miercuri, 15 aprilie 2015

Hrebenciuc, o ICBM cu mai multe focoase?, 15 ianuarie 2015

Cand era insfacat, a tinut sa spuna ca el n-o sa dea in primire. Am raspuns unora ca rozaliul vroia sa dezarmeze potentialii turnatori, daca nu sa-l faca si simpatic.
Iata ca "Potrivit sursei citate, Viorel Hrebenciuc a dezvăluit la DNA și alte fapte de corupție în care sunt implicați mai mulți membri PSD." M-am linistit, daca tot pesedeul e tzinta, acest Stalingrad la neo-nemtilor din DNA si alte departamente si regiuni, inseamna ca guzganul se scoate frumos, intelegand ca la varsta sa nu respectul oamenilor e ce-l mai intereseaza, ci lucrul bine facut in pesede.
Cei care asteapta sa-si ia ceva inapoi cu justitie sa fie anuntati ca deja ruleaza alt spectacol.
Fostul lider PSD, Viorel Hrebenciuc, reținut în dosarul restituirii de terenuri din Bacău, a început să denunțe la DNA dedesubturile finanțării campaniei...

  • Smaranda Dobrescu Probabil ca asta e reforma despre care se vorbeste: Se schimba baronii cu ajutorul lui Hrebe si al DNA. Asa a fost mereu Hrebe: Folositor partidului!! 

  • Alexandru Botu Sobolanii, chiar si aia nobili (rozalii), chitaie. Nu se pot abtine si chitaie mereu. Cred ca daca DNA mai pune mana pe doi-trei astfel de specimene din fiecare partid (adica asazise eminente cenusii, rozalii si de alte culori si mirosuri) isi asigura constructia de dosare pe urmatorii zece ani. Si inca ceva: partidele acelea se vor desfiinta intr-un timp relativ scurt, prin fragmentari, prin migrari, prin abandonari etc.

  • Prospectiv A-z .
    "din fiecare partid" cam asta-i testul pe care asteptam sa-l treaca DNA, iar la un moment dat, pe tatuca lor din utlimii 10 ani.

  • Nedeea Burca ar fi prea frumos....

  • Alexandru Botu Doamna Nedeea Burca,
    In justitie, se zice, primeaza nu esteticul, ci adevarul/dreptatea.
  • Mihai Ion Turcu Fermitatile beigerante presupun adversiati consolidate. Nu este cazul.Acolo , in acest caz, se discuta amical.

  • Gavrila Ch asta foloseste numele lui AN ca pe valuta forte/ ca deh, da bine cu justitomanii dela DNA

  • Prospectiv A-z .
    Atatea eforturi pentru a-l *corecta* pe Nastase, disproportionale deja cu cei de curand deveniti judecabili, nu mi le pot explica decat daca el este asociat cu un alt pol geostrategic.

Niciun comentariu: