sâmbătă, 18 aprilie 2015

chinezesti


China’s decision to elevate in priority its relationship with its neighbors over that with the United States and other great powers, confirmed at the recently concluded Central Work Conference on Foreign Relations, heralds a major shift in its diplomacy. The decision reflects Beijing’s assessment that relations with countries in Asia and with rising powers will grow more important role in facilitating the nation’s revitalization than relations with the developed world. This s...
See More
The Central Conference on Work Relating to Foreign Affairs was held in Beijing on 28-29 November. Xi...
FMPRC.GOV.CN

  • Prospectiv A-z .
    Prima pre-conditie a ofensivei: Pacifica-ti internul & vecinatatea!

  • Gheorghe Gradinaru Daca se vor implica si vor reusi stabilizarea financiara a Rusiei chiar vom asista la o schimbare majora a situatiei internationale.

  • Alexandru Botu Uneori am senzatia pe care o mai au si altii, cum ca globalizarea va fi ratata la un moment dat de cei care au proiectat-o, si va fi "salvata" de altcineva. Doar ca un rau mai mic?

  • Ionel Iani Velciov Sa negandim la cateva variante ale salvarii de globalizare, considerate ca find un rau mai mic .... !!!

  • Ionel Iani Velciov O varianta ar fi un FED global care sa tipareasca pentru toti !!! ... si toti se vor indestula din hartiile lui ... (unii zic hartii, altii zic biti binari ...  )

Niciun comentariu: