miercuri, 22 februarie 2017

Cine vinde tara?

Cine vinde tara? – 9 februarie 2017

 

Preda Mihailescu shared a link.

O fi adevarat? Irosita ultima farama de incredere?

 

 

Cine vinde tara? Dragnea s-a dus la Viena sa dea asigurari ca Schweighofer va putea TAIA padurile Romaniei in continuare

AKTUAL24.RO

 

Bochis Borşanu Alexandru Silviu Latri degeaba! Scoți spume pe gură ca orice turbat! Degeaba! Lucrurile sunt făcute. Johannis e învins! Iar de voi, râde lumea ce penibili sunteți !

 

Preda Mihailescu Borsanule, eu intreb, nu latru - tu latri, si mai bine ai gandi. Demasca manipularea, daca ai dovezi, direct la sursa, la acest Aktual24 (adica actual cu k, pentru ca sa vezi ce bine stiu astia limba romana).


Draghi Puterity Sa lucram cu materialul clientului, asadar. Ce a spus de fapt Dragnea:

"Totodata, cum in programul nostru de guvernare avem un proiect de impadurire masiva, am discutat si despre taierile de paduri. Am spus ca vom introduce reguli clare, precise si dure in ceea ce priveste regimul taierilor forestiere. Romania va fi deschisa spre companiile austriece, cu conditia sa respecte legea si protectia mediului".

Nu vi se pare ca titlul stirii NU reflecta in mod acurat ideile exprimate de Dragnea, domnule Mihailescu?

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity De aceea am si pus intrebarea! Exista un DACA acolo, eu nu am timp sa ratacesc peste tot dupa surse, multumesc. Nici calda nici rece - cand vom vedea rezultate, atunci putem trage concluzii. Dar desigur, era o denaturare a faptelor, cum era de banuit!


Draghi Puterity Sebastian Ghitza, cel care a inceput sa vorbeasca despre mafia "sistemului", a avut o conferinta de presa pe tema asta, aducand ca dovada o scrisoare din 2015:

http://www.nasul.tv/documente-explozive-seful.../

 

Preda Mihailescu Nu stiu ce informatii aveti - mie mi se pare ca la cativa ani dupa marile manifestatii, dupa filmul memorabil facut de France 2, situatia padurilor ramane incerta, nu exista nici o masura ferma care sa pedepseasca abuzuri prezente si trecute, si mai ales care sa IMPUNA REIMPADURIREA in masura egala despaduririi, o masura care in tarile hotilor este legiferata de 100 de ani! ASTA ESTE PROBLEMA!

 

Draghi Puterity Reimpadurirea e in programul de Guvernare a PSD. Chiar Dragnea afirma asta si chiar in articolul pe care l-ati postat.

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity Foarte frumos. Reimpadurirea este datoria celor care despaduresc, nu a taxelor cetatenilor. In toata Europa. Ei dracie (si aici nu am ceva cu sau contra PSD, mi este egal - CINEVA trebuie sa impuna legea Europeana si contra europenilor, in Romania!)

 

Draghi Puterity Va referiti la "Legea Europeana" scrisa, sau la cea rezultata din "die normative Kraft des Faktischen"? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fb0/1.5/16/1f609.png;)

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity Ma refer la legile locale din tarile Europene pe care le cunosc. Nu cred ca exista tara vest Europeana care sa nu stipuleze datoria de reimpadurire. Lucrurile astea s-au rezolvat la sfarsitul secolului 19.

 

Draghi Puterity Pentru asta ar fi nevoie de oameni de stat, nu de slugi, domnule Mihailescu. Mai tineti minte cum Adrian Nastase a contracarat povestea cu "Legitimatia de Ungur" si "drepturile colective ale minoritatilor" folosindu-se tocmai de recomandarile Comisie de la Venetia de pe langa Consiliul Europei? Unde suntem azi? Tocmai s-a acceptat, fara prea mult tam-tam, ca limba maghiara sa fie limba oficiala in statul roman.

Niciun comentariu: