luni, 21 martie 2016

Ambasadorul si refugiatii

Ambasadorul si refugiatii – 8 martie 2016

 

Smaranda Dobrescu
 

Ca la carte vorbeste Excelenta sa. Comentariile mai bine nu le cititi:
"Cred că România ar putea fi țara est-europeană care să reprezinte un exemplu de toleranță și incluziune, primindu-i pe aceia care își doresc un viitor mai bun. Cei care își caută o nouă casă aduc cu ei energie și idei, spirit antreprenorial și entuziasm. Nu considerați acest lucru o potențială povară pentru societate, ci o potențială resursă. Lăsați-i pe acești imigranți să devină parte a acestei noi Românii pe care o creați, una lipsită de corupție, în care principiile statului de drept se aplică tuturor cetățenilor și fiecăruia în parte și în care fiecare membru al societății are ocazia de a contribui la vibranta cultură și economie a României", spune ambasadorul într-un comunicat.

 

 

Ambasadorul SUA: Lăsaţi-i pe imigranţi să devină parte a noii Românii

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, îi îndeamnă pe români să-i primească pe refugiaţii musulmani cu brațele deschise, să nu considere acest…

COTIDIANUL.RO

 

Costel Gilca am avut senzatia aceleiasi limbi de lemn ca pe vremea comunismului.


Gavrila Ch ce gasiti excelent la acest ambasador?

 

Smaranda Dobrescu Asa ma pronunt eu, protocolar. ironia va fi mai usor sesizata emoticon smile

 

Gavrila Ch un rege fara haine.

..

Smaranda Dobrescu Mai degraba, guvernator
Redau doar un comentariu ceva mai asezat din puzderia de pareri:
"Cititor
+23
Excelenta, cu lacrimi de emotie in ochi dupa lectura declaratiei de mai sus, imi trag nasul si... intreb si eu: daca asa stau lucrurile, de ce mai cereti vize de calatorie romanilor? Uite cum, la un examen sumar, se duc dracului toate vorbele goale si ramane ipocrizia asta nenorocita, de care nu mai scapam..."

 

Mihai Ion Turcu Cel va fi facut sa creada ca sunbtem in constructie, suntem in deconstructie de la un regim fara coruptie la unul in care au aparut corcupatorii care ne desfiinteaza in schimbul unor margele colorate.

Niciun comentariu: