sâmbătă, 18 aprilie 2015

neoliberalita, aceasta fantoma ce bantuie spatiul ex-sovietic

.
neoliberalita, aceasta fantoma ce bantuie spatiul ex-sovietic
« L’euthanasie peut être un bon choix pour les pauvres, qui en raison de leur pauvreté n’ont pas accès à l’aide médicale », telle est la « solution » du problème...
HISTOIREETSOCIETE.WORDPRESS.COM

  • Smaranda Dobrescu Nu este prima data cand s-a exprimat asa acest ministru al bogatilor, caci nu pot spune al sanatatii. Daca avem psihicul destul de tare trebuie sa acceptam si ca privatizarea sanatatii, idee vehiculata destul de aproape de noi are cam aceleasi efecte doar ca nu ii mai costa injectia letala. !!

  • Alexandru Botu S-ar putea sa fie doar o figura de stil, adica in Lituania, cu toate eforturile facute de guvernare, saracii traiesc inca, merci bine. N-au ajuns in situatia sa inteleaga ca nu le-a mai ramas decat sa moara de bunavoie, asa cum se intampla frecvent prin alte parti ale lumii.Linistiti si fara sa creeze panica, sa moara pur si simplu de saracie. De o saracie pe care inca nu au cunoscut-o pentru a se scarbi de viata.Lituanienii saraci au ales cealalta alternativa: sa fie ucisi. Adica sa puna la cheltuiala autoritatile, nu sa-si rezolve singuri problema cu viata lor.

  • Stefan Kovacs Doamna e în primul rând idioată, în al doilea rând nesimțită și probabil că în al treilea rând are ceva din gena SS-ului lituanian de tristă amintire. După care- poate să fie și neoliberală...

  • Prospectiv A-z .
    Daca mi-e permis, care o fi obsesia politicienelor din spatiul ex-sovietic pentru culoarea blonda a parului, supra-confidenta?

Niciun comentariu: