sâmbătă, 18 aprilie 2015

In discutie: Modelul suedez - 3 februarie 2015



In discutie: Modelul suedez – 3 februarie 2015


In timp ce unii cad pe spate, loviti de deficitul de democratie, stat de drept si alte alea din Romania (motiv pentru care trebuie, nu-i asa, ca cineva sa stea cu ochii pe noi), in timp ce altii sufera si plang din pricina succesului stangii in Grecia, care va ingropa euro si UE, democratia, in sublimitatea ei, este lovita drept in conceptul de “politically correct” reprezentat de “modelul suedez” ! Si ce sa vezi, presa “main streem” habar nu are. http://www.contrepoints.org/…/01/27/195862-coup-detat-en-su…

Le putsch tranquille de l'establishment suédois, et l'étonnante intuition de Michel Houellebecq.
contrepoints.org

Top of Form
Bottom of Form

 Smaranda Dobrescu Tot sustinerea imigratiei face obiectul neobisnuitului pact.

  Octavian Lupu Plutocratia tinde tot mai mult de a se transforma dintr-o forma de guvernamant de facto intr-una de jure. Cred ca acest trend este irevocabil pentru ca domnii acestia orbiti de lacomie nu au de gand sa reduca inegalitatile sociale nici sa renunte la privilegiile lor, de faco sau de jure. Dupa cum stiti Volvo la ora actuala (numai divizia autoturisme) a devenit propietate chinezeasca. Or fi ceva influente si de pe aici. Interesanta propunerea ca reprezentantii cei mai inutili ai clasei politice sa fie platiti pentru a ramane acasa. In cazul nostru s-ar obtine economii nu numai din eliminarea consecintelor unor decizii proaste dar s-ar mai reduce si nivelul de coruptie nemaiavand informatie si relatii de influenta sau mai pe scurt putere. Desigur nimic nu ne garanteaza ca tehnocratii care ar ramane sa se ocupe de trebile tarii nu s-ar molipsi si ei de aceleasi metehne.

  Ionel Iani Velciov Qui prodest, asa de tare, imigrantul ?!!

  S.D  Coalizarea social democratilor cu dreapta clasica impotriva extremei drepte care doreste limitarea imigratiei. Acum care or fi mai putin democrati? Cei care nu tin seama de votul alegatorilor sau cei care limiteaza dreptul la cieculatia fortei de munca?

  Mihai Ion Turcu In ce situatii devin posibile guvernarie de uniune nationala ? In fata unui mare risc pentru natiune sau in situatii de mare confort national. In situatii de mare risc de la romani incoace, pot fi mandatati dictatori care sa conduca ferm demersul de iesire din situatia de risc. Invers cand sistemul functioneaza bine in inertia sa, adversitatile sunt atenuate existand consens general privind starea si functionarea lui, importanta fiind buna lui administrare.

Niciun comentariu: