joi, 14 aprilie 2016

Goldman Sachs

Goldman Sachs – 26 martie 2016


Adrian H. Todea

 

 

CNN Goldman Sachs & the Zio Matrix

http://www.DavidDuke.com This video reveals how the Zionist Matrix of Power controls Media, Politics and Banking and how each Part of this Tribalist matrix s...

YOUTUBE.COM

 

Gavrila Ch as they say: the elephant in the room

 

Adrian H. Todea Chiar vi se pare extremist acest David Duke portretizat, de media sionista, ca un periculos "white supremacist" ? Parca suntem familiari cu stilul acesta de etichetare care a inceput sa se practice si la noi. Cea mai oribila forma de organizare care-mi aduce aminte de comuna primitiva este tribalismul rasist sionist. Dupa cate vedeti americanii au inceput sa se trezeasca. Aproape un milion si jumatate au vizionat acest clip. Dati mai departe. Sa vedem care va fi "deal-ul" pe care Trump il va negocia cu tribul. Sa vedem daca social-democratul Sanders, un evreu obisnuit, un om printre oameni (netribalist) cam pe stilul lui Chomsky, va reusi sa opreasca ascensiunea lui Hillary (o sionista camuflata in haine liberal-democrate).

 

Preda Mihailescu Hilary este un container de remote control. Trump mi se pare mult mai putin derutat decat vor ei. Duke insa, este destept, a inceput bine, insa a picat in propria capcana - propundu-si sa demaste complotul tribalist, a ramas prins in acest antagonism, in care in mod evident se invarte si se invarte. Pentru ca a ratat momentul sa caute o viziune deasupra complotului. Chiar si faptul de a vedea pe albi ca singurele victime - este alaturi de tinta. Pentru ca logica este alta, este de divide et impera, deci victimele de ici sunt folosite de tartori colea. Or fi negrii in America supraevaluati dar asta nu inseamna ca sunt nici privilegiati, si nici ca la ei in Africa ar fi mai bine tratati decat albii in America si Europa. As spune ca Duke este un om hiper-sanatos, devenit usor ipohondru! Evident ca nu este alb supremist - si insusi mania vicioasa de a-l stigmatiza pentru o apartenenta de cativa ani, in timp ce toata protipendada lor de presedinti si mari congresmani sunt care mai de care in ce societati secrete, obscure si scarboase, este o mare rusine pentru America.

Niciun comentariu: