sâmbătă, 18 aprilie 2015

Caţavencii - Cand civilul Maior vrea să facă și pe generalul – 31 ianuarie 2015




Cu papagalii aroganti pe care clasa politica ii trimite in fruntea SRI, acest domn Coldea se afla intr-o stare permanenta de interimat. Doamne ce mecle au toti trei in poza asta... Acuma cu ochelarii astia nu-mi dau seama daca dl. Coldea este fan Mr. Anderson (Neo) sau Mr. Smith. Eu as inclina pentru a doua varianta. Mi-am adus aminte in context si de o replica a agentului Smith: "Never send a human to do a machine's job".

Cînd civilul Maior vrea să facă și pe generalul 30 January 2015 Cristian Teodorescu Zoom Îngrijitor de cărți și autor de prefețe, George Maior și-a dat,...
catavencii.ro

Top of Form
Bottom of Form

  Draghi Puterity Nu e o masina. E un baiat simplu de la tzara, umil si un pic complexat dupa cum il descriu cei din comuna lui natala, care dus de valtorile tranzitiei a ajuns intr-o functie pentru care nu avea nici pregatirea, nici caracterul nici gradul de sofisticare necesar... Probabil unealta unor interese externe pe care nu le intelege pe deplin.

  Alexandru Botu Pai tocmai asta este "schepsisul", ramai cat timp nu intelegi. Cu Adam nu s-a intamplat la fel?

  A.B  Unii il caineaza ca a fost "demisionat" pentru ca ar fi zis ca ar fi infiltrata presa. Pai atunci toti directorii de scoli care afirma, cel mai banal lucru, cum ca si in clasa a ...-a sunt elevi ar trebui demisi.

  Ionel Iani Velciov Deci, avem puterea muschiului, puterea banului si puterea dosarului ... !

  A.B  In Poiana lui Iocan se zicea ca:

Cea mai mare putere, pe care n-au inteles-o sau si-au luat-o de bolnavi in cap cei care "patimesc" este puterea comisionului. Pentru toate celelalte puteri mentionate de Domnul Ionel Iani Velciov trebuie sa mai faci ceva pentru a profita, comisionul iti vine fara ca tu sa faci niciun efort. Cel care stie de PUTEREA COMISIONULUI face repede si bine efortul necesar...Comisionul de care se vorbeste nu este un oarece procent cu care cotizezi, ci ceea ce transferi ca tie sa ti se lase un oarecare procent, cat se va putea...Comisionul nu se taxeaza, doar se imparte.

Din ureche in ureche si guri slobode, ceea ce se spunea in Poiana lui Iocan a ajuns in stare jalnica la betivii din carciumi.

  O.L  Dat naibii domnu' Coldea asta. http://www.stiripesurse.ro/exploziv-dezvaluiri...


stiripesurse.ro

Miki Marinescu-Colea Fan Putin...buy not sexy!

Niciun comentariu: