sâmbătă, 18 aprilie 2015

Calin Georgescu


Din nou proiectul de tara imbogatit, al lui Calin Georgescu cu principii sanatoase si cateva semne de intrebare. Printre acestea, ideea: “Democraţia directă nu este posibilă într-un stat servil, cu o economie neoliberală de tip extractiv”Ce credeti ca se poate intelege de aici?
Interviu cu domnul Călin Georgescu, preşedintele Centrului European de...
FRONTPRESS.RO

  • Alexandru Botu Parafrazandu-l pe Labis din Moartea caprioarei, ce sa zic?
    Citesc si plang, citesc...

  • Ionel Iani Velciov Si alternativa care ar fi?!! ... meritocrata, autocratia, democratia indirecta, democratia de comanda ...?!!

  • Alexandru Botu Nu ma refeream la una dintre alternativele mentionate de Dumneavoastra Ionel Iani Velciov, ci la (im)probabilitatea ca punctele de vedere ale lui Calin Georgescu sa poata fi promovate in practica. Nu doar ca subiect de discutii intre distinsi economisti si politicieni.

  • Alexandru Botu Stiti bine ca despre propunerile lui Calin Georgescu s-a mai discutat aici, dar parca fara prea mult chef si fara prea multa insistenta. De ce?

  • Smaranda Dobrescu S-a mai discutat in termeni apreciativi privind principiile si diagnosticul de tara dar cu multe rezerve fata de adecvarea solutiilor practice propuse. De data aceasta mi-a starnit curiozitatea exact acea fraza neinteleasa de mine despre imposibilitatea evolutiei democratiei in cadrul unei tari precum Romania.

  • Prospectiv A-z .
    Numai cei traitori in Romania se pot exprima. Eu sunt sceptic la randul meu, dar in apararea mea/democratiei vine distanta. Scriam recent ca democratia liberala ar fi trebuit sa porneasca in Romania din momentul in care era la conducere o elita leg
    itima. Undeva, dl. Adrian Severin afirma ca legitimitatea celor care conduceau Romania la inceputurile sale post-1989 fusese obtinuta prin Revolutia din Decembrie 1989. Ma intreb ce ar mai spune astazi...

Niciun comentariu: