miercuri, 22 februarie 2017

Mizerabil, Domnule Presedinte!

Mizerabil, Domnule Presedinte! – 3 februarie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

 

"Aştept cu nerăbdare să văd cum încheiaţi această aventură periculoasă, în care, în locul calmului la care vă obligă rolul de moderator prevăzut de Constituţie, aţi adus tensiunea şi pericolul, instigarea şi o grosolană nepricepere de a conduce ţara!"

 

 

Mizerabil, domnule preşedinte! Mizerabil!

Aţi ieşit în faţa poporului român să anunţaţi un fals. V-aţi luat blana de patriot şi aţi anunţat cumplita veste a fuzionării DIICOT cu DNA, apoi aţi încheiat, ca un propagandist, cu: „Jos mîiinile de pe DNA!". Trecem deocamdată peste faptul că, din toate informaţiile pe care le-am aflat, DNA este o...

M.COTIDIANUL.RO

 

Alexandru Stanescu Acest punct de vedere din păcate , vine în confirmarea a ce am intuit mai de mult , de la alegerea lui ca președinte ! Securitatea și-a pus și si-a spus ce-a dorit ! 
Carmen , fică de securist influent !
Iohanis ajuns primar !
Iohanis înfigând cuțitul pe la spate lui Crin Anonescu ! 
Iohanis ajuns presedinte ! Practicile băsescului se continuă cu religiozitate !
Guvernul meu !
Alegeri absolut normale !
Președintele declară război țării nu PSD ! 
Rezultatul se vede !

 

Ioan Sorin Leoveanu Problema pare să stea în întelesul expresiei 'Citim si ne considerăm informati'. Poate că ce citim nu este adevărat, verifică cineva?

 

Alexandru Stanescu Dacă mi-ati råspuns mie , vă mulțumesc pentru onoarea acordată (sau nu)
1. Îmi plac cuțuleii ! (din foto) 
2. Sânt observații strict personale , nu doresc a l impune nimănui.
3. A respecta un vot covârșitor reprezintă regula democrației . Altfel ....

 

Alexandru Stanescu Nu numai fb. reprezintă o sursă de informare ! Vă asigur de asta ! Nu iau de bun ce unii consideră că ce-ti convine aia-i realitatea !

 

Ioan Sorin Leoveanu Unele zone din servicii au interese proprii pe care încearcă să le impună întregii tări. La asta mă refeream. De cînd cu Anaconda lui Coldea, si a altor personaje, totul trebuie verificat cu grije.

 

Anna Zelinski Domnule Leoveanu, sigur că nu tot ceea ce citim poate fi adevarat, dar Cornel Nistorescu descrie în articol realitatea pe care o trrăim, o vedem cu ochii noștri. Este nevoie să verificăm că președintele nu-și exercită rolul de mediator, inlocuindu-l cu cel de instigator, că politica externă este înlocuită cu denigrarea țării, că dovedește o îndărătnicie dubioasă în a-și impune voința și certitudinile.

 

Alexandru Stanescu Ăl de pe gard e carpatin autentic ! Și după părerea stăpânului , al dracu' de frumos ! Stăpanul find eu . (Ce țigan nu-și laudă cortu') Ca stăpân vă mărturisesc că-și onorează cu brio rasa ! 
Dacă și nația asta ar proceda la fel ...

 

Ioan Sorin Leoveanu Frumos Cîine, îmi plac ciobanestii si cîinii de vînătoare, sunt foarte isteti si au multă initiativă, iar unele rase sunt tare greu de manipulat, spre deosebire de ciobanescul german, care se prinde mai greu, sau este mai comod, sau vrea sa-ti facă pe plac. Chestie de dresaj.


Doina Nicolescu Probabil domnul presedinte a citit sondajele si a aplicat ce politica a crezut dansul. Nu conteaza ca arunca tara in haos in schimbul a catorva procente.

 

Smaranda Dobrescu "instigarea opiniei publice la manifestări de stradă ca mijloace de luptă politică sînt extrem de periculoase tocmai pentru democraţia invocată de cei care protestează. Poate că e bine să le reamintim lui Klaus Iohannis şi Laurei Codruţa Kovesi că Ion Iliescu este trimis acum în judecată pentru exact aceeaşi faptă petrecută în timpul mineriadei din 1990: instigarea la violenţă prin chemarea minerilor în Bucureşti!"
http://www.cotidianul.ro/comisia-de-la-venetia-recomanda.../

 

 

Comisia de la Veneţia recomandă un prag şi mai înalt pentru incriminarea abuzului în…

COTIDIANUL.RO

 

Preda Mihailescu Sa nu cobim totusi - inca sunt niste tineri entuziasti si dezorientati. Departe de a fi mineri - altii au adus niste suporteri sportivi, se pare mai agresivi. Pana la mineri sunt trepte - nu spun ca nu pot fi trecute, sper insa ca nu.

 

Ioan Sorin Leoveanu Nici o problemă, nu vin minerii, nu mai au de unde, le-au luat si pielea de pe ei. Vin însă vecini nostrii buni, ne rezolvă definitiv. Prea ne doare capul si nu am învătat nimic din Maidanul altora.

 

Smaranda Dobrescu Daca Coldea, prietenul si premiatul ambasadelor a plecat, or mai fi ramas acolo si alte ramuri: una, doua...


Ioan Sorin Leoveanu Si nu-l cumpăra ambasadele, are si pensie mică, este încă verde si poate pune umărul sa-i rezolve si pe ei. Ar mai fi un marinar cu gasca lui, scump dar face, niste gică contra prin fată la Guvern si altii ca ei. Nu cumpăra anbasadele, facem reducere, să le facă lor Maidan.

 

Smaranda Dobrescu Exista totusi o usoara nesiguranta asupra beneficiarilor maidanului. Sa fie oare atat de ironica manifestatia asta incat sa nu stie manifestantii ca nu servesc chiar pe preferatii lor?

Niciun comentariu: