miercuri, 7 decembrie 2016

Assange ii creaza greutati lui Hillary

Assange ii creaza greutati lui Hillary – 2 noiembrie 2016


Smaranda Dobrescu

Assange se produce in asa fel incat Hillary este in mare incurcatura Uriasa, as zice.

 

 

Julian Assange says "1,700 emails in Hillary Clinton's collection" proves she sold weapons to ISIS in Syria [Video]

EMBOLS.COM

 

Draghi Puterity Apar dovezi pentru ce stia de fapt toata lumea. Crezi ca o sa schimbe ceva?

 

George Palahttps://m.facebook.com/NWOExposition/photos/a.645397158944104.1073741827.645396702277483/715559748594511/?type=3&source=57&refid=18&ref=m_notif&notif_t=feedback_reaction_generic&__tn__=E. Si nunta făcută pe domeniul unei alte victime gen jfk, j.astor .. unul din oponenții înființării rezervelor federale atras in capcana de a se plimba cu titanicul lui j.morgan.(scenariu preluat dintr o carte apărută cu 11 ani inainte de scufundarea titanicului,numită chiar titanic în care culmea se petrece ca la indigo totul.Nu mai are rost să amintim că autorul a murit otrăvit după scufundarea titanicului ce transporta trei mari oponenți ai înființării rezervelor federale la bord,infintare ce a avut loc chiar anul următor.


New World Order Exposition

November 1 · 

~KabalMurked

Draghi Puterity George Pala - pe asta nu o stiam https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f51/1/16/1f603.png:D

 

Smaranda Dobrescu Mai rar intr-o familie sa aibe toti acelasi tendinte, aceleasi orientari, sa traga atat de sincron la caruta.plina cu cocosei..

 

George Pala omenirea este intr-un pericol cum nu a mai fost niciodata,criza rachetelor din cuba este apa de ploaie.Au atat de multi pasi facuti incat cred ca au citit cartea unui presedinte mut, carte ce se numeste cred ,,pas cu pas,,

 

Platon Florin cel putin stim pt ce este tinut captiv in ambasada din Londra https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f57/1/16/1f609.png;) si faptul ca UK este stat clientelar US sau chiar complice

 

Mihai Ion Turcu Ipocrizie patentata.

 

Smaranda Dobrescu Cred ca in opinie publica are timp sa se nasca o reactie chiar daca oficial nu se poate amenda in vreun fel acest lucru. Asta poate face diferenta de 1 sau 2 procente necesare departajarii.

 

Dinica Roman O privire la cei care striga anti-coruptie in Romania

https://youtu.be/ApcqXijVzYU

 

 

Wikileaks BOMBSHELL Exposes Extent Of Clinton Corruption

YOUTUBE.COM

 

Dinica Roman Cica toate dezvaluirile wikileaks ar fi o contra-lovitura de stat in SUA,a serviciilor, pentru a contracara lovitura de stat pregatita de clintoni...

Toate astea le spune: Steve Pieczenik, Deputy Assistant Secretary of State under Henry Kissinger, Cyrus Vance and James Baker. His expertise includes foreign policy, international crisis management and psychological warfare. He served the presidential administrations of Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan and George H.W. Bush in the capacity of deputy assistant secretary.

https://youtu.be/ov5kvWSz5LM

 

Smaranda Dobrescu Proof that something is afoot in America
https://www.youtube.com/watch?v=mbSnwVDCvpI&feature=share

 

 

ALERTE - Preuve que quelque chose se prépare…

YOUTUBE.COM

 

Alexandru Botu Lovituri la lovituri, revolitii la revolutii, ce batalii spectaculoase!...Se plictisesc baietii, asta este!

 

Doina Nicolescu Linkul de mai are 755 comentarii! Este interesant de citit unele din ele.

 

Dinica Romanhttps://www.facebook.com/wikileaks/posts/1140120089356435

 

Preda Mihailescu Era un clip al unui fost sau actual CIA, care vorbea de un coup si countre-coup d'etat, voalat. Contra-atacul venind dela membrii din institutiile de stat - CIA, FBI, etc, contra loviturii de stat clin(g)oniene. Si explicit spunea ca Assange ei il folosesc in acest scop - de aceea este informat.

 

Prospectiv A-z .
E postat si pe aici...

 

Smaranda Dobrescu http://redstatewatcher.com/article.asp?id=47233

 

 

Hillary was just thrown under the bus by her own foundation, and it's BIG!

REDSTATEWATCHER.COM

 

Prospectiv A-z .
O jale, iar romanii asculta dela fostul subordonat al acestei doamne despre ce si cum in ceea ce priveste coruptia. De unde si vorba, 'fa ce spune popa, nu ce face popa!' si reactia protestanta a celorlalti.


Dinica Roman https://youtu.be/_sbT3_9dJY4

 

 

Secret World of US Election: Julian Assange talks to John…

YOUTUBE.COM

 

Prospectiv A-z .
Julian Assange & John Pilger, doi australieni detasati la Londra...

Excelent interviul, ce mai oameni!

 

Mihai Ion Turcu Avem a face cu o realitate extrem de periculoasa - acapararea statelor de organizatii nonstatatle imune la autoritatea statala ( nationala, democratica). Mai avem in fata cinismul imens al acestor organisztii nonstatale. Deunazi cineva cita o exprimaree a unui proeminenta al organizatiei nonstatale care a acapart state :"Este un razboi intre bogati si saraci, bogatii castiga". As evoca mitul lui Cresus si faptul ca puterea data de bogatie depinde de bogatie dar bogatia, ce fel de bogatie, se poate preface oricand in pulbere. Evident aroganta oamenilor teoretic imens de bogati, putere excesiv personalizata, nu se asociaza si cu preocuparea privind viitorul altora si nici macar a celui propriu, oricum limitat. Se adauga faptul ca cineva foarte bogat cand saraceste ramane bogat. Personal, fizic personal, statul acaparat si demolat prin aceasta acaparare, le asigura protectia. Daca s-ar simti amenintati cu trasu-n teapa ar fi mai circumspecti.

Niciun comentariu: