duminică, 10 ianuarie 2016

Unul din cei patru prieteni fotografiati in 1969 s-a tot remarcat ...

Smaranda Dobrescu
Unul din cei patru prieteni fotografiati in 1969 s-a tot remarcat ...

Elena Agachi ...si era asa timid!!! smile emoticon

Gavrila Ch e cumva Putin?


Gavrila Ch probabil ca 5 ani mai tarziu si-a intersectat pasii cu Merkel.


Smaranda Dobrescu Si-a perfectionat talentul la Dresda timp de 5 ani, ocazie cu care s-a intalnit probabil cu cele mai promitatoare persoane..


Draghi Puterity Da, atata doar ca in vreme ce el lucra pt KGB, ea lucra pt CIA grin emoticon (Mentorul ei Kohl zice asta, nu omorati mesagerul wink emoticon )
Gavrila Ch un scenariu mai mefistofelic ar putea'o avea pe distinsa pioniera clienta KGB dupa care, la doborarea zidului dintre cele doua camere pentru un living spatios, sa fi fost convinsa de contrapartida sa dea cu subsemnatu' pentru ei, pana hat in zilele noastre - viata bate arta.

 
Draghi Puterity Gavrila Ch - multe scenarii sunt posibile pentru a explica cum ajunge o secretara cu propaganda la UTC-ul DDR-ist sa conduca partidul crestin democrat al RFG-ului. Atata doar ca cel care a propulsat-o in functie, cancelarul Helmuth Kohl, spune cu subiect si predicat doar despre despre CIA.


Gavrila Ch a fost chiar in vizita la Moskva/nu te duceau aia cu forta; oarecum similar cu vizita lui randy Bill la Praga. ce pare extrem de verosimil este ca baietii cu ochii albastri ceilalti au ceva material despre ea c-o fac sa sara la comanda/prea se comporta straniu antigerman in chestiunea imigratiei, tratatul de comert cu USA si altele.


 
Smaranda Dobrescu Nu ar fi singura persoana in pozitie cheie care se comporta anti-national..

 
Gavrila Ch desi dela nemti te-ai astepta la al'ceva/deh, sunt din nou prada prejudecatilor mele stupide

 
Costel Gilca Așa a și rămas. Un timid inteligent si rational, dar foarte determinat!

 
Gavrila Ch in favoarea lui ar putea pleda si campania desantata si disperata de demonizare a sa din presa libera.

 
Mihai Ion Turcu Psihosociometric avem o diada, nr.1 si nr. 2, "Leul" este nr 1, in jurul caruia graviteaz adolescentii, o varianta de mezomorfic, activ si autonom,asertiv, de care se agata nr.2, mezoectomorfic , relatie mutuala cu incarcatura afectiva de la 2 spre 1, 2 mediaza grupul care cuprinde clasicul ectomorfic tipic, emotional dar introvret, inteligent. nr 4. Despre cine este de fapt vorba nu deduc.


 
Smaranda Dobrescu Mr. Putin, of course!

 
Gavrila Ch manastire'ntr'un picior

Niciun comentariu: