sâmbătă, 18 aprilie 2015

Cum a fost falsificat votul din 16 noiembrie 2014 ?



cei care câștigă bani din afaceri financiare- ci lucrătorii și managementul IMM-urilor.
Bun, revenind la punctul 0- falsificarea alegerilor a început în 2012- când unei anumite părți a populației i s-a băgat în cap ideea că dl. Ponta e plagiator. Nici până azi cel care a făcut acuzația în Nature n-a avut minimul de bun simț necesar să spună cine e- unul din oamenii lui Băsescu fără îndoială. PSD-ul a pierdut de la început- neapărându-și liderul și nesolicitând o dezbatere publică și o decizie definitivă.
Exact în aceeași perioadă dl.Băsescu l-a atacat pe dl. Antonescu- acuzându-l de colaborare cu securitatea.
Bun, și vine anul 2014- cu alegeri în care cap de listă era un liberal- dl. Crin Antonescu. Spargerea USL a fost a doua mișelie pusă la cale de băsiști- cu larga complicitate a unor Iude din PNL și bazându-se pe firea dlui. Antonescu. Reamintim că candidat unic la președenție al USL era dl.Crin Antonescu- iar dl. Ponta n-avea nici un fel de intenție să candideze. Alianța PNL-ului ieșit din USL cu acel partid de gunoi- respectiv PD-Lul a fost greșeala majoră a anului 2014. PD-Lul era și este compus din gunoaie- dovadă modul în care au guvernat și modul în care se prezintă. PD-Lul a vrut să acapareze PNL- în 2005.Cedarea tuturor prerogativelor către acei provinciali mediocri e inexplicabilă- așa cum inexplicabilă e și intrarea în PPE:
DL.Băsescu a lăsat mai mulți iepuri să alerge în primul tur. Udrea, Macovei și Iohanis. Oricare ar fi intrat în turul II ar fi fost un câștig- pentru că rupeau voturi de la PSD și le adăugau candidatului cel mai puternic.
La tutul II s-a mers de la început pe fraudă- prin neacceptarea programului de discuții. În paralel ,ONG afiliate Soroș-Băsescu au primit semnalul de scandal. În prima duminică a alegerilor- așa cum au spus și Cațavencii- au fost maximum 3 centre cu probleme (din 18.000) unde problemele au fost aranjate ca să poată fi filmate ulterior- ca o provocare. Nici un om normal la cap nu stă 6 ore ca să facă- ce ? Și nici n-au stat 6 ore. Am văzut noi în săptămâna trecută imagini din secțiile de votare, interviuri cu oamenii care au organizat votarea ? neh. Am văzut niște hipsteri mincinoși care se văitau.
Miercuri- atunci când Iohanis a refuzat întâlnirea de la A3- jignind pe toți cei care erau spectatori și de fapt pe toți alegătorii- a fost semnalul clar pentru tulburări. De miercuri până sâmbătă kinclusiv- toate manifestațiile au avut caracter politic, cu tentă diversionistă.  ”Jos Ponta” a fost singura lozincă reală- în rest durerea față de cei care nu puteau să voteze în a doua duminică a fost la 1000 de km depărtare de turul demonstatorilor- dovadă că nici în duminica a 2-a- adică ieri- n-au încercat o organizare. PSD-ul a greșit că a ignorat aceste manifestații și că n-a contra-demonstrat- scoțându-i din imagine pe toți hipsterii din Cluj și alte centre- dar ar fi fost acuzat de provocare de violențe.
În ziua alegerilor- cu scandalurile active- câți dintre clujenii care vroiau să-l voteze pe Ponta ar fi avut curajul ? Pentru că gloata de pe străzi e violentă și capabilă de orice.
Și uite-așa cu minciuni și violență dl.Iohanis câștigă- cu ajutorul Soroș-Băsescu o alegere. Fără program, fără carismă, fără nimic.  

Niciun comentariu: