave decat coruptia existenta.

 

Alexandru Stanescu Cine dă cu sabia , de sabie ... 
Vedea-l-aș în stradă !

 

Ion Lazia Acum nici nu putem uita că tot într-o lună a lui februarie ultimul guvrn Boc a trebuit să demisioneze.

Necesitatea renasterii nationale

Necesitatea renasterii nationale – 30 ianuarie 2017

 

Gheorghe Gradinaru shared a link.

January 30 at 6:25am

"Când instituțiile statului și clasa politică deraiază de pe linia apărării intereselor naționale, factorul intern, ca structură informală a conștiițelor patriotice , care veghează ca securitatea existențială a natiunii să nu fie periclitată, intră în alertă. Suma motivelor de alertă a atins pragul critic:"

 

 

Despre necesitatea națională a renaşterii naţionale prin factorul intern

Draft pentru Raportul de stare a naţiunii Când instituțiile statului și clasa politică deraiază de pe linia apărării intereselor naționale, factorul intern, ca structură informală a conști

ART-EMIS.RO|BY GENERAL BR. (R) AUREL I. ROGOJAN

 

Alexandru Botu Am citit. Funest!

 

Smaranda Dobrescu Am citit, descurajant! Daca simptomele exista -si nu am multe motive sa le neg, cum se face ca noi ne proptim in fleacuri si ne revoltam pentru amanunte a caror disparitie nu ar schimba cu nimic lucrurile cu adevarat grave. Daca italienii sfatuiti de CEDO au reusit sa-si rezolve problema penitenciarelor supra incarcate printr-un mix de masuri incepand cu arestul la domiciliu pana la gratiere, amnistie,pedepese neprivative de libertate in destule cazuri, de ce noi suntem capabili sa ne aratam resentimentari si revoltati fata de o singura problema, si aceea neinteleasa si in schimb toleram toate celelalte aspecte care definesc o colonie?


Ion Lazia Pentru simplul fapt că se răspunde emoţional unor acţiuni controlate de manipulare ale celor specializaţi în astfel de acţiuni făcute tocmai pentru ca puterea reală să se menţină acolo unde sunt ei, manipulatorii.

Despre black ops-urile binomului

Despre black ops-urile binomului – 27 ianuarie 2017

 
Draghi Puterity shared a link.

Despre black ops-urie binomului:

http://www.luju.ro/…/kovesi-demascata-la-londra-cititi-decl…

Am retinut si un comentariu interesant semnat V:

"Deja se contureaza imaginea de ansamblu. Coldea si Kovesi membrii ai aceleiasi unitati informative, nici nu mai conteaza potentiala acuzatie de inalta tradare in cazul in care sunt agenti ai deep state-ului american. Unitatea SRI de la Peris pare sa fie un gen de "rogue operation" cu posibilitatea de a putea opera in afara cunostintelor directorului pe baza de ordine directe. Demisia lui Coldea este cel mai probabil doar de imagine, el putand coordona in continuare linistit operatiunile acestui serviciu paralel. Trebuie neaparat suspendat Iohannis si rascolita gramada de excremente. Asta daca ne intereseaza... Daca nu, putem sa stam si sa ne uitam cum se mai schimba cate unul pe ici pe colo si se bate palma cu noua administratie americana a CIA-ului, culmea, nu de catre cei pe care i-am votat, ci tot de acesti maimutoi cu impresii de James Bond."

 

 

KOVESI DEMASCATA LA LONDRA – Cititi declaratia exploziva a unui ofiter SRI care devolaeaza practicile politiei politice: "Generalul Coldea organizeaza intalniri saptamanale in dimineata de luni, cu sefii tuturor unitatilor SRI si include pe...

LUJU.RO|BY COPYRIGHT (C) LUJU.RO

 

Smaranda Dobrescu Fondurile bugetare ale SRI cresc de la an la an, pe motivul intensificaruu luptei cu terorismul. Dar oare de ce in Franta, Germania, Belgia, etc, tari expuse in mai mare masura actelor salbatice, fondurile nu cresc exponential si continuu? Prima miscare pe care as face-o eu (evident, nu ma va ruga nimeni sa ma dau cu parerea https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:-) ) ar fi sa interzic prin lege activitatile economice ale SRI, motiv nu numai de fonduri nu se stie cum folosite, dar si de santaj economic de jur-imprejur.

 

Alexandru Stanescu Activitățile economice ale sri reprezintă o cangrenă ! Le oferă o independența total în afara legii ! Și liniște î țară nu va fi ! Dovada : actualele demonstrații ! 
Dacă s-ar face un sndaj printre ei ,puțin știu cât de cat cam care e situația !! Lăsați să vorbească , Câmpiile Elizee ...

 

Draghi Puterity Dar daca scad fondurile pt. SRI cine ii mai plateste pe analistii NATO? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/ff6/2/16/1f609.png;) (incep sa nu ma mai simt in sigurantza in NATO, cand ma gandesc ca niste indivizi care au ramas repetentzi la Poli sunt cei care le furnizeaza analizele)

 

Smaranda Dobrescu Ai dreptate, Draghi: primul motiv de nesiguranta ar fi Deveselu, Acesta l-ar completa in aceeasi logica .

 

Draghi Puterity Da, stiu, "Deveselu pentru noi, este Fukusima doi". 

Apropo de riscuri, Trump a zis ca vrea din nou inchisori CIA in strainatate. Noi am avea un general in rezerva, cu cetatenie dubla, specializat in actiuni murdare, care s-ar putea ocupa de asa ceva, nu crezi? 

P.S. Tot nu imi da pace un gand... Daca Coldea si-ar fi urmarit vocatia (cand ducea cu un ARO la piatza legumele parintilor din Tarnova), am fi fost dublu castigati: si pe latura sigurantzei nationale, si pe cea a produselor "BIO".

 

Smaranda Dobrescu Basca ca generalul in rezerva ar putea fi secondat cu succes de o doamna care chiar daca nu e specializata in tortura fizica, s-ar descurca in cea psihica binisor..Cred ca a cam intrecut masura Trump cu tortura..

Alegerile democratice in partide

Alegerile  democratice in partied – 28 ianuarie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared Daniel Catalin Zamfir's post.

V-ati gandit vreodata cum e democratic, cum e eficient sa fie alesi liderii intr-un partid? Daca nu stiti, ascultati "comanda la mine". Adica la Basescu. floarea dreptei romanesti..

 

Daniel Catalin Zamfir

January 28 at 7:08pm

Maine, PNL are de luat o decizie extrem de importanta. Pentru publicul larg si pentru o parte a membrilor de partid, e poate mai putin important cum se vor desfasura viitoarele alegeri pentru viitoarea conducere a partidului: de sus in jos sau de jos in sus. Sigur ca atunci cand pierzi alegerile e firesc sa faci o analiza sa afli de ce nu te-a crezut populatia, ce trebuie sa schimbi in mesajul politic si, nu in ultimul rand, sa recredibilizezi partidul incepand cu alegeri de jos in sus. Cei mai vechi in politica insa, retraiesc momentele din 2001 cand, PD-ul condus atunci de Petre Roman se afla in fata aceleasi situatii: Roman a propus alegeri de jos in sus, Basescu de sus in jos. Maestru de ceremonii, acelasi personaj din capul mesei reuniunii de la Ogrezeni, atunci secretar general PD. Convingandu-i pe sefii de organizatii ca numai asa isi vor pastra functiile, si cu o lista de delegati pe masura, rezultatul Conventiei de atunci s-a transat categoric in favoarea lui Basescu. Imediat dupa, s-a trecut la "executarea" vicepresedintilor de atunci, Berceanu, Sasu, Duvaz si s-a continuat cu sefii de organizatii.
Acum, avem parte de acelasi scenariu pregatit de acelasi personaj care, apropo,va sta in capul mesei si la reuninea de maine(!!!!!) si care i-a adunat la Ogrezeni pe sefii de organizatii din fostul PDL, cerandu-le sa sustina varianta alegerilor de sus in jos si sustinerea in bloc a lui Predoiu.In mod cu totul intamplator, nu-i asa, apare si "hrebenciucul "dreptei din Romania, Valeriu Stoica, care intr-un amplu interviu ne spune noua categoric ca trebuie sa organizam alegeri de sus in jos, si sa reunificam rapid dreapta.Adica sa-l luam si pe Basescu nu, ca ce mai conteaza acum ce a facut el in astia 10 ani, mai important e ca e de dreapta. Ca Stoica il vrea iar pe Basescu langa PNL, nu e o noutate. Nici Predoiu, care in alegerile locale invita PMP sa ni se alature, nu ar avea o problema sa combata alaturi de Basescu.Faptul ca a fost sapte ani din zece, ministrul justitiei regimului Basescu, e clar ca "au ingropat impreuna multe in fundul curtii".Ce nu vor sa inteleaga toti sforarii astia este, ca ei, cu metehnele lor, cu practicile lor, ei, vesnicii combinatori pe sub mese, au prabusit increderea oamenilor in politicieni. Eu nu cred intr-o astfel de politica, intr-un astfel de PNL! PNL trebuie sa fie un partid de oameni liberi, nu santajabili si combinatori, un partid care sa apere drepturile si libertatiile oamenilor, un partid care sa fie intotdeauna respectat pentru ce face pentru Romania, atat la putere cat si in opozitie!

 

Rizea-manea Marius PNL nu mai exista din momentul tradarii lui Antonescu !!!.Restul sunt povesti nemuritoare cu alina in tara minunilor si Raluca cea urata ....https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:)

 

Alexandru Stanescu Raluca Țurcan , în urma unei analize , probabil cea mai analiză din câte a făcut mintea ei superstrălucită , a aflat cauza supersuccesului de la alegeri . Candidații , toți , dar absolut toți n-au prezentat țării programul pdl de guvernare ! Genial nu ?
Ferit-a sfântu să spună adevărul !
Cel prezentat mai sus !
Și cioloș premier (și slugă)
Cu iohanis șăf ! Așa de ochii lumii . Că și el tot slugă e ! La alții ! Nu poporului român !