duminică, 19 februarie 2017

De ce trebuie inlaturat Guvernul?

De ce trebuie inlaturat Guvernul? – 3 februarie 2017

 

Smaranda Dobrescu

V-ati pus intrebarea de ce se consuma atata energie pentru a fi inlaturat acest guvern? De ce se ignora principiul democratic al votului popular majoritar? Cine are interes major in inlaturarea acestor partide cu program cu tot? 
Ma adresez in special tinerilor din grup , useristi sau liberali, pe care ii respectam si ii asteptam dintotdeauna cu argumente si comentarii, sa accepte si aceasta versiune care justifica cea mai mare demonstratie stradala de dupa revolutie: Romania este o piata de desfacere cu statut nedeclarat dar evident de colonie. Fondul suveran de investitii avut in vedere deranjeaza multinationalele, poate si Fondul Proprietatea ramas romanesc cu numele. Marirea salariilor pe de o parte obliga multinationalele sa-si reduca profiturile si pe de alta parte, in virtutea unui slogan al anilor `70 vor spune ca marirea salariului minim va produce somaj suplimentar (evident, o motivatie falsa). Al treilea motiv de disperare al multinationalelor este ca paradisul fiscal in care traiesc si nu platesc impozit pe profit, de ani de zile impartind de la an la an bogatia creata in mod inegal intre patroni si fauritorii productiei va lua sfarsit prin programul PSD-ALDE
Asadar, dragi tineri corporatisti care munciti peste puteri pentru un castig pe masura, si manifestati cu credinta pentru schimbarea acestui guvern, nu faceti altceva decat sa renuntati la marirea salariilor proprii si sa va asteptati la o munca si mai intensa pentru ca profiturile sa creasca de la an la an. Fiti va rog constienti ca daca D-voastra veti putea rezista un timp in acest regim neomenos de munca, toti ceilalti salariati nu vor avea salariile marite iar parintii si bunicii vostri vor fi trait o luna cu bucuria unei pensii marite. Nu foarte mult, dar mult mai mult decat s-a intamplat in ultimii 15 ani.
Despre legile propuse "pentru Dragnea" cred ca v-ati lamurit intre timp, caci stiti sa cititi o lege si sa o interpretati.

 

Gheorghe Burz Intrebare: ce se întâmpla cu Automobile Pitești dacă n-o curățau francezii de căpușe?

 

Cornelius Scipio Intrebarea dvs insinueaza ca se demonstreaza in strada pentru descapusarea corporatismului?

 

Smaranda Dobrescu Francezii au eficientizat productia.Probabil ca au schimbat si modernizat tehnologia de fabricatie, au automatizat. Inevitabil, au rezultat someri. Acesta este un proces consecutiv modernizarii procesului de productie nu cresterii salariului minim
Statul francez controlează 15% din acţiunile grupului Re­nault, un procent similar fiind controlat de grupul Nissan. Holdingul german Daimler AG are 3% din titlurile Renault, iar angajaţii 3,06%. Peste 62% din acţiunile constructorului francez sunt listate la bursă. Dacia şi-a consolidat poziţia de cea mai mare companie din România după ce a înregistrat o cifră de afaceri de 4,24 miliarde de euro în România în 2014, în creştere de la 4,16 mld. euro în 2013.

In strada cei care demonstreaza fac jocul corporatiilor, Multi, intr-un mod inocent.

 

Roxana Antohi Ce se intampla acum este de domeniul absurdului ! As putea rezuma cu titlul piesei lui Shakespeare Mult zgomot pentru nimic 
Se pune întrebarea ; Cui foloseste acest Zgomot. Ca tarii in nici un caz.

 

Doina Nicolescu Eu mi-am pus aceasta intrebare. Am vazut ca au sprijinul popularilor europeni. Banuiesc ca este ceva in programul de guvernare care ii deranjeaza. Poate fondul national de dezvoltare?

 

Casandra Troya Şi absenţa, pentru prima dată în ultimele două decenii, a oricărui angajament de privatizare. A ceea ce a mai rămas în proprietate publică, totală sau parţială. Şi absenţa oricîror referiri la privatizarea sistemului de sănătate sau a sistemului de penitenciare.Şi lipseşte şi angajamentul de "moderare salarială". Şi altele de acest gen. Bani, nulţi bani. Afaceri, multe afaceri. Evident, gărgăunii care umplu pieţele vor avea şi ei satisfacţia amintirilor gloriase din aceste zile pentru anii în care ei vor trăi prost. Sau familiile lor. Mă tem că deficitul de iod devine foarte problematic în România. Mulţi idioţi.

 

Smaranda Dobrescu http://www.bzi.ro/romanii-trebuie-sa-stie-adevarul-iata...


 

Romanii trebuie sa stie adevarul! Iata de ce au scos multinationalele oamenii in…






































BZI.RO

Doina Nicolescu Problema este cand se va trezi poporul roman.



 

Alexandru Cosmin Codreanu Din cauza modului in care varful PSD gestioneaza aceasta criza merita sa incepem sa ne punem intrebarea daca nu cumva "dizolvarea" PSD-ului (caci acum nu mai poate fi vorba doar de mazilirea unui guvern) este o treaba care se produce din interior, cu compkicitatea baietilor de la butoane.

Nu pot accepta ca varful PSD nu putea comunica mai bine proiectele sale. Nu pot accepta ca varful PSD risca tot doar pentru ca nu mai are rabdare.

Niciun comentariu: