miercuri, 17 mai 2017

Omul potrivit la locul potrivit..

Omul potrivit la locul potrivit... – 9 mai 2017


Smaranda Dobrescu shared a link.

Omul potrivit la locul potrivit.. Valer Marian iar ne submineaza increderea!!  :-)

 

 

Pe mâinile cui a ajuns apărarea națională?

Șeful principalului partid de guvernământ, Liviu Dragnea, și șeful Guvernului, Sorin Grindeanu, s-au găsit recent, probabil în lipsa altor preocupări mai serioase, să se oțărască la șeful Marelui Stat Major General al Armatei Române, generalul Nicolae Ciucă, pe tema achiziționării unor rachete Patri...

COTIDIANUL.RO

 

PA-z .
Un comentariu, doua, trei...

van kiparos
Parca se legiferase ca ministrii Fortelor Armatei sa fie persoane civile , nu militari si de aceea nu-i inteleg pe cei care doresc in pozitia de ministru al MApN un militar. Capul ostirii , in materie de expertiza este seful Marelui Stat Major si acesta trebuie sa fie un militar de mare competenta si calitate. Politicienii pledeaza in Parlament propunerile specialistilor in ale armiei , care sunt militari de cariera. Si banutii care merg la ostire pentru diverse (bugetul) tot de la Parlament vin si din acest motiv intrebarile politicului privind cheltuirea lor sunt perfect justificate (si dorite!).

Tudor
În principiu de acord cu mânăriile de tot felul la vârful instituțiilor statului . Dar , dacă veți începe analiza cu modul cum a ajuns sasul Klaus Werner Iohannis președinte al României , atunci , da , îmi scot pălăria . 

radu
De acord ca toti politrucii astia sunt niste habarnisti, insa nici generalii facuti la norma nu sunt mai de soi...Daca acest Ciuca a facut un curs la West-Point si a comandat o unitate de „carne de tun"in Afghanistan , nu inseamna ca e vreun Napoleon...

Yoram
Domnule Marian,tot respectul!Romania e tara de trasi-impinsi polititruci ,cu un numitor comun: acoperiti sau turnatori cu angajament ! 

marcu
Care apărare națională bre? România nu are un sistem rapid și eficient de apărare națională exact acum când este încercuită de forte ostile.Dotarea armatei și efectivele de numai 75000 de combatanți, militari și civili,reprezintă o gluma sinistra făcută de politicienii postdecembriști. Nu vreau sa sperii pe nimeni ,dar dacă punem la socoteala ca militarii angajați pe baza de contract și care constituie grosul armatei, sunt platiti cu salariul minim pe economie,ca în armata în ansamblu ,sunt salarii mult mai mici decat in MAI ,SRI,SIE ,atunci fac prezumția ca ,în caz de război, tara sa fie apărată de politruci ,DNA,SRI,MAI si asta pen'ca militarii nu vor avea incotro si vor pune armele jos.Pai când avioanele de vanatoare,rachetele ileria terestra,navele maritime de război ,submarinele,aproape ca nu exista ,sau dacă exista ,nu sunt în stare de functionare,cu ce sa lupți? Și, pe cine sa aperi ,pe politrucii din toate partiddle,fără exceptie,și averile lor,adică exact pe aia care au distrus tara cu armata ei cu tot?Prevăd ca dacă nu se va da atenția cuvenita dotării armatei și salarizării corecte a militarilor,în curand nu vom mai avea nici tara.Nu va bazați pe alții,niciun popor nu-și va sacrifica militarii proprii pt a apăra România? În toate statele democratice armata reprezintă cea mai puternica și loiala societate de asigurări, plătești o "poliță" pe timp de pace și ești asigurat pt un caz de război. 


Nu s-au luat de persoana
Nu s-au luat de persoana, s-au luat de problema: achizitia Patriot. Sau cumva generalul e una din persoanele acelea care nu gresesc niciodata? Noi n-avem bani de aruncat, avem bani putini si trebuie sa-i dramuim bine. Cand cumperi ceva, intai trebuie sa te intrebi la ce-ti foloseste. In cazul Patriot, care e justificarea? Ca nu am vazut niciuna. Un general asa de... la standard occidental nu stie ca trebuie sa justifici cand ceri ceva? Patriot nu ne poate apara de rachetele moderne rusesti, asta e stiut. E eficient doar impotriva rachetelor vechi, gen Scud, dar astea se mai gasesc doar in state sarace ca Irak, Palestina, iar acestea sunt prea departe ca sa fim in raza lor de actiune. Poate sa mai aiba bulgarii, ungurii, moldovenii sau ucrainienii. Ei ar fi singuri impotriva carora ne-ar putea apara acest sistem. Dar noi vrem sa ne batem iar cu vecinii? Ce spune doctrina noastra? Daca e asa, spuneti-ne si noua, ca sa stim. Sau trebuie doar sa dam tributul de 2% la americani si nu conteaza pe ce-i cheltuim? D-le Marian, calitatile dvs de procuror sunt vizibile si am apreciat activitatea dvs de senator. Dar asta nu va face expert militar. Stati un pic si ganditi-va.

 

PA-z .
Matei
Oare se mai poate vorbi despre o aparare nationala fiabila ? Mai intai unitatile de lupta au fost decimate prin doctrina « profesionalizarii » corpurilor de armata. Apoi, industria militara a urmat declinul economic romanesc. Investitiile sunt scumpe si facute spre material militar depasit, obsolet si neperformant. Avioanele militare « F-16 » au fost cumparate la mana a doua, de la portughezii ce nu stiau la ce groapa de gunoi sa le arunce. Rachetele « Patriot » cumparate recent au fost concepute acum 40 de ani. Avem un numar record de generali de armata, insa cei ce pot asigura conducerea in lupta sunt extrem de putini, restul fiind « generali de opereta ». Jumatate din forta de munca a tarii (persoane in masura sa asume un stagiu militar) sunt risipiti in Occident. In caz de nevoie nu va fi timpul necesar mobilizarii lor, precum nici dorinta acestora de a se inregimenta. CSAT, Consiliul National de Aparare a Tarii, a devenit o formalitate administrativa, unde subiectele si deciziile sunt discutabile. Conducatorul Suprem al Armatei, Presedintele Romaniei, este departe de a avec atat tinuta cat si caracterul unui sustinator si salvator al neamului in caz de conflict armat. Strategiile de cooperare armata sunt reduse la deciziile NATO, ce nu se iau la Bucuresti si unde tara noastra este privita ca un scut contra rusilor si victima colaterala anuntata. Deci, cine si ce spunea despre Apararea Nationala a Romaniei ?...

CristescuM
Cu tot respectul...daca dl general Ciuca a fost scolit la Westpoint si vrea sa cumpere niste rachete model vechi de la cei ce l-au scolit nu inseamna ca gata! e o somitate intr-ale apararii.. Acu' mai vedeti si de cine a fost consiliat Dragnea in campanie si intelegeti mai multe...cam pe unde sunt interesele.

Anonim @ CristescuM
In esenta, aveti dreptate dar, Romania fiind in NATO, nu prea are de ales. Cum s-a avut grija de a elimina productia interna, nu ramine decit importul. Rachetele Patriot echipeaza totusi si alte armate.

escu @ CristescuM
Și dacă a fost școlit la „... celebra academie militară americană West Point ..." ce ne face să credem că Ciucă și alții școliți ca el, nu sunt în situația foștilor meletari școliți la, tot așa de celebra pe atunci, academie Frunze, din URSS? Așa că, ....

lovaaa @ CristescuM
Somitate EDITAT! Daca-si facea studiile la Moscova sarea tot aparatul de "partid" al MAPN sa-l demonizeze cumva? Asa, daca le-a facut in SUA, e mare "specialist"?? LOL. Sau ... marsh!!

 

Smaranda Dobrescu Nelinistea dupa lectura acestor comentarii e deplina.. :-(


Gheorghe Gradinaru "Nelinistea" este mult mai veche , in opinia mea si are la baza profesionalismul celor care au avut si au acces la functiile de conducere ale armatei.

 

Smaranda Dobrescu Nici acum nu stiu daca acea regula stabilita oarecum consensual politic ca decidentii armatei sa nu fie militari este cea mai buna solutie. De unde sa stie un civil(eventual si fara stagiu militar) probleme de dotare tehnica, de exemplu?. Asa s-a ajuns si la desfiintarea stagiului militar. Din comentarii reiese-daca asa o fi, ca angajatii contractuali din armata sunt platiti cu salariul minim... Alte tari, precum Polonia, au avut alte orientari...

 

PA-z .
"Nici acum nu stiu daca acea regula stabilita oarecum consensual politic" 

Va veni un timp cand TOATE aceste reguli importate post-1989 vor fi rasturnate. Si cele mai rele si mai si...

In PSD e o clica aflata la putere...

In PSD e o clica aflata la putere.. – 9 mai 2017


Gheorghe Gradinaru shared a link.

 

 

ALIN TEODORESCU: În PSD e o clică aflată la putere, dominată de un individ condamnat

Cum stă PSD în sondaje? A fost afectat negativ de protestele din februarie 2017, beneficiază de Legea salarizării și alte măsuri? ALIN TEODORESCU: În PSD e o…

REVISTA22.RO

 

 PA-z.
"Victor Ponta a avut o șansă formidabilă să stea două mandate la conducerea guvernului, să facă lucruri bune pentru România. În ciuda tuturor avertismentelor, și-a îndepărtat partenerul, pe Crin Antonescu, a candidat la președinție, deși i s-a spus clar că va pierde, s-a înconjurat de o clică de sicofanți și a pierdut tot."

Si atunci de ce s-au mai prezentat romanii la vot? Sa ni se spuna data viitoare si scutim efortul!

"cum am spus, partea politică a UE și a NATO și-a dat seama că liderul acestui partid a vrut să câștige alegerile ca să-și subordoneze puterea judecătorească."

Sa se stie! Feteleii, s-aude cum ati fost folositi? Teodorescu nu ne poate spune acum de ce ar fi rau ca puterea judecatoreasca sa se schimbe, dar nici voi nu v-ati prins.

"Este ceva incorect în această politică economică? Sigur că da. Într-o administrație de 1,5 milioane de oameni care gestionează o țară de 20 milioane" 

Aici Teodorescu compara cu 1992, cand s-a cerut Romaniei sa decentralizeze atatea--in efect, generand birocratie. Pe bune, comparatia ar trebui facuta cu alte tari--adica sa te uiti la ponderea birocratilor si a salariilor acestora relativ la economia privata in Germania, Italia, SUA, Ungaria, China etc. 

"Mai e câte un economist sau sociolog care spune: aruncați țara în haos, aruncați țara unde a mai fost de fapt, în incapacitate de plată. Generația mea știe ce înseamnă asta, incapacitatea de plată ne-a luat 15 ani din viață. De ce? Pentru că s-au plătit salarii mai mari, s-a accelerat urbanizarea, s-au construit fabrici, s-au construit locuințe în anii '70 ai secolului trecut, pe datorie. Iar prețul a fost 15 ani din viață pentru 21 de milioane de oameni. Vorbesc de prima intrare în incapacitate de plată, din '80."

Asta a descoperit-o Teodorescu pentru 22-ishti abia acum de cand e PSDul la guvernare? In plus, umbla ca un legionar strain la istoria romanilor. Datoriile din anii 1970 erau facute la recomandarea centrului occidental, iar destinatia era ridicarea Romaniei. In 1980 Romania a intrat exact acolo unde au dirijat-o centrele occidental si sovietic. 

"Niciodată, într-o țară normală, un bezmetic ca Varoufakis nu ar fi ajuns ministru de Finanțe. Totuși, a ajuns. Un om bogat, cu teorii maoiste. Asta se poate întâmpla și aici."

Abuz de limbaj, caracter de carpa de bucatarie... Pun pariu ca istoria il va consemna pe Varoufakis, cu siguranta nu in termenii propusi de Teodorescu, pe cand numele astuia din urma va insemna mai putin decat ambalajul unei gume mestecate.

"De ce a vrut să intre în parlament după două mandate prezidențiale se vede acum: voia imunitate. Încă n-a ajuns la cât de jos poate ajunge acest om. A luat o țară la 12 miliarde de euro datorie publică și a dus-o la 50 de miliarde. Zece ani a trăit numai pe datorie. A luat o țară care începuse să aibă 6-7% creștere economică, a dus-o la minus 9% în ultimii ani. A luat o țară care intrase în NATO și se așteptau anumite lucruri pe dotare și pe participare și am reușit să trimitem niște oameni pe teatrele de război care au folosit logistica poloneză și britanică, pentru că noi n-am fost în stare să-i echipăm. Au fost programe de echipare care începuseră cu fregatele și care s-a dovedit că acum ar fi fost foarte utile, dacă erau ultramodernizate, în Marea Neagră, și nu s-a întâmplat absolut nimic. A fost un om care a avut o alianță extraordinară în spate, de 40%, și a transformat-o într-o câtime de 5%. A luat o țară care era deja acceptată în UE și a promis că redeschide capitolele de negociere, ceea ce a întârziat implementarea programelor europene cu 4-5 ani. A unificat serviciile de informații cu Ministerul Public, deci a avut acces la dosare în curs. Și încă nu le-am descoperit pe toate..."

Deci nu-i asa prost pe cat vorbeste despre prezent...

 

Smaranda Dobrescu Mai iese in presa cu idei transante (nu toate adevarate) caci e necesar sa fie remarcat de cine trebuie in calitatea sa de ofertant al preluarii Universitatii europeane de la Budapesta. S-o aduca la noi , sa aibe el conexiunea directa cu Mai Marele Combinator Mondial si sa urmeze politica lui Macovei. Daca cumva nu mai intra prea zeloasa politiciana in PE?

 

Ioan Sorin Leoveanu Nu prea cred, iese cu mult timp înainte să se întîmple. De Ghiță spusese cu ani înainte, de protocoalele cu justiția la fel. Trebuie să fie ceva grav.

Traim intr-o corporatocratie

Traim intr-o corporatocratie – 9 mai 2017


Bochis Borşanu Alexandru Silviu to Sa ma aflu in treaba

Trăim într-o CORPORATOCRAȚIE. În corporație nu e democrație, e dictatură. TOTUL ne e dictat

Hardy F. Schloer este directorul general executiv şi fondatorul grup...

 

Alexandru Stanescu S-a putut vreo dată discuta cu Rusia ?
Că nu Germania , Franța , ... mor de grija noastră știm ! 
Că lucrurile merg într-o direcție proastă , stim și asta !...

 

Bochis Borşanu Alexandru Silviu Dar s-a încercat ?? .... Aversiunea noastră față de Rusia, de ruși, poate chiar de slavi, e de secole! Dar nu trebuie să neglijăm că suntem vecini ! ........ Nici Germania sau Franța, chiar NATO, poartă mănuși când o abordează. ......... Noi suntem deștepți și îi acuzăm de agresori - chiar dacă sunt - și vrem să se poarte cu noi bine! Niciodată !

 

PA-z .
"Corporaţiile dictează cine câştigă alegerile, pentru că finanţează campaniile." Duce mai departe iluzia creata in sistemul anglo-saxon al corporatiei ca persoana. Corporatia e un mijloc prin care o minoritate de indivizi isi aloca partea leului din societate. Cum nu pare prost omul, ma intreb de onestitatea recomandarilor sale...

Altfel, a discuta cu Rusia/ORICARE entitate cu care (potential) ai de-a face, e un imperativ care nu poate fi lasat doar in seama d-nei Mogherini/d-lui Tillerson. Si pentru asta, Romania trebuie insa sa re/devina stat. 

Daca tehnologia va fi lasata exclusiv la dispozitia acelor minoritati de care vorbeam mai sus, de acrod cu Schloer, adio democratie, adio monezi nationale, adio multe pe care acum le luam ca firesti!


PA-z  „Putea să fie Uniunea Est-Europeană, spre exemplu, şi nu ar fi fost deloc un lucru rău, pentru că ţările din Europa de Est au o istorii similare, culturi similare, precum şi probleme şi resurse similare. Spre exemplu, solul din Bulgaria şi până în Letonia este cel mai fertil din lume, cu oportunităţi minunate pentru irigaţii. Cred cu fermitate că România ar trebui să preia iniţiativa în crearea acestui coridor estic al cooperării economice, în primul rând pentru consolidarea sectorului agricol şi pentru ca regiunea să devină puntea agroalimentară dintre Est şi Vest.
Europa de Est ar trebui să se concentreze de acum pe producţia alimentară, acolo stă adevărata valoare a regiunii, însă trebuie să lucreze la implementarea tehnologiilor moderne pentru a se eficientiza"

Intentia celorlalti dintotdeauna despre zona est-europeana si a Romaniei in particular: Ocupati-va voi de truda pamantului pentru cele necesare vietii, ca noi va trimitem jucarioare la schimb!

 

PA-z .

"One the one side, there is Russia, which seemingly sees a golden opportunity to expand its homeland and, under the pretext of protecting people's culture, to regain strategic positions lost during the break-up of the Soviet Union. On the other side, there are the so called Western Powers that have set their greedy, investment-banking, eyes on the Ukraine and its business potential, in addition to strategic expansion of its financially and militarily controlled area of influence. Bankers and business leaders can't wait to feast on the eastern expansion of Europe, having gotten plenty of appetite from Poland, Romania and the like, stepping therefore on the toes of Mr. Putin, who is not at all amused. Clearly, he has learned a very appetizing formula from the west long ago: Influence over Territory = Sales of Weapons + Financial Services + Energy Resources = Money + More Power = More Influence over Territory… and so on. I am sure you get the simple math."

http://www.schloerconsulting.com/blog-hardy-5

 

 

The Ukrainian Dilemma and the Bigger Picture

The Ukrainian Dilemma and the Bigger Picture. The…

SCHLOERCONSULTING.COM

The great British Brexit robbery: how our democracy was hijacked

Smaranda Dobrescu shared Vlad Mixich's post.

 

Vlad Mixich

May 8 at 10:39am

Să zicem că doar o treime din această investigație este reală și atunci înseamnă că suntem la apusul democrației clasice. E și o explicație și un răspuns la întrebarea "de ce anumite țări occidentale par să o fi luat brusc razna?"

Ar fi foarte util dacă cineva ar traduce textul integral în română.

 

 

The great British Brexit robbery: how our democracy was hijacked

A shadowy operation involving big data, billionaire friends of Trump and the disparate forces of the Leave campaign heavily influenced the result of the EU…

THEGUARDIAN.COM

 

Alexandru Botu Se potrivesc lucrurile doar pentru anumite tari occidentale? Pentru celelalte nu conteaza ce se intampla, daca in cateva se intampla ce trebuie?

 

Smaranda Dobrescu Daca e posibil sa se intample in doua din cele mai importante democratii din lume, noi ce pretentii sa avem sa nu se adune generalii noaptea unde le pofteste inima?


Alexandru Botu Generali de fronturi de date secrete, Gata, din scarbavnice minti sa mai fete, Jocuri de culise, sub ochi de erete Si aurore boreale, falsand violete.


Mircea Platon Ma uimeste vigilenta hotnewsistilor de tip Mixich cand vine vorba de tari vestice si indulgenta lor fata de elita de dumping, onegeurile-drona si presa-tonomat de la noi. Adica Schmidt e marea eminenta cenusie a Marii Britanii, dar la noi nu exista bani si structuri din afara tarii implicate in psyops, nu-i asa? La noi nu se intampla asta? Nu s-a intamplat deja? Unde era dom Mixich? De partea distopiei, dupa cate imi amintesc. "There are three strands to this story. How the foundations of an authoritarian surveillance state are being laid in the US. How British democracy was subverted through a covert, far-reaching plan of coordination enabled by a US billionaire. And how we are in the midst of a massive land grab for power by billionaires via our data. Data which is being silently amassed, harvested and stored. Whoever owns this data owns the future."

 

Smaranda Dobrescu Ma bucur, Mircea ca te-am atras!  :-) Am preluat postarea de unde nu preiau de obicei. Asta nu inseamna ca ce se intampla in lumea noastra pacatoasa nu este scandalos. Sigur ca ce ne coace noua Soros cu fundatiile sale nu e cu nimic mai putin revoltator, mai ales ca el se pare ca a avut primatul unor astfel de actiuni in campuri experimentale.

 

Smaranda Dobrescu Macar stim ca D-l Mixich si colonelul descoperit din presa au orientari diferite..
http://www.flux24.ro/turcescu-dezvaluiri-soc-vlad-mixich.../

 

 

Turcescu, dezvăluiri ȘOC: Vlad Mixich de la HotNews e omul…

FLUX24.RO

 

Mircea Platon Unii au epoletii pe umeri, altii au epoletii pe coate sau pe genunchi.

 

Mircea Platon Nu e vorba doar de Soros, ci de toata structura americana de manipulare a alegerilor din Europa de Vest dupa 45.

 

PA-z .
"toata structura americana de manipulare a alegerilor din Europa de Vest dupa 45"
A se re/vedeahttps://www.facebook.com/groups/AtelierGP/permalink/1466642350066008/

Pana in 1991, aflam acum dupa dela fosti oficiali, motivul era lupta impotriva comunismului. Dupa? Unii din inertie, altii de foame.

 

PA-z .
"Macar stim ca D-l Mixich si colonelul descoperit din presa au orientari diferite"

Sunt putin dezorientati de cacofonia aparenta a vocilor la centru, dar in curand vor reasculta toti aceeasi comanda.


Preda Mihailescu Am mai citti de Cambridge analytics - acolo era vorba de un Polonez sau Ceh care avusese softwareul initial. 

Dar cand a inceput sa imi vorbeasca de conexiile lui Trump cu Rusia, m-a pierdut. Si s-a pierdut intr-o ceata de dezinformatie clintoniana. Este foarte posibil ca aripi ale serviciilor americane si engleze sa se lupte - dar el nu este in afara taberilor.

 

PA-z .
Acum este din ce in ce mai inauntru. statul adanc este ca o gaura neagra.

 

Preda Mihailescu PA-z Dark Vader ...


PA-z .
Nimic nou aici, doar ca tehnologia le-a permis renegatilor sistemului o modalitate sa incline balanta dezinformarii in favoarea lor, altfel balanta fiind la dispozitia exclusiva a sistemului 24 ore pe zi. Unde-s cetatenii in toata schema? Fie la cumparaturi pe credit, fie completand profiluri pe retele sociale.

Feteleii nostri, multi dintre ei pioni, unii chiar nebuni ai relatiilor publice centrale, mai bine ar gasi in asta un moment de reflectie. 

Cetatenii lumii, in masura in care mai existam, ar trebui sa reflectam mai adanc si la cum sa generam o capacitate de reactie la nivel social. Ar trebui...

 

Mircea Platon Astia fac razboi psihologic la noi si cu noi de 27 de ani. In multe tari din Europa de Vest, e fapt documentat istoric, nu teorie a conspiratiei, alegerile au fost influentate de SUA dupa 1945 in asa fel incat sa favorizeze partidele euro-atlantice.

 

Preda Mihailescu Stim oare prea multem ca sa ajungem sa nu mai vedem padurea de atatia copaci?

 

Rareș Jianu ca sa nu mai zicem ca parca trump/brexit erau prezentate ca retrograde și contra progresului, în viziunea tefelistilor, pana acum! uite ca nu-i chiar asa.

o prezentare a CEO Cambridge Analytica, din martie: https://youtu.be/6bG5ps5KdDo

Alexander Nix, CEO Cambridge Analytica – OMR Keynote | OMR17

Cambridge Analytica first gained notoriety for their role in Donald Trump's presidential campaign. At OMR Festival 2017, Cambridge Analytica CEO Alexander Ni...

YOUTUBE.COM

 

PA-z .
Multumesc pentru pointer, d-le Jianu. Incet dar sigur, se disipa aburii progresiei democratizarii si imputernicirii individului. 

Intre timp, noi re/deprindem cum sa fentam masinaria, exact ca pana in 1989, desi vor fi costuri. 

In principiu, o astfel de evolutie pune sub semnul intrebarii 1) responsabilitatea individului fata de actiunile proprii, 2) acceptabilitatea sociala a manipularii/propagandei, chiar daca ni se spune ca-i in scop comercial-educativ si nu diabolic al ingineriei sociale.

P.S. Acum cred ca putem intelege nou-infiintatul LARICS ( https://www.facebook.com/groups/AtelierGP/permalink/1458035730926670 ) ca pe o miscare oportunista a fripturistilor la vedere. Dl. Dungaciu nu stie cu ce se mananca tehnicile dela Cambridge Analytica nici sa-si salveze viata. Feteleii dela multinationalele reclamei sunt mult mai pe problema.


PA-z .
Siretenia poate fi antidot pentru tehnologie...
http://resistancereport.com/.../frances-macron-defeated.../

 

 

How France's Macron defeated Russian hackers with one simple trap

Despite being the victim of a "massive and coordinated"…

RESISTANCEREPORT.COM

 

Rareș Jianu FYI, în caz ca nu știați cine reprezinta Cambridge Analytica în RO, Peter L. Imre: https://sclgroup.cc/worldwide/romania

"The revolution in communication technologies has extended the reach of messaging into every day life more widely than ever before.  Within the military context the growth of the information environment, or 'Infosphere', means that the battlefield is no longer confined to physical boundaries. This phenomenon provides both opportunities and threats. On the one hand, information dominance facilitates the development of solutions built on concepts such as 'Soft Power' or 'Winning Hearts and Minds' (WHAM) – concepts that appear to offer powerful alternatives to traditional kinetic options. Furthermore, achievement of objectives through persuasion techniques rather than coercion is attractive financially, politically and socially. 

The key to mitigating the risks and optimizing the rewards of influence and information dominance lies in the understanding and implementation of a rigorous process of target audience research and analysis. Such a process must involve the social sciences (including fields such as sociology, psychology, anthropology) at the behavioral as well as attitudinal levels. This does not exclude kinetic solutions but does position full target audience profiling and analysis as the filter through which kinetic and non-kinetic decisions are made. SCL Defence is the market leader in the creation, implementation and evaluation of target audience projects for governments and military organizations worldwide. PSYOPS, Public Affairs, Information Operations, Target Audience Analysis, Social Intelligence and Strategic Communication are just some of the key areas in which we work. There are three reasons why we are the global leader in these fields: – We have created and developed a corpus of social science knowledge that has been applied within the operational environment as a unique attitudinal and behavioral methodology with proven success. – We have developed a global network of trained local researchers who have expertise in on-the-ground research and analysis projects, and who are available at very short notice. – We have unparalleled experience in research and analysis across the globe, with a particular emphasis on campaigns related to counter-terrorism, counter-radicalization and counter-narcotics."

cam asa...

D98HGHSAF0738.CLOUDFRONT.NET


PA-z .
Mr Peter L. Imre is Head of SCL Romania and a communications and marketing professional with over 20 years of experience in the field of political consultancy.

Peter started his career in Formula 1with Philip Morris.He spent over 20 years with Philip Morris International in different capacities and divisions, including PMI's food division, Kraft International.

Peter spent over a decade lobbying for the tobacco and food industry at the national level, in Brussels and Washington, DC.

He continued his career in media as a head of Adevarul Holding, the largest media group in Romania, working closely with more than 500 journalists featured in Forbes, OK, Click, Adevarul and Historia...

Adevarul parca-i falit de ceva timp. Ceea ce inseamna, printre altele, ca nu plateste impozite.

 

PA-z .
Ce destepti astia, au stiut unde sa se bage 'in perdere'

http://www.cotidianul.ro/firma-miliardarului-fara-chip.../

 

 

Firma miliardarului fără chip, urmărită penal de DNA

Digi Communications, compania-mamă a…

COTIDIANUL.RO


Smaranda Dobrescu Odata, cand aveam de rezolvat niste probleme grele, am apelat la personaj, intrebandu-l daca asa filantrop cum se da, ar vrea sa faca un parteneriat cu Ministerul Muncii in scopul deschiderii unei cantine a saracilor intr-un cartier batut de soarta din Pitesti. Ministerul ar fi pus cladirea, intretinerea ei iar D-l ar fi asigurat hrana zilnica pentru 150 persoane , un pranz. C-o fi, c-o pati!. Nu s-a putut! Doamne din inalta societate se pare ca l-au apreciat ceva mai mult decat am facut-o eu!

Dans electoral pe mormantul socialismului

Dans electoral pe mormantul socialismului – 10 mai 2017

 

Smaranda Dobrescu

Cam multi manueli in varful piramidei? O dovada ca ideologiile nu mai conteaza sau ca oportunismul este o calitate a potentialilor lideri?

 

 

Dans electoral pe mormântul socialismului

La o zi după victoria prezidențială a lui Emmanuel Macron, Manuel Valls, fostul premier socialist al Franței (aprilie 2014-decembrie 2016), a decretat moartea partidului său și s-a autoproclamat „candidat al majorității prezidențiale"

COTIDIANUL.RO

 

Alexandru Stanescu Curat murdar coane...

 

PA-z .
A mai picat o masca. Nu in numele autenticitatii, ci ca nu mai fie confuzii/sperante...

 

Smaranda Dobrescu Pare-se ca stanga s-a saturat sa apere cauze pierdute, in vest si mai spre est. Poate trebuie intarit si ajutat Varoufakis.


Preda Mihailescu DIEM25. Macar sprijin moral.


Smaranda Dobrescu [FC - L'Invité des Matins par Guillaume Erner]
Régis Debray : "Emmanuel Macron est le produit de l'américanité, du post-moderne. C'est le primat de l'image"


https://www.franceculture.fr/.../regis-debray-emmanuel...

 

 

Régis Debray : "Emmanuel Macron est le produit de l'américanité, du…

FRANCECULTURE.FR