vineri, 24 februarie 2017

Parlamentul european discuta excluderea PSD din grupul social democrat

Parlamentul European discuta excluderea PSD din grupul social democrat – 6 februarie 2017


Smaranda Dobrescu shared a link.

Nu credeam ca se va ajunge sa se solicite ca PSD-ul sa fie exclus din grupul social democrat din Parlamentul european pe motiv ca a renuntat sa lupte impotriva coruptiei, ba dimpotriva. Asta se intampla dupa ce in sedinta de acum 2-3 zile PE nu a inaintat niciun raport negativ, incriminator in urma discutiilor. Probabil ca iar s-a manifestat vreo persoana paracioasa si discretionara in resentimentele permanente..

 

 

Exclusion of Romania's PSD from EU-Parliament's social-democratic faction (S&D Group)

Excluding PSD from the S&D Group would distance…

WEACT.CAMPACT.DE|BY EXCLUSION OF ROMANIA'S PSD FROM EU-PARLIAMENT'S SOCIAL-DEMOCRATIC FACTION

 

Preda Mihailescu Domnul Schulz vrea sa devina cancelar, deci nu mai are nevoie de lachei la Bruxelles!?

 

Smaranda Dobrescu D-l Schultz nu e cel mai bun exemplu nici de cancelar, nici de presedinte al PE, nici de lider de grup, nici.. Poate intr-o librarie sa straluceasca..

 

Luminita Branco "Tensions between the US and Europe always find a direct echo in Romanian domestic politics. With the intensification of tensions as a result of the new administration of Donald Trump, the trench warfare in Romania is taking on more aggressive forms. This is the main reason for the flare-up of the protests."http://tlaxcala-int.org/article.asp?reference=19839

 

 

TLAXCALA: Protests continue against corruption in Romania

TLAXCALA-INT.ORG

 

Smaranda Dobrescu Cativa politicieni europeni au inceput sa realizeze situatia reala a justitiei din Romania:
https://www.cititulnudoare.ro/primul-mesaj-de-sustinere.../

 

 

Primul mesaj de susținere pentru Guvernul Grindeanu de la Bruxelles

CITITULNUDOARE.RO


Doina Nicolescu Incet, incet se va cunoasre adevarul. Indiferent cate Monici dezinformeaza.

 

Draghi Puterity Am raportat petita organizatiei CAMPACT cu urmatorul mesaj:

"Die Petition verdreht die Fakten. Was die Sozialdemokraten gemacht haben war Korrekturen vorzunehmen die vom Rumänischen Verfassungsgericht und Europäischen Behörden verlangt wurden (z.B. um die Überfüllung in den Gefängnissen zu reduzieren, und das Amtsmissbrauch wieder als Straftat einzuführen). 

Weil die neue Regierung aber auch Maßnahmen gegen multinationale Firmen die Steuerflucht betreiben sowie Kürzung der mutmaßlich korrupten Geheimdienste angekündigt hat, haben diese einen Aufstand inszeniert. 

Tausenden von Demonstranten wurden nach Bukarest aus dem ganzen Land geholt, gratis in den Hotels einquartiert, und während der Demonstrationen mit Essen und Getränke versorgt. Der Präsident Iohannis hat durch seine Anwesenheit der nicht genehmigten Demonstrationen Legitimität verliehen und die meist junge Demonstranten gegen den Rentner und sozial schwachen gehetzt, und noch dazu ermutigt Ihre Kinder mitzubringen was ausdrücklich vom rumänischen Gesetz verboten ist."

Invit si pe ceilati vorbitori de limba germana sau engleza care considera ca petitia e nedreapta sa faca la fel.
See Translation

 

Preda Mihailescu "Tausenden von Demonstranten wurden nach Bukarest aus dem ganzen Land geholt, gratis in den Hotels einquartiert, und während der Demonstrationen mit Essen und Getränke versorgt." - Hotel si drum gratis, asta este o afirmatie foarte tare. Exista dovezi?

 

 Draghi Puterity Stiu de ex. ca nu mai existau camere libere la hoteluri. Sunt convins insa ca o sa apara si dovezi.

 

Preda Mihailescu Asta ar fi desigur un cap de acuzare teribil, dar trebuie foarte amanuntit studiat. Cred ca va dati seama ca prima reactie ar fi "Ce domne, pai tocmai ca oamenii PSD au venit din provincie, cei din Piata sunt tineretul Bucurestiului!". Si atunci? Trebuie dovezi detaliate deci.

 

Draghi Puterity Eu sunt cunoscut acestei organizatii, am participat la actiuni de ale lor care vizau transparentza in domeniul lobbyiismului. Daca o sa imi ceara, o sa incerc sa le aduc.

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity - Credeti, de unul singur? Ma rog, ar fi colosal daca reusiti. Chemarea la prudenta insa chiar cred ca se impune in acest context, caci reactiile manipulatorii ar fi grozave, in cazul in care dovezile ar avea doar mici falii... Din pacate.

 

Draghi Puterity Pana in acest moment eu am avut incredere in bunacredintza CAMPACT, si banuiesc ca e vorba de o intoxicare (similara cu cea a grupului Anonymous in aceeasi spetza). Daca increderea mea e justificata, mesajul meu le va ridica semne de intrebare, si se vor informa si ei. Daca imi vor cere, ii voi ajuta in masura in care pot.

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity - Ah, deci mesajul este de sperat ca se va opri la ei? Atunci este mai sigur. Daca nu reusiti sa obtineti probe suficiente, se poate relaxa putin afirmatia: ceva de genul "observatori critici considera" ..., tonul understatement este bun si la noi in Germania. Foarte bine.

 

Draghi Puterity Domnule Preda Mihailescu, cum spuneam, se pare ca incep sa apara indicii serioase si dovezi:

https://docs.google.com/.../1p6N4.../mobilebasic

Ajutoare pentru protestatari (București)

 - (are iar locuri începând cu duminică, 5.02) aproape de Piața Unirii, de unde ajungeți imediat cu metroul la Victoriei - mail la smile@bucurs.ro sau telefon la 0213316965 pentru a anunța.

DOCS.GOOGLE.COM

 

Draghi Puterity Inca cateva informatii care pun um mare semn de intrebare in privintza spontaneitatii acestor manifestari (Tabela Excel cu lozinci, in care urma probabil sa se introduca data si ora la care sa fie ele strigate, e antologica https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:) ).

http://www.activenews.ro/.../Cum-a-fost-confiscat-si...

 

 

Cum a fost confiscat și amplificat protestul anti ordonanțe: Hartă cu trasee către…

ACTIVENEWS.RO

 

Draghi Puterity Un element interesant, care pare sa indice o origine comuna a celor doua "Maidane"

https://www.facebook.com/pagin.../videos/654949571379754/...

 

Draghi Puterity Domnule Preda, sa-mi spuneti cand sa ma opersc https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:)


 

Preda Mihailescu Draghi Puterity ? Aveti nevoie de Feindbilder, ce joc de papusi mai este si asta?

 

Draghi Puterity Nu, dimpotriva, doream doar sa nu va agasesz inutil cu informatii dincolo de momentul in care considerati ca mi-am demonstrat suficient de bine ipoteza https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:)

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity Pai nu este vorba de convingerea mea! Ci de a celor care v-ar acuza ca aduceti invinuiri false. Si ei gandesc altfel decat mine, nu? Dar daca tot suntem la discutii, ce stiu eu cine este agronomul acesta? nu inteleg contextul acelui screen-shot. Ca doar nu declara un userist pe fata in public ca s-au cheltuit atatia bani penrtu demonstratii ... nu mi - este clar!

Niciun comentariu: