marți, 16 august 2016

Ce politica avem fata de musulmani?

Ce politica avem fata de musulmani? – 15 iulie 2016

 

Stefan Kovacs

Orice fel de drosofilă idioată, orice fel de euglenă verde căreia i-au interzi părinții accesul la canalul porno ar trebui să-și pună întrebarea- și mai departe ? Înnăsprim măsurile de securitate, scoatem parașii pe străzi că o să vină turiștii de drag să-i vadă pe cei din Legiunea Străină ? Adoptăm și noi o politică dură față de musulmani- în sensul în care o face cu destul succes- statul Israel ? Sau ne facem că plouă și o să fie frumos la anul când dăm cu artificii ? Eu zic că Hollande o să se facă că plouă...în anii 50- la un atentat cu peste 130 de morți- cred că se mobilizau nu numai cele mai speciale trupe speciale dar cred că și serviciile PC-ului și ale Partidului Socialist, etc. Oameni precum colonelul Remy din păcate au dispărut- și am fost populați de cefele groase ale dlui. Barroso, Hollande și Sarkozy. Care s-au făcut că sunt cei mai buni prieteni ai multi-culti- ca să acopere o minciună și o mizerie- respectiv faptul că de la Irak încoace integrarea musulmanilor în Europa nu mai funcționează. Între UE și moartea de martir într-ale lui Allah- viitorii șahizi aleg câțiva ani UE- după care țuști în Paradis. 
Vom vedea în curând măcelul zilnic- în care diverși euro-cămilieni o să descopere că sub-saharienii sunt exploatați, că bunicul care naviga cu feluca pe Nil nu era suficient plătit sau că ai dracului europenii ăștia sunt mai albi decât el. Orice fel de aiureală va fi un motiv pentru un nou măcel-și evident că nimeni nu va avea curajul să spună că de vină e păcătoasa de corectitudine politică care acceptă o religie criminală .

Like

Smaranda Dobrescu Domnule Kovacs, sunteti un deschizator cam prea curajos de drumuri. V-ati nascut prea devreme. Daca veti reveni peste cativa ani cu aceasta postare, poate lucrurile se vor fi schimbat semn al unor mari deziluzii. Deocamdata crestinii nu au baut intreg pocalul si inca il citesc pe Voltaire, pe Rousseau..

Niciun comentariu: