vineri, 24 februarie 2017

Ce cauta emigratia romaneasca la manifestari?

Ce cauta emigratia romaneasca la manifestari? – 12 februarie 2017


Stefan Kovacs

Mie mi se pare interesant un lucru- la vârful acestor proteste sunt oameni (în principal oameni politici dar și alde Burduja, Van Comicken și restul) care știu foarte bine că un astfel de scandal- prelungit de către ei oricât- face rău pentru numele și brandul de țară și face rău și prietenilor investitori care ar trebui să fie nebuni să-și bage banii într-o țară în care activitatea principală a majorității populației tinere pare a fi protestul. Și ? Păi pe de altă parte aceeași oameni (includem aici pe Burduja junior) se bat cu pumnul în piept cât de mult iubesc ei România - uitând o lozincă, ce-i drept, dar o lozincă de bun simț "This is my country, right or wrong". E bine să spunem aici că la momentul în care emigrația maghiară (care era ca să spunem așa- super-anticomunistă) acționa concertat pentru sprijinul lui Kadar și a oamenilor din Ungaria comunistă- emigrația românească.....

 

Preda Mihailescu "acționa concertat pentru sprijinul lui Kadar și a oamenilor din Ungaria comunistă- emigrația românească.....!" - de ce nu terminati fraza? Kadar tinea usile deschise emigratiei si incuraja relatiile cu ei, in timp ce emigratia romaneasca era infiltrata de securisti, si chiar si dupa 1990 injurata ca nu a mancat salam cu soia. Adevarat sau nu?

 

Stefan Kovacs N-am vrut să fiu rău- dar chestia a fost remarcată încă de prin anii 60. Am citit eu o carte de prin 1965 unde se spunea exact asta- că imediat după 1956- emigrația maghiară a susținut Ungaria lui Kadar. Și vorbim despre o emigrație extrem de albă- din punct de vedere politic.

 

Preda Mihailescu Stefan Kovacs Dl Kovacsi - emigratia maghiara era coordonata dela Kossuth House in Washington, si in Europa, nu stiu prea bine. Dar erau foarte bine coordonati. Si daca cititi Watts, acolo daca tin bine minte se arata concret cum insusi Brejnew a dat comanda pe la inceputul anilor '60 ca guvernul lui Kadar sa ia intre in relatii cu emigratia. 

Nu a fost de fel cazul nostru. Dimpotriva - tot bazat pe surse, se pare ca infiltrarea emigratiei cu securisti si semanatori de zvonuri, cu scopul de a o dezbina, a fost coordonata tot de Moscova - si desigur de sustinatorii ei din Romania. Nimic nu este chiar asa 'spontan'.

 

Stefan Kovacs Preda Mihailescu Am foarte mari îndoieli că dl. Kadar a fost tratat după 1956 la fel de urât cât sunt tratați dl. Dragnea și Grindeanu acuma...

 

Preda Mihailescu Stefan Kovacs De cine? Sa fie tratat urat?

 

Stefan Kovacs Preda Mihailescu Păi de vestici- pentru că a fost alături de ruși la înăbușirea revoluției și pentru că i-a spânzurat pe Imre nagy și restul...

 

Preda Mihailescu Stefan Kovacs Logica consistenta asa ar fi sugerat, nu - i asa? Dar logica relatiilor internationale, nu este cea fireasca!

Parlamentul european discuta excluderea PSD din grupul social democrat

Parlamentul European discuta excluderea PSD din grupul social democrat – 6 februarie 2017


Smaranda Dobrescu shared a link.

Nu credeam ca se va ajunge sa se solicite ca PSD-ul sa fie exclus din grupul social democrat din Parlamentul european pe motiv ca a renuntat sa lupte impotriva coruptiei, ba dimpotriva. Asta se intampla dupa ce in sedinta de acum 2-3 zile PE nu a inaintat niciun raport negativ, incriminator in urma discutiilor. Probabil ca iar s-a manifestat vreo persoana paracioasa si discretionara in resentimentele permanente..

 

 

Exclusion of Romania's PSD from EU-Parliament's social-democratic faction (S&D Group)

Excluding PSD from the S&D Group would distance…

WEACT.CAMPACT.DE|BY EXCLUSION OF ROMANIA'S PSD FROM EU-PARLIAMENT'S SOCIAL-DEMOCRATIC FACTION

 

Preda Mihailescu Domnul Schulz vrea sa devina cancelar, deci nu mai are nevoie de lachei la Bruxelles!?

 

Smaranda Dobrescu D-l Schultz nu e cel mai bun exemplu nici de cancelar, nici de presedinte al PE, nici de lider de grup, nici.. Poate intr-o librarie sa straluceasca..

 

Luminita Branco "Tensions between the US and Europe always find a direct echo in Romanian domestic politics. With the intensification of tensions as a result of the new administration of Donald Trump, the trench warfare in Romania is taking on more aggressive forms. This is the main reason for the flare-up of the protests."http://tlaxcala-int.org/article.asp?reference=19839

 

 

TLAXCALA: Protests continue against corruption in Romania

TLAXCALA-INT.ORG

 

Smaranda Dobrescu Cativa politicieni europeni au inceput sa realizeze situatia reala a justitiei din Romania:
https://www.cititulnudoare.ro/primul-mesaj-de-sustinere.../

 

 

Primul mesaj de susținere pentru Guvernul Grindeanu de la Bruxelles

CITITULNUDOARE.RO


Doina Nicolescu Incet, incet se va cunoasre adevarul. Indiferent cate Monici dezinformeaza.

 

Draghi Puterity Am raportat petita organizatiei CAMPACT cu urmatorul mesaj:

"Die Petition verdreht die Fakten. Was die Sozialdemokraten gemacht haben war Korrekturen vorzunehmen die vom Rumänischen Verfassungsgericht und Europäischen Behörden verlangt wurden (z.B. um die Überfüllung in den Gefängnissen zu reduzieren, und das Amtsmissbrauch wieder als Straftat einzuführen). 

Weil die neue Regierung aber auch Maßnahmen gegen multinationale Firmen die Steuerflucht betreiben sowie Kürzung der mutmaßlich korrupten Geheimdienste angekündigt hat, haben diese einen Aufstand inszeniert. 

Tausenden von Demonstranten wurden nach Bukarest aus dem ganzen Land geholt, gratis in den Hotels einquartiert, und während der Demonstrationen mit Essen und Getränke versorgt. Der Präsident Iohannis hat durch seine Anwesenheit der nicht genehmigten Demonstrationen Legitimität verliehen und die meist junge Demonstranten gegen den Rentner und sozial schwachen gehetzt, und noch dazu ermutigt Ihre Kinder mitzubringen was ausdrücklich vom rumänischen Gesetz verboten ist."

Invit si pe ceilati vorbitori de limba germana sau engleza care considera ca petitia e nedreapta sa faca la fel.
See Translation

 

Preda Mihailescu "Tausenden von Demonstranten wurden nach Bukarest aus dem ganzen Land geholt, gratis in den Hotels einquartiert, und während der Demonstrationen mit Essen und Getränke versorgt." - Hotel si drum gratis, asta este o afirmatie foarte tare. Exista dovezi?

 

 Draghi Puterity Stiu de ex. ca nu mai existau camere libere la hoteluri. Sunt convins insa ca o sa apara si dovezi.

 

Preda Mihailescu Asta ar fi desigur un cap de acuzare teribil, dar trebuie foarte amanuntit studiat. Cred ca va dati seama ca prima reactie ar fi "Ce domne, pai tocmai ca oamenii PSD au venit din provincie, cei din Piata sunt tineretul Bucurestiului!". Si atunci? Trebuie dovezi detaliate deci.

 

Draghi Puterity Eu sunt cunoscut acestei organizatii, am participat la actiuni de ale lor care vizau transparentza in domeniul lobbyiismului. Daca o sa imi ceara, o sa incerc sa le aduc.

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity - Credeti, de unul singur? Ma rog, ar fi colosal daca reusiti. Chemarea la prudenta insa chiar cred ca se impune in acest context, caci reactiile manipulatorii ar fi grozave, in cazul in care dovezile ar avea doar mici falii... Din pacate.

 

Draghi Puterity Pana in acest moment eu am avut incredere in bunacredintza CAMPACT, si banuiesc ca e vorba de o intoxicare (similara cu cea a grupului Anonymous in aceeasi spetza). Daca increderea mea e justificata, mesajul meu le va ridica semne de intrebare, si se vor informa si ei. Daca imi vor cere, ii voi ajuta in masura in care pot.

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity - Ah, deci mesajul este de sperat ca se va opri la ei? Atunci este mai sigur. Daca nu reusiti sa obtineti probe suficiente, se poate relaxa putin afirmatia: ceva de genul "observatori critici considera" ..., tonul understatement este bun si la noi in Germania. Foarte bine.

 

Draghi Puterity Domnule Preda Mihailescu, cum spuneam, se pare ca incep sa apara indicii serioase si dovezi:

https://docs.google.com/.../1p6N4.../mobilebasic

Ajutoare pentru protestatari (București)

 - (are iar locuri începând cu duminică, 5.02) aproape de Piața Unirii, de unde ajungeți imediat cu metroul la Victoriei - mail la smile@bucurs.ro sau telefon la 0213316965 pentru a anunța.

DOCS.GOOGLE.COM

 

Draghi Puterity Inca cateva informatii care pun um mare semn de intrebare in privintza spontaneitatii acestor manifestari (Tabela Excel cu lozinci, in care urma probabil sa se introduca data si ora la care sa fie ele strigate, e antologica https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:) ).

http://www.activenews.ro/.../Cum-a-fost-confiscat-si...

 

 

Cum a fost confiscat și amplificat protestul anti ordonanțe: Hartă cu trasee către…

ACTIVENEWS.RO

 

Draghi Puterity Un element interesant, care pare sa indice o origine comuna a celor doua "Maidane"

https://www.facebook.com/pagin.../videos/654949571379754/...

 

Draghi Puterity Domnule Preda, sa-mi spuneti cand sa ma opersc https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:)


 

Preda Mihailescu Draghi Puterity ? Aveti nevoie de Feindbilder, ce joc de papusi mai este si asta?

 

Draghi Puterity Nu, dimpotriva, doream doar sa nu va agasesz inutil cu informatii dincolo de momentul in care considerati ca mi-am demonstrat suficient de bine ipoteza https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:)

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity Pai nu este vorba de convingerea mea! Ci de a celor care v-ar acuza ca aduceti invinuiri false. Si ei gandesc altfel decat mine, nu? Dar daca tot suntem la discutii, ce stiu eu cine este agronomul acesta? nu inteleg contextul acelui screen-shot. Ca doar nu declara un userist pe fata in public ca s-au cheltuit atatia bani penrtu demonstratii ... nu mi - este clar!

Zece trepte ale loviturii de stat

Zece trepte ale loviturii de stat – 9 februarie 2017

 

Doina Nicolescu shared a link.

Articolul a fost scris in 3 februarie. Astazi, daca anlizam situatia, se vede ca o parte din program s-a realizat. Oare este ziaristul Rosca Stanescu Casandra zilelor noastre?

 

 

Zece trepte ale loviturii de stat

1. Alianța PSD+ALDE câștigă alegerile, dar nu își poate instala un Guvern decât după aproape o luna, din cauza opoziție președintelui.

CORECTNEWS.COM


Anna Zelinski Dacă tot e să vină Apocalipsa, câtă vreme țara mai are Guvern și Premier, ar trebui declanșată Suspendarea Președintelui. Altfel, istoria va reține că PSD s-a autosabotat.

 

Alexandru Stanescu O analiză a fost făcută la A3 ! Astept înjurăturile , jignirile și tot ce se dorește ! Alte posturi tv se feresc să prezinte asemenea lucruri ! 
Cum zicea iohanisul : obediente !

Nu mai am timp..

Nu mai am timp.. – 10 februarie 2017


Dinica Roman shared George Serban's post.

 

George Serban

February 8 at 4:55pm · 

YouTube

 

Nu mai am timp ...

Nu mai am timp sa demolez, nu mai am timp sa fiu ... "anti". Nicio clipa, din cate mi-au ramas.
Am fost anti Iliescu, am fost anti Vacaroiu, am fost anti Nastase. Si cand, in sfarsit, am vrut sa fiu "pentru" Emil Constantinescu, nu mai stiam cum se face asta.
Am participat la un proces amplu de demolari si de "creat" ruine. Si, din ruine, s-a intrupat Basescu. Am risipit 10 ani de "anti" pentru a putea crea alti 10 ani de "contra" unei tumori, nascute din ruine. 
Sa fii antifascist, sa fii antinazist, sa fii antibolsevic, sa fii antidictatura, pot fi cauze, cu o finalitate constructiva.
Sa fii "anti", in turma, poate fi, in cel mai fericit caz, o patologie. Sa fii "anti", expirand clisee si stereotipii, si ele imprumutate de la altii, fara sa le poti explica, fara sa poti pune ceva in loc, e un semn de involutie spre primate.
"E usor a face versuri, cand nimic nu ai a spune" - frumos si intelept zicea autorul.
E usor a face presa, cand nimic nu ai a spune.
E usor a fi "politic", cand nimic nu ai a spune.
E usor sa fii "anti", ascunzandu-ti mediocritatea.
Nu mai am timp. Vreau ca fiecare clipa, sa iubesc oamenii si sa fiu "pentru", sa inalt, nu sa daram.
Si daca pentru timpul ramas si prietenii pe care mi i-a dat Dumnezeu, o idee va merita, nu ma intereseaza cine va fi alaturi, la implinirea ei.
Fiecare clipa ...

 

 

Tatiana Stepa - Dă, Doamne, iarnă !

Tatiana Stepa (1963 - 2009) http://inmemoriamtatianastepa.com/ Select the optimal resolution 720p For relaxation visit my…

YOUTUBE.COM

 

Dinica Roman Ca tot veni vremea

lor https://www.facebook.com/bogdan.alex.duca/posts/10208739640394192

 

Bogdan Duca

February 10 at 8:24pm · 

Mă ia cineva pe privat: dar tu nu ai greşit niciodată în politică, de judeci pe alţii?
O daaaa! Am fost dobitoc de mai multe ori.
Am fost un mare dobitoc în liceu, când credeam că legionarii sunt armata creştină care poate să salveze România.
Am fost tâmpit de-al binelea când mă temeam de "dictatura" lui Adrian Năstase, aşa că am votat pe Băsescu (ba i-am făcut şi campanie). 
Am fost idiot util când m-am apucat eu de anticomunismul visceral şi să cred că aiurelile libertariene pot duce undeva. 
Vă daţi seama cât de prost am fost când am investit idei şi sentimente prieteneşti într-o gaşcă de fanatici care a făcut apoi un site unde sunt înjurat de deja plictisitor de multe ori...
Am fost fraier când, la primul referendum de suspendare al lui Băsescu nu am votat ci mi-am anulat votul simbolic, decizând cu un prieten "băsist" să nu mergem niciunul la vot.
Am fost prostănac când am intrat în PNL, crezând că fac eu "dreapta liberal conservatoare" acolo. Mi-am luat o ţeapă cu usturimi cu Iniţiativa România Liberală- unde eu credeam că unific dreapta şi ăilalţi puneau de o combinaţie ordinară.

E posibil să mai fac niscaiva prostii până mă voi duce la Domnul... Sper să am ocazia să le spovedesc şi pe alea.

Deci nu sunt vreun "deştept" ci doar unul "fript" şi care după fiecare "frigere" a mai pus mâna pe o carte şi şi-a pus mintea la contribuţie. De cele mai multe ori autocritic.

Cine e organizatorul manifestatiilor?

Cine e organizatorul manifestatiilor? – 7 februarie 2017


Smaranda Dobrescu shared a link.

Si totusi, cine organizeaza demonstratiile din fata Guvernului? Cine nascoceste sloganurile la zi, cine da formatul bannerelor, asigura tratatii gratuite la restaurantele din provincie, locuri gratuite la hoteluri, etc?

 

 

Oamenii lui Felix Tătaru sunt implicați în organizarea și popularizarea protestului

Televiziunile au prezentat imaginile cu sosirea în Bucureşti a unui grup de clujeni care vor participa la protestul din Piaţa Victoriei, preluînd imaginile de pe…

 

Niculae Malanca Imi doresc o actiune hotarata din partea institutiilor din subordinea guvernului sa faca lumina in tot ce a insemnat "proteste spontane".

 

Amza Gheorghe Cine sa daca lumina? Cei care au sechestrat lumina? Cei care ne#au furat pe ascuns libertatea?

 

Smaranda Dobrescu Au inceput sa mai apara in publicatii straine explicatii ale evenimentelor romanesti mai apropiate de adevar. De exemplu:

Mircea Platon

Dupa articolul din Guardian, iata ca si Times (un alt ziar pesedist https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:) ) scrie despre ce se intampla cu adevarat in Romania.
"The official successor of the Securitate is the SRI, the Romanian Intelligence Service, which serves a democratic government and isn't anywhere near as savage. It does, however, find it difficult to let go of the past. It has built up a big data base, aggregating data from various governmental agencies; its full scope is bound by secrecy, its control mechanisms unclear. SRI's reach into everyday lives has been enhanced and deepened by its co-operation with the powerful anti-corruption agency DNA. Together they tap phones and exercise preventative arrest — that is, keep high-profile suspects in detention to stop them committing similar alleged offences in the future.
Britain should start to be more careful about extradition requests
The fight against corruption is viewed as an over-arching strategic goal, designed to satisfy critics in the EU and the United States. Many of the demonstrators in Bucharest this week agree with the principle and are angry that the new government of Sorin Grindeanu has issued an edict freeing low-level bribe takers, some of whom appear to be members of his Social Democratic Party.
But their fury should be aimed elsewhere: at Romania's deep, secret state that has used the issue of corruption to settle scores with its enemies, erode basic rights and institutionalise a sinister connection between the judiciary, the secret police and the anti-corruption units. In 2015 the DNA claimed a 92 per cent conviction rate, a success many human rights organisation believe would be impossible without secret police wiretaps. The Romanian Union of Judges, meanwhile, has formally asked for the full disclosure of SRI agents working in the court and judicial system and information about SRI approval of new judges."
http://www.thetimes.co.uk/.../romania-is-becoming-the-eu...
 

 

 

Romania is becoming the EU's outlaw state

THETIMES.CO.UK