duminică, 30 octombrie 2016

Mircea Badea in dialog cu Nicusor Dan

Mircea Badea in dialog cu Nicusor Dan – 10 septembrie 2016


Smaranda Dobrescu

Campionul luptei antisistem a ajuns la concluzia ca sustinerea unui partid politic (recte PNL) condus de un tehnocrat (probabil Ciolos) este garantia inceperii dialogului dintre clasa politica si societatea civila. Nu comentez.

 

 

Mircea Badea în dialog cu Nicușor Dan

Mircea Badea la emisiunea ''Esențial'' din 08.09.2016

YOUTUBE.COM

 

Draghi Puterity LOL

 

Prospectiv A-z .
Cozile de topor si-au luat un alt pseudonim, tehnocrati.

 

Smaranda Dobrescu Formatiunile anti sistem se definesc asa, ating si nuante anarhice pana se pune problema constructiei unui partid care sa intre in Parlament. As dori sa vad si eu miscare autentica, credibila, constanta in principii si care daca se poate sa-si sustina partidul/miscarea cu propriile resurse, de tot felul. Doar daca nu am ramas eu intepenita in 1990 cand am repus pe picioare un partid istoric doar cu entuziasmul nostru. Mica subventie de la Guvern a aparut doar prin 1993-1994. Dar, nu va uitati la mine in acest caz! Eu provin dintr-o alta lume, lipsita de pragmatism.


Prospectiv A-z .
Iar supra-educatii astia vin dintr-o lume inconsistenta logic. Post-morte..., pardon!, post-moderni.

 

Draghi Puterity Anti sistem, my a... O spune aproape direct - vrea sa aduca ONG-urile la conducere. Despre care stim a cui interese le reprezinta.

 

Smaranda Dobrescu Acum, sa-ti spun Draghi ceva intre noi doi: Eu cred ca el s-a prefacut ca e asa luat din oala, ca e asa lent, s-a prefacut cu aprecierea fata de Doamna Pruna. Altfel cum se explica performantele sale profesionale Sorboniste, etc? :-)

 

Draghi Puterity Smaranda, tu stii ca noi softistii ne-am invatat prost (de la Kerrnigan & Ritchie) sa ne intrebam mereu "what's behind a name". In ce priveste universitatile astea super-renumite, mi-a raspuns Chomsky: sunt pur si simplu parte dintr-un mecanism de filtre succesive, care fac ca la varf sa ajunga doar acele persoane care au fost formatate intr-un fel care convine establismentului. 

Sincer, Mircea Badea, calculatorist de la CNTV mi s-a parut mult mai ager la minte decat mercenarul NWO-ului - Nicusor Dan. De ce naiba nu invatam odata sa fim solidari? I-am spulbera pe toti!

 

Smaranda Dobrescu Draghi, ca sa nu spun direct, am incercat o usoara ironie. Nu am dubii. Ne putem solidariza. Mai stiu eu vreo cativa softisti de prima mana pe-aici. :-)

 

Prospectiv A-z .
Dan e totusi confirmat pe matematica. Deci as cauta cauza in alta parte decat a la Chomsky. De exemplu, ...tism.

 

Smaranda Dobrescu Pai, sorosismul nu rimeaza...in poezia asta..

 

Prospectiv A-z .
....cherchez la Clotilde!See Translation

 

Smaranda Dobrescu Molipsitor ! :-)

 

Draghi Puterity Daca si Neculai Constantin Munteanu de la "Firma" ( salutari colegilor si colegelor de la Grup https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f57/1/16/1f609.png;) ) il lauda, poate nu rimeaza doar cu ...tism.

Smaranda Dobrescu iti dai seama ce circulatie de mailuri, ca sa nu spun plicuri din triaj la final de saptamana!

 

Draghi Puterity Apropo Firma, Clotilde cum a ajuns sa ia bani de la Bechtel? Ca La Grande Nation si Unchiul Sam nu prea obisnuiau sa isi imparta prada. Sau e si ea tot atat de frantzuzoiaica la suflet pe cat e Nicusor Dan roman?

 

Draghi Puterity Smaranda Dobrescu - le-am dat de lucru de WE https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f51/1/16/1f603.png:D

 

Smaranda Dobrescu Vai, Draghi, dar Clotilde cat pare ea de cosmopolita, sufletul ei se afla in sectorul 1 la Bucuresti si e in curs de stabilire in inima tarii noastre

 

Draghi Puterity Ah bon? Je pensais que ca c'était seulement sa nouvelle "couverture" https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f57/1/16/1f609.png;)

 

Prospectiv A-z .
Daca nu ma insel, ea s-a nascut in colonii, educata (si) la Boston, lucra la o firma franceza subcontractata de Bechtel etc. Unchiul imparte foarte bine, Draghi, nu asta-i problema. Problema, cum o vad eu, e postata in capul paginii aproape dela redeshiderea Grupului: (Cum ar) Putea Romania sa se cupleze la un randament mai mare?

 

Smaranda Dobrescu Draghi Puterity elle n`as pas besoin d`une couverture, elle est toujours sincere et autentique!:-) :-)

 

Prospectiv A-z .
si'n Romania e vara perpetua!

 

Draghi Puterity Prospectiv A-z - Parerea mea o stii: nu. 



Smaranda Dobrescu - Elle est toujour a notre disposition https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f57/1/16/1f609.png;)

 

Smaranda Dobrescu Draghi Puterity C`est ca.


Smaranda Dobrescu Prospectiv A-z  cred ca aceasta intrebare interesanta am putea sa o adresam si lui AN. D-lui vede acum Romania-autarhica. deci daca plecam de la aceasta supozitie, randamentul mai mare cum s-ar traduce?Sau altfel spus, incercam sa schimbam starea de autarhie prin cresterea randamentului de cuplare la CEVA, sau eficientizam pur si simplu starea de izolare autarhica?

 

Draghi Puterity AN a spus ceva foarte interesant intr-o postare recenta, legata de Tezaurul National aflat la Moscova:

"Este adevărat, parte din tezaur – aurul Băncii Nationale incă mai asteaptă să fie retrocedat. Si, sunt convins, va fi! "

Poate e o sageata in alt sens, simetric, dar poate... e altceva. 

Apropo, Smaranda, nu am putea reusi sa il aducem pe AN si aici la grup.

 

Prospectiv A-z .
N-as extrapola ceea ce pare o mestesugarie retorica a d-lui Nastase la o strategie de tara. Dar as gandi SI la autarhia gen Călin Georgescu, caci dansul a venit cel ami aproape de formularea unui program in sensul asta. Daca AN are un plan complet in sensul asta, cu atat mai bine. Suntem intr-un timp in care toate optiunile trebuiesc considerate.

 

Smaranda Dobrescu Putem lua in considerare si declaratia lui VVP, conform careia s-au pus bazele unei sub piete comune a grupului Visegrad impreuna cu Austria. Despre regionalizare si alaturarea Banatului si Transilvaniei la aceasta mini piata nu as vorbi caci ideea apartine ca o concluzie doar autorului articolului.

 

Draghi Puterity Ma duce gandul la Hari Seldon... Poate, constientizand si noi ca nu putem evita CRIZA, ar trebui sa ne concentram pe gasirea solutiilor pentru a o scurta, pentru a pregati perioada de dupa criza. Daca autarhia e intr-adevar o solutie (eu nu cred ca e, globalizarea nu poate fi oprita, insa poate fi reformata pe niste baze mult mai echitabile) sa-i sadim germenii care sa rasara dupa criza.

 

Smaranda Dobrescu Draghi Puterity , cred ca AN nu mai este in niciun alt grup. Poate e de incercat.

 

Draghi Puterity Poate veni si incognito https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f57/1/16/1f609.png;)

 

Smaranda Dobrescu Sa-i sugeram sa-si ia numele de Nicusor.. :-)


Draghi Puterity Iar lui Nicusor sa ii spunem atunci "Nick the .ick" https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f51/1/16/1f603.png:D

 

Smaranda Dobrescu Draghi Puterity poate ca sunt mai multe tari care gandesc la o temperare a globalizarii. Poate vom sti precis daca TTIP-ul a cazut sau nu, sunt cateva necunoscute. dar o gandire in caz de autarhie, gandire care acum un an mi se parea un non sens, ma gandesc ca ar fi un semn de intelepciune. Linii generale, adica.

 

Draghi Puterity Mergem la arhive... "prin noi insine" https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f57/1/16/1f609.png;)

 

Smaranda Dobrescu Draghi Puterity Poate vrei sa te faca unii si altii "ultra nationalist"

 

Draghi Puterity La cate etichete am primit eu pe net, parca mai conteaza... :P

 

Prospectiv A-z .
Abia acum l-am ascultat si pe dl. Nicusor D. Mai bine ar ramane la predarea Pitagorei altor Nicusori!

 

Smaranda Dobrescu Asta m-a socat si pe mine! Nu are nici vorbele la el iar intrebarile puse pareau ca se gandea prima data la ele.

 

Anna Zelinski Interesant de privit (fără sonor) cum își mișcă brațele/palmele în timp ce scotocește după cuvinte.

 

Roxana Antohi Imi pare rau sa spun acest lucru dar il spun. Când il vad pe acest Nicusor Dan , am impresia ca vad o persoana cu probleme psihice Când vorbeste,el are impresia ca detine adevarul absolut .Ca ce spune el , si numai el este corect. Dar nu ne spune ca el era si este platit pe postul de consilier, dar nu prea vine la munca. Dar nu are nici un regret , ne spune ca avea treaba in alta parte , ca si cum numai faptul ca el este consilier la Primaria Generala a Bucurestiului , bucurestenii trebuie sa fie fericiti

 

Draghi Puterity http://www.dcnews.ro/nicu-or-dan-acuzat-de-minciuna...

 

 

Nicușor Dan, acuzat de MINCIUNĂ. "DEMISIA!" - VIDEO

DCNEWS.RO|BY DCNEWS


Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/Nastase.Adrian/photos/a.185528271630971.1073741852.176946929155772/542536795930115/?type=3

 

Adrian Nastase

September 12 · 

Tehnocratia- sfarsitul unei iluzii.

De fiecare data cand lucrurile sunt complicate in tară, apare cineva care lansează ideea unui salvator. Deobicei, cineva de la Banca Nationala sau cineva conectat cu străinătatea. In ultimul timp, pentru ca acelei persoane nu i se putea spune Deus ex machina, i s-a spus "tehnocrat". Aceasta iluzie este intarita si de nemultumirea fata de partide. Pentru ca "deusii" interni s-au cam dezumflat, in ultimii 25 de ani, s-a intărit iluzia "salvatorului" din afara. La Tarom, la CFR, la guvern. Mai intai, ca diriginte, apoi sub sloganul "sa ne luam tara inapoi". De fapt, sa-i ajutam sa ne ia tara. Chiar, spre exemplu, de ce credeti ca pretul graului este tinut acum sub 120 euro tona?

Experimentul guvernului tehnocrat se apropie de final. Se dovedeste ca tehnocratii nu sunt neaparat competenti si nu in mod necesar apolitici. Este cert insa ca ei nu pot fi lideri ai unei miscari de aparare a intereselor romanesti, in conditiile in care ei petrec un an sabatic in Romania si apoi se vor intoarce la Bruxelles, dupa ce au "dovedit" aici ca merita acest lucru. Tehnocratii de linia a doua vor intra pe listele unor partide. Oricum, inainte de alegeri, ei vor pune oua in cuiburile ministerelor si ale unor institutii. Spre exemplu la Muzeul Taranului Roman.

S-a consumat deci si iluzia guvernului tehnocrat. Asa cum s-a consumat iluzia alegerilor uninominale. Ce experiment va urma? O dictatura "luminata", inspirata din formula cezarismului interbelic?

 

Mihai Ion Turcu Poate ca cetatenii au inteles cum functioneaza sistemul politic, care sunt atributiunile lor in sistem, vor credita fara entuziasm un partid mai mult decat pe altul, functie si de ce vor contine cele liste, si vom intra in normal. De sperat ar fi sa se schimbe si militantismul institutiilor media in favoarea unor informatii si comentarii cu distanta ceruta. Importanta ar fi , semnale exista, ajungerea justitiei la locul ei.

 

Prospectiv A-z .
„Cred că după alegeri nu putem discuta decît de un guvern politic", a declarat, în mod surprinzător, însuşi preşedintele României, imediat după festivitatea de deschidere a noului an şcolar. Spun „surprinzător" pentru că această declaraţie nu vine de la un om din opoziţie, ci chiar de la cel care a generat soluţia „Guvernului tehnocrat"!

http://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-a-anuntat.../

Klaus Iohannis a anunţat decesul Tehnocraţiei ca soluţie pentru guvernarea ţării

Klaus Iohannis a anunţat decesul Tehnocraţiei ca soluţie pentru guvernarea ţării

COTIDIANUL.RO

 

Mihai Ion Turcu "Guvernul tehnocrat" este o solutie de avarie la care au consimtit cele doua partide mari si presedintele in momentul in care formula USL, masiv sustinuta de cetateni, parand o formula panaceu, a esuat prin retragerea PNL si final prin demisia Guvernului Ponta. "Guvernul tehnocratic" n-a fost un guvern tehnocratic ci o formula Bruxelleza urmand sa lucreze cu un aparat ramasita a formulei USL in ministere, consilii judetene si locale, intr-un an de alegeri locale si generale, per ansamblu situatia putand fi comparata cu o pana generala de curent in care timp limitat fluxul lipsa din retea este suplinit partial de un generator cu motor diesel si rezerve de combustibil limitate.

 

Prospectiv A-z .
Domnule Turcu, ecranul digital poate accepta orice aranjare a pixelilor. Daca dumneavoastra insistati sa legitimati scamatoria guvernuLUI prin afirmatia "o solutie de avarie la care au consimtit cele doua partide mari si presedintele in momentul in care formula USL, masiv sustinuta de cetateni, parand o formula panaceu, a esuat prin retragerea PNL si final prin demisia Guvernului Ponta," aceste aranjamente de pixeli pe ecran au valoare doar PROPAGANDISTICA. Trebuie cautata lucratura anti-romaneasca prin care a fost ales KWJ si basculat Ponta, domnule, caci nu stiu cati mai cred in povestea profesorasului de Sibiu si a gevernuLUI. Vedeti ca asta n-are nicio legatura cu mult prea neexperimentatul Ponta pentru un razboi asa de mare. O legatura ar fi cu operatia de demonizare prin DNA a pesedeului.

Ma rog, dvs. v-ati decis deja despre ce-i de facut, ramane sa vedem cum vor fi determinate si rezultatele la urmatoarele alegeri (in principal, frauda si intimidare). Eu zic asa, pesedeul sa ramana pe pozitiile sale, iar candidatului Marian Munteanu sa i se dea o sansa caci acesta risca deja mult capital de imagine adresand o problema ca aceea a pamanturilor intr-o maniera demna si pro-romaneasca. PeNeDeLeul e o gluma macabra, cel putin atat timp cat dureaza altoiul PDList. Pe langa d-na Gorghiu-Isar, dl. Ponta e intr-adevar docent!

 

Mihai Ion Turcu Prospectiv A-z , eu nu am angajament politic. Am spus in mod repetat ca Romania are nevoie atat de politici de stanga cat si de dreapta. O asemenea incercare a fost facut, USL, cu mare sustinere civila, a esuat. Insemneaza ca nu putem spera ca o guvernare concomitenta stanga-dreapta sa raspunda simfonic la nevoile noastre. Un guvern de uniune nationala este o exceptie in cazuri de mare impas, nu este cazul. Ramane la dispozitie alternativa stanga-dreapta. Sondajele arata ca probabila va fi o guvernare centrata pe stanga. Indiferent cum a devenit KVJ presedinte, este Presedintele Romaniei si este declarat "liberal".Se anunta o coabitare PSD si un Presedinte de dreapta (sau ce va rezulta, nu poate spune cineva precis). Speranta ar fi sa poata functiona o asemeneqa coabitare. De influentele externe am vazut ca nu putem face abstractie.Ele se manifesta brutal, cazul referendumului esuat.Paratraznetul acestor influente este in primul rand Presedintele, prin natura pozitiei sale si atributiunilor constitutionale in materia relatiilor externe. Influentele externe nu par a fi in conses, in plus nu stim cine va castiga alegerile in SUA.Nu este sigur ca in Germania nu vor surveni schimbari. Anglia a parasit uniunea. Problema imigrantilor a creat contradictii intre statele UE. Rusia pare a se apropia de o intelegere cu SUA, va exista sigur una, negociata, noi fiind la mijloc. Guvernarea Ciolos este un esec.Multime de oameni politici de varf sunt in cercetare penala. Congresul SUA declara deschis ca sprijina actiunile meritorii ale DNA. Ambasadorul SUA in RM toarna apa rece pe miscarea unionista. Vor avea alegeri presedintiale. Situatia cred ca este destul de incalcita.Opinia mea, strict privata si fara influenta, este ca in situatii critice trebuie sa incercam sa conservam ce inca avem. Cam toata lumea, cred, ar trebui sa aiba in vedere o asemnea conduita, in plus am avea nevoie de niste aliante externe care sa intareasca stabilitatea noastra. Nu discut despre vesnicele manevre ungare.Ce putem ura unui partid nou cu orientare nationala este sa intre in parlament.Domnul Ponta, din punctul meu de vedere este politic consumat. Nu stiu cine l-a facut sa cada, cum nu stiu cine l-a ridicat, dar daca cineva l-a facut sa cada nu cred ca-l va ridica in momentul urmator.In partea de vest a tarii se voteaza de regula spre dreapta si national. Probabil nu vom intruni suficiente voturi spre a exist o majoritate reala de dreapta. Campania nu este inca inceputa, punerea listelor si programelor pe masa si performanta candidatilor poate aduce schimbari.

 

Prospectiv A-z .
Domnule Turcu, regasesc in acest comentariu ceea ce v-a definit si distins, la oarece distanta fatza de cele 2 recente la care am simtit nevoia sa intervin cu OPINII personale.

O coabitare Stanga-Dreapta n-ar trebui sa fie o problema, decat cel mult pentru acei sponsori care-si doresc feudalizarea Romaniei in doi timp si trei miscari. 

Cum am declarat si in trecut, eu nu mai votez pentru alegeri romanesti din 1992, traind in alta parte. Asta nu ma face sa nu incerc sa desfacem optiunile romanilor, fara partiniri apriorice mai ales de genul celor ne-explicit asumate. Gandesc ca in acest colt prospectiv de internet vor veni unii care sa deprinda macar metoda prospectiva de a-si hrani foamea de idei cu care sa-si explice conditia si poate chiar sa decida la ce au de facut. 

Problema angajarii sponsorilor externi este una deosebit de spionasa, iar evolutia guvernuLUI este marturie pentru asa ceva. Mi-e aproape clar ca se merge pe ideea SPARGERII Romaniei, un plan occidental de mai multe decade, iar cea mai recenta gaselnita pare a fi regionalizarea. Atatia au incercat-o sau s-au facut macar ca o incearca. Cel mai recent, Dincu & Ciolos, care iata ca nici ei n-au putut urni ceva in sensul asta. M-as bucura daca elemente patriotice din structurile de putere fac intr-adevar asemenea incercari futile. Ca altfel, cu prieteni de aiurea si sponsori de toate felurile, cine mai are nevoie de dusmani?!

Presedintele Johannis ar face mai bine sa identifice acele varfuri romanesti care sa conceapa o cuplare la sistemul mondial la un randament mai mare pentru Romania. Sunt convins inca de posibilitatea unui astfel de demers, nu doar de necesitatea lui. Tocmai de aceea as prospecta serios candidatura d-lui Marian Munteanu. In plus, macar si numai ideea cu care TOTI se incapataneaza sa sparga pesedeul, imi spune ca dupa atatea implementari de sfaturi pretioase dela prieteni si sponsori, n-as mai da urmare si acestuia fara o explicatie in clar. Povestea cu coruptia pesedistilor e o gluma tehno-trista, cel putin inainte de a vedea curatenia si in alte parti (sectorul financial bancar, statele dela centru si nu in ultimul rand, PDL). 

In sfarsit, guvernuLUI pare sa fie foaret pestrit, dl. presedinte Johannis face bine sa inteleaga ca solutia nu poate fi nici tehnocratica, nici iesita din spuma marii societatii in civil. N-am o problema daca vreunul din zmeii tehnocrati isi joaca just cartea in procesul electoral, oamenii vor decide ce si cum--chiar daca o fac si aiurea, ca in cazul lui Basescu, macar gresesc pe mana lor. Ce vreau sa spun este ca am mai multa incredere in procesul electoral sa aleaga bobul de neghina din guvernuLUI, decat facatura colectiva animata de tineri deplorabili--s-o parafrazez pe prietena lor Hillary RC. KWJ sa inceapa DE AZI prin a strange in jurul sau varfurile patriotice si competente, a astepta pana in Decembrie nu-i decat o scuza pentru a irosi putinele sanse. Sa faca un grup consultativ, reprezentativ pentru toate cele, si sa se apuce de treaba--colectat idei, crearea unui cadru de discutii care va naste viitoarele solutii etc.

 

Mihai Ion Turcu Prospectiv A-z Despre ce face Domnul Presedinte , antipropaganda spune ca nimic, nu se stie altceva decat ce comunica lapidar.

 

Prospectiv A-z .
Domnule Turcu, credeti ca vreun presedinte in exercitiu, mai ales intr-un loc cu atatea probleme ca al Romaniei, primeste vreun tratament diferit? Se poate avea ac si de cojocul tembelilor; in fond, sunt bugete si specialisti in comunicare in Romania--si aproape nimic altceva ai zice. 

Sfatul meu profesional ar fi urmatorul: Lasa-i sa latre, pune pe altii sa se ocupe de ei si apuca-te de treaba macar prin inventarierea ideilor bune de ORIUNDE ti-ar veni!

 

Smaranda Dobrescu Scrie Nicusor Dan pe wallul sau, text preluat de Hotnews:
"Preferam un premier tehnocrat si vrem ca proiectele noastre pentru care ne vor vota cetatenii sa fie incluse in programul de guvernare. Daca aceste conditii vor fi indeplinite si ni se vor cere profesionisti care sa participe in executiv, atunci putem sa-i propunem. Dar nu vom participa la nicio impartire de functii. USR nu-i cade rangul sa faca opozitie. Pentru o democratie sanatoasa e nevoie de opozitie, iar USR a facut timp de 10 ani in Bucuresti.""

E atat de poet Domnul acesta, incat imi vine sa-l propun la ceva premiu de poetica-matematica.

 

Mihai Ion Turcu Prospectiv A-z @ Domnul Presedinte este atacat cu nimicuri si suspectat ca doar "domneste si nu guverneaza", ceea ce este din cand in cand contrazis dur. Domnul Presedinte nu are "guvernul MEU". Posibil nu-l va avea nici dupa alegeri situatie in care se va rezuma probabil strict la ce -i este dat prin Constitutie. Ce prevede Constitutia ca atribute si puteri pentru Presedinte este destul de vag si interpretabil/ Domnul Traian Basescu a mers spre limita acestor prevederi. Foarte criticat pentru aceasta modalitate, acuma se pare ca i se duce dorul. Istoria noastra recenta este de dictaturi personalizate urate si adulate concomitent.Cea foarte recenta este una de dosade si escrocherii, bune pentru unii, personal, proaste per ansamblu mergand pana la demonetizarea Constitutiei insasi.Domnul Iohannis a anuntat ca-si asuma in mandat misiunea de a repune Constitutia la locul sau. Grea misiune pentru ca este desconsiderata non stop dinlauntru si ignorata suveran dinafara. Iata avem un protest in solidaritate de breasla a judecatorilor, privind exact consecintele desconsiderarii constitutiei privind puterea judecatoreasca, a organizarii ei si autoritatii ei. Am juristi in exercitiu in familie. Incarcarea cu dosare a unui judecator face demersul acurat iluzoriu.Judecatorii cer demiterea ministrului justitiei care ministru pare batut in cuie, ale cui acele cuie ? Ce tim despre persoana Domnului Presedinte, verificat in timp indelung, cata vreme a exercitat functii publice local, este ca lucreaza dupa modelul "comenzii cu stat major" , echipa "guvernul MEU" prezinta date si proiecte fiecare pe domeniul sau, sunt discutate, Iohannis decide, fara drept de apel.Puterea presedintelui nu este de guvernare, are cateva atribute in care decide. Guvernarea este a guvernului si legiferarea a Parlamentului. Mersul lucrurilor depinde de gradul de consens, presedintele avand atributiuni in a modera in sensul consensul necesar.

Niciun comentariu: