luni, 12 decembrie 2016

Zvonuri cu case

Zvonuri cu case – 7 noiembrie 2016
 
Draghi Puterity

Domnule profesor Turcu, ia uitati ce barfesc serviciile despre casa alesului dumeavoastra:

"În al doilea rând, președintele tocmai și-a pierdut casa. Soția lui a făcut documente false și au cumpărat o casă în Sibiu. El are două case și este… Una din case, această casă… a făcut acte false că ea a moștenit, imediat a închiriat-o unei companii de Wifi. Șeful companiei Wifi în România este un prieten bun al… deci el a obținut, nu știu, un câștig de jumătate de milion de euro. Acum actele… asta a fost într-adevăr… și că nu aparține casa lui și soției lui. Așa că îmi imaginez că s-a speriat, deoarece și-a spus… soția lui acum, este o problemă mare. Așa că el a acționat printr-o cale extraordinară, el a cerut un nou proces."

 

 

BLACK CUBE. Cum o descria fostul ofițer SRI DANIEL DRAGOMIR pe LAURA CODRUȚA KOVESI:

Black Cube. Publicăm mai jos, așa cum am anunțat pe cristoiublog.ro de duminică, 6 noiembrie 2016, un Document crucial din Dosarul Black Cube....

 

Draghi Puterity Si un pic din "misterul binomului"...

"Puneți-i în legătură pe amândoi… cu CIA. Îi puteți pune în legătură, pe amândoi. De ce? Deoarece ea a fost… În al doilea rând, deoarece Uniunea Europeană a cerut o investigație. Investigația s-a desfășurat…(...)"

 

Mihai Ion Turcu Textul Dumneavoastra nu este foarte precis. Insumi nu ma ocup de problemele in justitie a Domnului Presedinte. Ce se confirma in media frecvent, este ca Domnul Prsedinte a avut un proces civil privind una din proprietatile sale, actul de proprietate fiind anulat in instanta la Brasov, in cauza fiind legalitatea actului de mostenire al vanzatorului catre Iohannis a imobilului respectiv, si ca Iohannis a contestat extraordinar deciazia de la Brasov.Demersul este in curs.Domnul Presedinte Iohannis este "alesul" unui numar suficient de cetateni, si al meu, pentru a fi ce este. Manipulatorie este afirmatia ca ar avea pe rol un proces penal. Are pe rol un proces civil.

 

Draghi Puterity Mihai Ion Turcu - falsificarea de acte nu e o fapta penala?

 

Mihai Ion Turcu Draghi Puterity @ Dosarul de la Brasov, cel judecat, este public. Presa si Tv care a avut acces la dosar soune ca este o cauza civila.In dubiu este dreptul de mostenire a cuiva care dobandind prin retrocedare o parte a unui imobil a vandut-o lui Iohannis. Daca acea persoana, a dobandit fraudulos ce a vandut, actul de vanzare cumparare si actul de proprietate al Domnului Iohannis sunt nule.In cazul in care actul de proprietate al Domnului Iohannis devine definitiv nul, prorietatea revin in patrimoniul statului, respectiv al Municipiului Sibiu.In situatia in care proprietatea revine Municipiului Sibiu, foloasul (chiria incasata de Domnul Iohannis ca proprietar) va trebui varsata Municipiului Sibiu, ceea ce Iohannis a anuntat ca va face. Deocamdata contesta in Justitie decizia civila de la Brasov.

 

Stefan Kovacs Acu dacă discutăm cinstit mi se pare absolut dubios ca cineva care a făcut speculă cu case să ajungă președintele României și să vorbească el de cinste...

 

Mihai Ion Turcu Dar cineva care a facut praf a IV-a flota comerciala a lumii ? A cumpara proprietati este licit, si a le revinde cu profit este licit. Iohannis doar a cumparat si inchiriat proprietati imobiliare. Licit. Trebuie sa plateasc impozite pe proprietati si pe chirii. Se pare ca le plateste.

 

Stefan Kovacs Mihai Ion Turcu Sunt perfect de acord cu dvs. Singurul președinte care a mai arătat a ceva de bun simț a fost E.Constantinescu.

 

Mihai Ion Turcu Stefan Kovacs @Avem ideea ca intr-o democratie presedintele trebuie sa fie salariat si sa nu aiba avere. Este discriminatoriu.

 

Stefan Kovacs Mihai Ion Turcu Păi e salariat. Și nu prea văd de ce un profesor de fizică ar avea 6 case. Nu se prea pupă cu morala sau cu orice altceva...

 

Mihai Ion Turcu Stefan Kovacs @Are o singura casa in care locuieste, o vedeti mereu la TV, aceea de pe strada Balea, si niste apartamente in diferite case in cartiere marginase. Mai are etajul unei vile de secol XIX, nelocuibil fara reparatie capitala care n-a avut loc. Pretul imobilelor la Sibiu nu este pretul imobilelor din Bucuresti si ignorati faptul ca Iohannis este sas. Exista o gluma saseasca " Ce are obligatoriu un sas ? Un sas are o pereche de cizme. Ce nu are un sas ? Un sas nu are doua perechi de cizme." Pentru edificre stiintifica putem apela la teoria relatiei dintre protestantism si capitalismul primar ( Max Weber).

 

Stefan Kovacs Mihai Ion Turcu Dacă n-ar fi președintele țării -m-ar durea nu spun unde să aibă și 100 de case. Problema e că ne e președinte și vorbește despre corupți și penali...

 

Mihai Ion Turcu Stefan Kovacs @ Cand s-au dobandit proprietatile in cauza erau ambii salariati, profesori cu grad superior, el a fost director, inspctor scolar generl, deci si indemnizatii, in plus ne-a informat deschis ca lucrau remunerat suplimentar. La noi la acea vreme, proprietatile se cumparau in rate prevazute in contract.A mai avut loc si plecarea masiva, dupa 1989, a sasilor care s-au vandut relativ ieftin propriettile ( plus de oferta in raport cu cererea).

 

Alexandru Botu Tot respectul pentru eleganta, elocinta si corectitudinea "apararii" pe care Domnul Profesor Mihai Ion Turcu o face referitor la Domnul Iohannis. Asa cum domnul Iohannis nu a stiut sa si-o faca singur. Pentru mine, cu un singur cuvant, domnul Iohannis a naruit orice rationament acceptabil (va amintiti? GHINION)

Niciun comentariu: