duminică, 19 februarie 2017

Gratierea a fost schimbata radical de Guvern

Gratierea a fost schimbata radical de Guvern – 2 februarie 2017


Draghi Puterity shared a link.

Tinerii astia frumosi si liberi chiar nu au acces la informatzii acolo unde traiesc ei, in cercul lor stramt, in bula informationala in care ii tine Soros si vatafii lui din "sistem"? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:)

 

 

EXCLUSIV - Graţierea a fost schimbată radical în Guvern. EFECTELE: Dragnea rămâne condamnat definitiv. Parlamentarii care şi-au angajat rudele nu…

EVZ.RO

 

Ioan Albescu Tinerii ăştia frumoşi şi liberi, ca şi mine de altfel, habar nu au ce scrie în ordonanţe, ei sunt iritaţi de maniera în care au fost adoptate ordonanţele. Dacă se mai aştepta 11 ore ordonaţele puteau fi introduse în dezbaterile Parlamentului. Se crăpa cerul dacă se mai aştepta 11 ore? Bateţi câmpii cu Soroş, m-aş fi aşteptat la mai multă imaginaţie! Oricum, nu Soroş le dă bani la tinerii din IT care în caz că lucrurile vor continua vor părăsi rapid România. Reţineţi faptul că industria de IT este una din cele mai mari contriobutoare a bugetului României.

 

Draghi Puterity Dar si tefeleii tot numai noaptea manifestau, nu-i asa?

P.S. Baidauiei. Stiu exact cum e cu IT-ul din Romania. Informati-va!

 

Ioan Albescu Mă bucur că ştiţi exact! Oamenii de acest gen, care ştiu exact sunt o comoară pentru România! V-aş rămâne dator dacă îmi veţi spune de unde să mă informez, pentru că probabil altfel se văd lucrurile dinafara IT. Eu chiar lucrez în IT şi probabil văd lucrurile oarecum deformat. PS În naivitatea mea nu ştiu ce înseamnă tefeleii, poate îmi traduceţi!

 

Draghi Puterity Noi muncim, nu gandim. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/ff6/2/16/1f609.png;)

https://www.facebook.com/razvan.constantinescu1/posts/1330719540305000

Răzvan Constantinescu

February 2 at 2:25am · Iasi · 

SĂ RECAPITULĂM

Totul a pornit de la o minciună neruşinată, aceea că ordonanţa dezincriminează abuzul în serviciu şi dă cale liberă furtului pesedist, iar hoţii din puşcării vor fi eliberaţi. Această porcărie a fost colportată accelerat de acoperiţii din presă (Guran, Petreanu, Marian etc.) şi, de data asta în necunoştinţă de cauză, de intelectualii imbecili de generaţia a VI-a; trăsăturile comune ale celor din urmă sunt: 1. nu au citit ordonanţa 2. sunt reactivi şi uşor manipulabili în condiţiile în care nu au timp să se informeze - au auzit la TV că e ceva nasol, cu corupţii, cu PSD-ul, cu Iliescu, deci "Huo!". Dacă nu era manipularea cu ordonanţa, era altceva. Evenimentele se derulează după scenariul cu care era ameninţat Ponta dacă nu demisiona în 2015.
Încotro ne îndreptăm?

 

Draghi Puterity Nu vem bani nu vrem valuta, vrem ca Soros sa ne ... conduca. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/ff6/2/16/1f609.png;)

https://www.facebook.com/TrenduriEconomice/posts/403353856683251?pnref=story

Niciun comentariu: