sâmbătă, 18 aprilie 2015

mass media romaneasca



Romanii nu-s diferiti, mass media romaneasca da. Efectele se vad, dupa 25 de ani de lovituri, inca nu se stie ce si cum.
Autorităţile au declanşat o anchetă de proporţii, cel puţin 700 de foşti sau actuali angajaţi ai grupului de presa Mediafax fiind interogaţi la Inspectoratul General de...
ZIUANEWS.RO|BY EXPERTVISION.RO

  • Alexandru Cosmin Codreanu Odata cu plata politelor mai aflam si noi cate ceva. In judo aceste lucruri se cheama procedee de sacrificiu si au drept obiectiv ranirea mai grava a adversarului decat cea proprie.

    In judo lucrul acesta este benefic pentru cel care se "sacrifica", de
    oarece poti obtine victoria cu un singur procedeu. In viata reala insa, indata ce unul se sacrifica, adversarul raspunde cu aceiasi moneda, iar meciul continua pana cand toti beligeranti ies ff sifonati. 

    Ce bine ar fi sa continue lupta asta pe aceleiasi pozitii ...

  • Prospectiv A-z .
    Probabil ca Ponta are multe defecte, sper ca din cele reale sa fi semnalat si noi cateva aici. Nu cred insa ca a fost corupt(ibil), el avea alta misiune, vine de pe alta traiectorie. Cel mult sa acopere niste corupti selecti.


    Gainarii de genul un apartament/vacanta o fi facut, ca doar nu mergea la cina cu Udrea&Cocos doar sa schimbe impresii despre sampoane pentru blonde.

  • Stefan Kovacs He, he, he...era ceva extrem de ciudat cu dl. Sârbu- pe care l-am admirat sincer la începuturile Pro-Tv-ului pentru seriale de gen Mash...după care ne-am trezit cu manelismul în case- dar e pe undeva o politică...

  • Viorel Straoanu  ,,Moroti" in genungchi,ippon si go pe tatami la Jilava dar nu mult caci cum am mai spus-o cu alta ocazie ,au peste 60 de ani,invata Inger-ingerasul meu,dovada clara de indreptare,scriu si un manual de buna purtare la dusuri pt pirnaiasi ,basca au si deviatie de sept spre stinga ,ceea ce in neo-zilele noastre-i nasol si ca atare nu suporta detentia.Musai saptaminal adica de 5-6 ori pe luna trebuie sa fie lasati acasa la muieri sa se ,,impreuneze" mai mult sau mai putin cu binecuvintarea vreunui duhovnic.Banii sint in Monaco sau Islanda la Elan sau Sima ,plebei fiindu-i livrate din cind in cind cite o cuvintare a celor doi.Gata cu vrajeala ca nu-i weekend.Cit ar parea de mari oameni ca Sirbu,is niste paravane pt altii.Stiau ca vine intr- zi scadenta dar puterea si lipsa de experienta i-au orbit ,mental vorbind....Pt ca trebuie sa observam ca ei sint prima generatie de hoti cu gulere albe.The next vor fi probabil mai titrati si mai atenti....si poate vor declansa peste 25 de ani o noua criza.Imperiul lui Sirbu s-a cladit pe banii lui Stoica de la Caritas.I-a venit rindul.In sfirsit gata cu vrajeala ,pe bune.Ma simt dezorientat ca vaca care se uita in ripa.Cum adica 700 de jurnalisti ? Cum adica sefa DIICOT ? Ce-i asta ?! Mai trebuie o DNA.Dar una dintr-o tara unde pedeapsa cu moarte sau detentia pe viata sint pedepse blinde .Nu va dati seama sau fenomenul e asa de bine mascat incit sa nu vedeti ca cea mai mare si mai CORUPTA ,,secventa" a Romaniei este DNA si subsidiarele ?! Se ancheteaza intre ei,se condamna si se dau in git intre ei si se scapa de ei...intre ei.Atita timp cit Tulus-Morarii-Kovasitilor,nu le sint taiate capetele nu va fi never-ever si forever trai pe vatrai in Romania.Dixit.

Niciun comentariu: