sâmbătă, 18 aprilie 2015

Indezirabilii DNA - 6 februarie 2015



Indezirabilii DNA – 6 februarie 2015


Alexandru Chiciu este avocatul ales de Udrea să o reprezinte în lupta cu procurorii.
”Extrem de interesant este trecutul profesional al acestuia.
El a condus Secția II din Parchetul Național Anticorupție, până în momentul în care a fost destiuit de către Monica Macovei, deși era în concediu. Ulterior acesta a contestat decizia, a avut câștig de cauza și imediat a doua zi și-a dat demisia din fruntea Secției a II a PNA.
Chiciu a acuzat-o atunci pe Macovei că s-ar fi interesat de un dosar penal în care implicaţi sunt Rodica Stănoiu şi doctorul Şerban Brădişteanu, potrivit celor de la antena3.ro.
De asmenea, fostul procuror Chiciu, actualmente avocat al Elenei Udrea, a devenit cunoscut prin faimosul „Dosar Flota”, în care apare şi numele lui Traian Băsescu, alături de alte persoane. Chiciu a sugerat, într-un interviu acordat jurnalul.ro, că a fost îndepărtat din DNA în urma unor presiuni politice, după ce l-a transformat pe Traian Băsescu în urmărit penal.”

Top of Form
Bottom of Form

 Prospectiv A-z .
Sa fie un indiciu ca vom avea mai mult decat circ?

  Viorel Straoanu Da.Vom avea circ cu praf in ochi.cu N-spe ani de procese,finalizati cu condamnari de 2 bani,eliberari pt buna purtare si fara recupearea vreunui prejudiciu,dupa cum spune Legea averile dobindite pina in 2012 fiind prezumate ca fiind licite.

  V.S  Oricum, Big Licuricii de la Vest ,atit cel european cit si cel american,nu-l vor lasa la greu pe matroz si pupila sa.

V.S Mi-am amintit acum de arestarile ,,pompieristice" ale vamesilor si politistilor de frontiera.Toata lumea se astepta la constructia de noi puscarii,la decapitarea lui Blejnar ,Basescu & co. Vax sarmaua s-a intimplat

Niciun comentariu: