miercuri, 22 februarie 2017

Am asteptat ca Presedintele sa detensioneze situatia

Am asteptat ca Presedintele sa detensioneze situatia – 7 februarie 2017

Smaranda Dobrescu

L-am asteptat cu speranta pe presedintele mediator sa se pronunte in Parlament spre detensionarea situatiei existente. A venit in schimb un presedinte care a considerat ca sunt politicieni rai si altii buni, romani buni si altii mai putin buni, etc. Am mai inteles ca solutia retragerii ordonantei si asumarea raspunderii unui ministru nu sunt suficiente, Nu e caz de alegeri anticipate, asa ca rezulta ca presedintele doreste un alt guvern PSD. Macar o vorba nu am auzit, un indemn ca oamenii sa se retraga la treburile lor. Dimpotriva, initiativa luminitelor telefoanelor menite sa scoata democratia din intuneric ca si lectia de democratie timpurie daruita de parinti copiilor sunt fapte remarcabile. Toate intrebarile de pe lozinci aratate in timpul discursului de catre Liviu Plesoianu, cum ar fi BINOMUL nu s-au bucurat de atentia presedintelui. Nici vorba de detensionare, Prin remarca ca :PSD in loc sa inceapa cu rezolvarea promisiunilor de prosperitate a inceput prin apararea unor politicieni a determinat coalitia de guvernare sa paraseasca sala. Cred ca aseara romanii erau mai putin despartiti decat dupa speechul presedintelui.

 

Gheorghe Gradinaru prima parte a fost din comici vestiti ai ecranului cu KWJ in rol principal

 

Anna Zelinski Comedie neagră.

 

Alexandru Stanescu Cât de elegant vă exprimați ! 
Creatura asta care astăzi e presedintele Românie , nu se poate detașa de frustri personale .Într-o declarație mai veche , când încă era primar a afirmat că singurele lui probleme le-a avut cu PSD. 
Mai departe nu poate gândi ! 
Discursul , cu pauze și intonåri ce se doreau a marca lucruri grave ( după mintea lui) a dovedit un personaj captiv , datorită propriilor fapte . 
Nu m-aștept la vremuri prea bune !

 

Eugénia Paraschiv Un link la discurs, vă rog frumos..

 

Gheorghe Gradinaru pe site precedency.ro


Roxana Antohi Dupa ce i-a jignit pe parlamentarii PSD cu inevintabilele texte Penalii a continuat cu Ghinion Din ce a spus a rezultat pentru mine clar ca in spatele protestelor din Piata Victoriei este domnia sa Cum a admirat el lumnitele Textele cu penalii ...etc

Niciun comentariu: