duminică, 19 februarie 2017

Scenariu ingrozitor..

Scenariu ingrozitor.. – 4 februarie 2017
 
Smaranda Dobrescu shared Draghi Puterity's post.

 

Draghi Puterity

February 4 at 1:43am

"În București, lumea nu a ieșit în strada în fata ororilor epocii Băsescu. Nu a ieșit în strada nici în vremea tehnocraților, când au murit bebelușii în spitale, nici în cazul Rarinca. S-a ocupat însă Piața Victoriei deja de mai multe zile, fiindcă pedeapsa pentru abuzul în serviciu a scăzut de la 7 la 3 ani. Adică exact cât prevede codul penal din alte cinci state europene, singurele, de altfel, din UE care incriminează o asemenea faptă."

 

 

Bogdan Chirieac lanseaza un scenariu ingrozitor ! | Radu Tudor

Cu numai 4 ani în urmă, la Kiev, capitala Ucrainei, izbucnea ceea ce s-a numit EuroMaidanul. În piața centrală a orașului s-a produs un lung șir de mitinguri…

RADU-TUDOR.RO|BY RADU TUDOR

 

Anna Zelinski Doar că B.Chirieac se dorește naiv sau amnezic, excluzând cu grijă organizatorul șef al Maidanului din Ucraina. Licuriciul.

 

Smaranda Dobrescu Chiriac s-a grabit. Nu are suficiente argumente sa declare asa ceva. Deocamdata revolta eu o vad avand la baza problemele economice ale multinationalelor care-si pierd uriasele avantaje comparative ale Romaniei. Daca aceasta etapa va fi depasita prin intelepciunea premierului, sa zicem, partea urmatoare ar putea avea conotatii regionale. ma gandesc la ardeleni plini de investitori straini si dornici de autonomie fata de Bucuresti. Lucrurile trebuiesc transate corect acum. Greutatea cea mare consta in inocenta populatiei manipulate si in oponenta mai marelui decident.

 

Doina Nicolescu Oare a mai exitat o manipulare de asemenea marime in ultima jumatate de secol?

Niciun comentariu: