duminică, 19 februarie 2017

Asadar, se doresc alegeri anticipate

Asadar, se doresc alegeri anticipate! – 1 februarie 2017

Smaranda Dobrescu

Asadar, se doresc alegeri anticipate. Animati de sfanta manie liberalii au promis azi noapte ca vor demisiona din Parlament, cu pieptul umflat de principialitatea si sacrificiul lor pentru natiune. Apoi, dupa cateva ore de somn au cazut in sablonul perpetuu conform caruia niciun parlamentar odata intrat in functie nu demisioneaza si le-a venit ideea motiunii de cenzura., o idee la fel de iluzorie. Spusa insa cu hotarare de D-na Turcan iti vine sa aplauzi tinuta demna liberala. Asadar, se doresc anticipate. Buun! Mai adaugam 1 procent la deficit. Dar s-a schimbat ceva din clasa politica? Vor fi pe liste alte prea-cinstite fete? "Prostimea" care a primit un salariu mai mare si o pensie aproape nesperata (mica, mica, dar semnificativ mai mare) vor vota pe cei care s-au opus acestei masuri, apeland cel putin pentru profesori si la CCR? Va veni in sfarsit Nicusor Dan cu un program de guvernare? Se va hotar1 ce identitate are si cui ii este dator sustinerii nefiresti doar in virtutea anti-sistemului mult cantat, dar in realitate cel mai mare sustinator al sistemului? Asadar, se doreste pe FB, se doreste la presedentie,si servicii, se doreste de prin strainataturi schimbarea guvernului. Ce faci insa cu cei 55 % din votantii prezenti la vot si care nu sunt de acord? Cum zicea D-l presedinte ca trebuie ascultata vocea poporului? In mana cui sta rezolvarea dilemei unui potential razboi civil? Cred ca nu mai putem incrimina de data asta pe americani sau pe rusi...

Alexandru Stanescu Starea actuală de ptofundă nesiguranț a crează o imagine cumplită în afară ! Mafia internă și externă ìși freacă mâinie de bucurie . Au nevoie de instabilitate ! Îmi doresc nimic alta decât ca guvernul să onoreze cele 55% din voturi !

 

Smaranda Dobrescu Liberalii au cerut o sedinta maine in Parlamentul European de incriminare a masurilor guvernului. Poate ca mai sunt si alte tari in care dreapta si stanga sau nationalistii nu se inteleg. Dar nu am auzit sa urmeze modelul Macovei si sa se duca cu para la stapanire. Au renuntat, evident leii din PNL sa-si dea demisia din Parlament si s-au hotarat sa ceara demisia Guvernului (pe ce motiv???) si organizarea de alegeri anticipate. Si eu care am sustinut odata prezenta femeilor in pozitii cat de inalte!!

 

Alexandru Stanescu Demisia din parlament e hilară ! Întră-n parlament următorii de pe liste !
Reclamații la stăpânire : când a fost poporul nostru unit ? Istoria nu consemnează plângeri la înnalta poartà ? Sau recent iliescu ajutor de la Moscova ?
Alegeri anticipate pentru ce ? La o lună distanță ? După recentele măriri de salarii și pensii ? Ridicolul ridoicat la rang de virtute !
Nu e vina dvs. că inele reprezentante calcă-n străchini ! Magaret Tschecer nu se naște pe oriunde ! Mult superioară lui Dragnea , care sincer trebuia să dea dovadă de fermitate .

 

Rizea-manea Marius Va trebui aplicat programul si daca va trebui folosita forta bruta ..Este evident ca de cate ori se ridica cun lider capabil sa puna tara pe picioare ,ionteresele straine se mobilizeaza poentru a-l executa ca pe un veritabil pericol pentru interesele lor ,care ,bine-nteles nu coincid nici pe departe cu ale acestui popoor .

 

Anna Zelinski Intervenția PPE va funcționa precum toiagul lui Moise. Capul bietului Moțoc se clatină.

 

Preda Mihailescu Se creaza false probleme, care creaza false crize - rezultatul tot ala este, problemele reale se tergiverseaza, Nu este o solutie.

Niciun comentariu: