duminică, 19 februarie 2017

Trump il declara pe globalistul Soros...

Trump il declara pe globalistul Soros.. – 31 ianuarie 2017

 

Doina Nicolescu shared Yvonne Corina Macdougall's post.

In Rusia a fost interzis de multi ani. In tarile din jur deasemeni. Cred ca vrea sa-si pasreze Romania ca si cap de pod. Noi cand ne trezim?

 

Yvonne Corina MacdougallFollow

January 31 at 9:44am

Trump il declara pe globalistul Soros o amenintare la adresa securitãtii nationale.
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f9b/2/16/1f44d.png(Y)

 

 

Trump Declares Globalist Soros As "National Security Threat"…Using Obama's 2014 Executive Order

WASHINGTONFEED.COM

 

Ioana Muresan La noi tocmai ce a luat RTV amenda de la CNA pt. cazul Soros. http://psnews.ro/lovitura-pentru-romania-tv-amenda-de.../

 

 

Lovitură pentru România TV: amendă de 100.000 de lei de la CNA pentru „cazul…

PSNEWS.RO

 

Smaranda Dobrescu Ioana, eu nu am urmarit Romania TV. L-au amendat pentru ca l-au sustinut pe Soros si protejatii lui sau l-au criticat pe Soros?

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Imi puneam aceeasi intrebare. Ma tem ca motivul este critica si nu sustinerea, dar este important de precizat - nu se stie!

 

Smaranda Dobrescu Preda Mihailescu Mi-e greu sa cred ca tot CNA-ul il sustine pe Soros. Mai ales ca acolo e Radu Harjeu care o buna decada l-am considerat un om onest si inteligent. Sa vedem ce aflam.

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Ar fi o veste buna pentru astazi. Soros i-a declarat razboiul deschis lui Trump, deci va fi cu scantei

 

Smaranda Dobrescu Nici Israelul, nici Ungaria nu il mai primesc la ei in tara. Poate se muta la noi, ca e primit cu flori https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:-) https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f6a/2/16/1f641.png:-(

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Poate la GDS sau la Pipizi, la noi, este cam mult, sa nu fie si niste petarde printre flori. Sunt niste tari in care este condamnat in contumacia, intre care parca si Franta, daca tin bine minte ...? Pe de alta parte nu cred ca este altceva decat varful vizibil (si controlabil prin santaj pe teme bine-cunoscute de lumea intreaga) al ... schemei. O schema necomutative, dupa Grothendieck.

 

Doina Nicolescu RTV in campania electorala l-a forfect bine. Chiar si Ghita. In decizia CNA se justifica amenda prin antisemitism si xenofobie!

 

Smaranda Dobrescu Asta e! CNA-ul nostru ramane ultimul pe baricade . Bravo lui! Daca un evreu face acte reprobabile nu trebuie atentionat? Asta o fi politica corecta? Dar ce-a avut cu celelalte televiziuni in redarea manifestatiilor? CNA-ul cenzureaza libera exprimare a presei?

 

Ioana Muresan Din presa:"România TV a fost penalizată pentru luna de campanie electorală în care "vinovatul Soroș" a fost una din temele stației. CNA a propus chiar amenda maximă, de 200.000 de lei. Cum s-a votat?
Consiliul National al Audiovizualului a amendat postul de televiziune Romania TV cu suma de 100.000 de lei pentru cazul George Soros in perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.
Suma a fost propusa de Orsolya Eva Borsos si a fost votata de sapte din cei unsprezece membri prezenti la sedinta de azi.
Au votat pentru: Valentin Jucan, Orsolya Eva Borsos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Radu Herjeu, Rasvan Popescu si Laura Georgescu."

 

Smaranda Dobrescu Ioana Muresan Multumesc! Cum e la Cluj acum?

 

Ioana Muresan Radu Herjeu nu-l iubeste deloc, dar chiar deloc pe Trump, a avut cateva postari ostile lui. Nu iubeste nici numele Ministerul Culturii si Identitatii Nationale -desi nu a dorit sa-mi raspunda pe wallul lui de persoana publica, de ce. Concluzia mea e ca e mai degraba globalist, sorosist.

 

Ioana Muresan La Cluj? Frig https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/ff0/2/16/1f603.png:D . Iarna mi-e groaza sa ies sa spionez manifestatii, aflu si eu de la televizor. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:)

 

Preda Mihailescu Ioana Muresan @ Atunci ii dorim tot binele pe care il merita.

Niciun comentariu: