sâmbătă, 18 aprilie 2015

Manifestatii in apararea Guvernului - 6 februarie 2015



Manifestatii in apararea Guvernului – 6 februarie 2015


Ati mai auzit de cazuri in care manifestantii-nu putini- sa-si apere Guvernul?
http://www.keeptalkinggreece.com/…/unprecedented-in-athens…/

When was the last time you saw Greeks protesting in support of the government? Exactly this is happening right now outside the Parliament with crowds of people...
keeptalkinggreece.com

Top of Form
Bottom of Form

 Octavian Lupu Poporul grec trebuie sa arate in permanenta prin prezenta sa in strada, pentru mult timp de acum incolo, ca sprijina politicile guvernului sau. UE a inceput deja cu magariile si cred ca nu vor renunta pana cand auspiciile unui acord cu centrii alternativi de putere nu vor deveni foarte concrete pentru Grecia.

  Alexandru Botu Sper ca guvernul sprijinit sa nu-i insele, sa fie "al lor".

  S.D  Am citit cartea lui Veroufakis, mai pe sarite, dar totusi.. Contez pe el pe ce sustine de cativa ani incoace. Inainte de a fi in Syriza a fost ani de zile consilierul lui Papandreu, deci om de stanga. Cand politica lui Papandreu a inceput sa semene cu politica germana, mai mult sau mai putin, l-a parasit. Actul de a parasi politica din motive legate de principii este un fapt notabil, de apreciat.

  S.D  Discutiile mai marilor Syriza cu europenii au inceput sub auspicii mai putin promitatoare. Rezultatul de până acum: „Nu am căzut de acord nici măcar că nu suntem de acord”, a spus Varoufakis după întâlnirea sa cu omologul german.

http://www.cotidianul.ro/cum-se-pot-descotorosi-pietele.../

În timp ce noul premier al Greciei s-a întâlnit cu şefii...
cotidianul.ro

O.L  Pac scrisorica la "Rasboiu", o tactica cu traditie in spatiul european. Situatia mi se pare asemenantoare cu doua autovehicole care se indreapta cu viteza unul spre altul fiecare astepatandu-se ca celelalt il va evita in ultima clipa. Eu, sufletist fiind ca dl. Cristoiu, tin cu cel cotat ca fiind mai slab

Niciun comentariu: