vineri, 18 martie 2016

Ce politician ar fi mai bun ca Liviu Dragnea?

Ce politician ar fi mai bun ca Liviu Dragnea? – 6 martie 2016

 
Smaranda Dobrescu
 

Fitilistii de serviciu si-au perfectionat tacticile, in sensul ca o idee extrem de originala daca vrei sa prinda pune-o in circulatie la timp. Dimensionarea acestui timp face parte din talentul lor. 
Într-un interviu pentru psnews.ro, Cozmin Gușă a opinat că "Liviu Dragnea este deja depăşit în funcţia de „lider maximo" al PSD (...), după cum la fel de depăşit a fost şi Victor Ponta; iar asta se va vedea foarte curând şi nu ţine de o posibilă condamnare. Spiritul unui lider politic, mai ales de stânga, nu îşi pierde influenţa prin niciun fel de condamnare (a se vedea exemplul lui Adrian Năstase); dar nu este cazul liderilor actuali ai PSD-iştilor. Desigur, Zgonea poate fi un succesor, poate chiar mai eficient decât Dragnea, dar problema PSD nu va fi rezolvată atât de uşor, doar prin vreo schimbare de lider. Reforma adevărată, de sus până jos (exact în acest sens!), dublată de curaj şi revenirea la doctrină, acestea toate sunt nişte ingrediente necesare, însă inexistente azi în planurile PSD". 
- 
Parca ei se plangeau ca nu vin intelectualii tarii la PSD!

 

 

Cozmin Gușă: Ce politician ar fi mai bun ca Liviu Dragnea la conducerea PSD

Consultantul politic Cozmin Gușă este de părere că vremea lui Liviu Dragnea la șefia PSD a trecut și că PSD își poate rezolva problema printr-o schimbare de lider.

DCNEWS.RO|DE DCNEWS

 

Mihai Ion Turcu PSD nu are nevoie de intelectuali ci de electorat interesat de politici social-democrate ferme si realiste, electorat care exista. PSD trebuie sa capteze alte bazine electorale decat cele pina acuma captate.

 

Smaranda Dobrescu Aminteam de intelectuali in sensul ca cu un conducator precum Zgonea (nu-l exclud pe Dragnea) acestia nu ar da buzna sa-si ofere serviciile oneste acestui partid a carui politici sunt servite in mod atat de dizgratios (iar sunt prea delicata emoticon smile )

 

Mihai Ion Turcu Intelectualii nu au necesarele pentru a conduce partide, sunt prea - intelectuali. Un marer defect este acela ca daca adversarul logic si moral are dreptate recunosc ca are dreptate, macar in sinea lor, mare handicap pentru un conducator de partid.

Niciun comentariu: