joi, 16 aprilie 2015

Va mai primi vreun ban Ucraina? - 1 ianuarie 2015



Va mai primi vreun ban Ucraina? – 1 ianuarie 2015
Prospectiv A-z
Mirkotdm Mirkotdm
·
O caterinca a fondului monetar,asa,de sfirsit de an-se cere rusiei sa amine plata datoriei ucrainei -3 miliarde dolari-motivul fiind ca ...n-are fondul bani sa acopere si "gaura' asta si sa si dea bani ucrainei sa nu se duca dracului de tot.
sau...or fi si pentru continuarea razboiului la donbass???ca nu s-a retras armamentul greu,nu se stie linia frontului exact cum va ramine,nimic nu e clar.
poroshenko declara ca va amina citziva ani referendumul pentru aderarea la nato.numai ca nu are credibilitate si,aparent,nici viitor politic.
energia e o problema complicata la ucraina-s-a produs al doilea incident la centrala atomoelectrica de la zaporozie,nu foarte departe de granitza romaneasca.centrala e construita de rusi,iar ucrainienii incearca sa cirpeasca lipsa de piese originale cu repere luate de la WESTINGHOUSE-care sint calitative,dar nu la fel cu cele rusesti-adica,experimente!!!
desi ucraina are rezerve mari de minereu de uraniu,combustibilul nuclear pentru centrale presupune o tehnologie pe care ucraina nu o are.si atunci,fie cumpara de la rusi,fie de la westinghouse.
alba-neagra asta cu energia atomica,lasata la aprecierea unor cretinoizi politici cu apetit de delalpidatori poate genera efecte gen CERNOBIL.
si,la actuala lipsa de bani,nu se stie cine va mai da ceva ucrainei.

KIEV/MOSCOW, Dec 29 (PRIME) -- Russia may be asked to delay the redemption of Kiev’s U.S. $3...
1prime.biz
  Alexandru Botu Ingrijorarea pentru ce se intampla acolo si pentru consecintele, chiar inimaginabile este total indreptatita. Nu stim in ce masura decidentii principali tin cont de astfel de ingrijorari....

Marian Galben Bine spus......

Niciun comentariu: