miercuri, 4 mai 2016

Situatie dificila pentru Angela Merkel

Situatie dificila pentru Angela Merkel – 12 aprilie 2016


Draghi Puterity
 shared RT's post.
 

Bine de stiut, pt. ca scandalul o pune pe Merkel intr-o pozitie imposibila. Ori ii tine partea cabaretistului, si Erdogan da drumul la refugiati, ori il sacrifica, si pierde ultima masca de democratie. Oricum, situatia din Germania se va radicaliza puternic, in opinia mea, cu efecte greu de calculat pentru Europa.

 

The poem, which contains rough sexual references, accuses Erdogan of repressing Turkey's national and religious minorities: Kurds and Christians.

 

Turkey President Erdogan files complaint over satirical poem by German comedian

The Turkish president has submitted a personal complaint against a German comedian for libel. This could land the humorist, already under investigation over…

RT.COM

 

Mihai Ion Turcu Germania trebuie sa devina realista si sa inchida granita, problema rezolvata.

 

Draghi Puterity Si Merkel sa spuna ca a gresit? Cate zile credeti ca va mai rezista la putere dupa asa ceva? Care va fi reactia tarilor care vor ramane ele cu refugiatii pe cap?

 

Mihai Ion Turcu Tarile acelea, Grecia si Italia, care sunt radacina Europei, acelea trebuie sprijinite de noi toti pentru ca sunt parte a uniunii. germania are vina de a fi fost atractorul imigratiei inafara de posibila manipulare care a slabit UE generand fenomenul.

 

Alexandru Botu Cine stie? Poate se apropie iar timpul unei distantari rusinoase de Germania. Pana acum, Germania si-a facut singura de petrecanie, nu sunt sigur ca se intampla acelasi lucru si acum...

 

Mihai Ion Turcu Nemtii sunt stabili in felul lor dar s-au mai rafinat.Cert nu este o situatie care se rezolva palavragind despre sfintele scripturi.

 

Draghi Puterity Update - Merkel il da pe cabareetist pe mana justitiei, folosindu-se de o lege din 1871 (!) care condamna crima de "lezmajestate" !

http://sputniknews.com/.../german-satirical-poem-erdogan...

 

 

The Joke's On You: German Satirist Applauds Merkel's Stance on Erdogan…

SPUTNIKNEWS.COM|BY SPUTNIK

Niciun comentariu: