sâmbătă, 18 aprilie 2015

Acuze intre membrii fostei si actualei puteri - 1 februarie 2015



Acuze intre membrii fostei si actualei puteri – 1 februarie 2015


Poziția pe care a adoptat-o Monica Macovei în link-ul de mai jos poate să pară suprinzătoare. Cum adică ? Un procuror, Monica Macovei, îndeamnă la tăcere un cetățean care știe multe secrete, Udrea Elena, și care a făcut un denunț oficial la DNA ? Se teme dna. Macovei că ar putea ieși la iveală anumite afaceri ilegale în care sunt implicați prieteni, apropiați sau chiar domnia sa ? Pare de necrezut o asemenea atitudine de la o campioană a luptei cu corupția, dar, cu siguranță, Monica Macovei are motive serioase să-i ceară tăcere lui Udrea. Vom vedea asta în scurt timp. Și ca să fie și mai convingătoare, chiar dacă efectul e contrar, dna. Macovei îi dă Elenei Udrea și cu Europa-n cap; „Nimeni din Europa nu ia in considerare aceste declaratii (declarațiile lui Udrea – n.a.)”. Vezi Doamne, Macovei a vorbit la telefon cu dna. Europa sau cu fiecare cetățean european sau a fost mandatată de reprezentanții legitimi ai UE, așa că își permite să ia cuvântul astfel. Ar fi mai mult decât spectaculos ca Udrea să ne spună oarece date interesante despre dna. Macovei sau anturajul său, așa că o sfătuiesc omenește pe distinsa dnă. procuror să se abțină de la astfel de sfaturi de fan SRI.
http://ampress.ro/…/monica-macovei-despre-dezvaluirile-ele…/

Europarlamentarul Monica Macovei afirma ca DNA si SRI sunt atacate de politicienii care vor „sa scape” de acuzatiile care li se aduc sau urmeaza sa li se aduca si care ar face mai bine sa taca, pentru ca „si-au batut joc de tara asta”. „Ma intreb de ce nu vorbesc despre ei si ce au facut ei, de ce v…
ampress.ro

Top of Form
Bottom of Form

  Smaranda Dobrescu Se pune in circulatie codul amenintarilor voalate.

  Mihai Ion Turcu Cum se numea "acuzatorul poporului" ? Sidorovici Alexandra...

Prospectiv A-z .
Daca MM reactioneaza asa, si nu-i un efect al schimbarii regimenului medical, e semn ca sunt sanse ca povestile Elenei Udrea sa nu fie doar incercari literare.

Niciun comentariu: