sâmbătă, 18 aprilie 2015


"In ciuda efortului meu de a ma concentra exclusiv pe problemele urbei si pe cele personale nu pot sa nu remarc ce se intampla in plan extern. De exemplu:
Astazi seara, Hurezeanu pe Digi24, intrebat fiind de posibilitatea unei noi candidaturi a lui Putin in 2018 pentru inca un mandat de 6 ani, raspunde la modul urmator "Stati sa nu depanam prea repede filele istoriei, Nici tarul Nicolae al 2-lea in 1914 nu stia ca va incepe primul razboi mondial si cum se va sfarsi pentru el etc"
Acum parerea lui Hurezeanu scoasa din contextul romanesc nu prea valoreaza mare lucru. Totusi avand in vedere faptul ca la vizitele de protocol Bilderberg la Bucuresti, Hurezeanu este creditat cu functia de maestru de ceremonii pe langa Mugur Isarescu, pot accepta ca la urechea creditatului analist de politca internationala mai ajung informatii scapate de la masa stapanilor pe care i-a slujit profitabil si cu devotament timp de decenii.
http://gandeste.org/gen…/seful-bilderberg-la-bucuresti/18843
Stie Hurezeanu ceva? Probabil ca nu foarte multe, dar intuieste dimensiunile conflictului si zona pana in care sunt dispusi sa mearga cei care il stipendiaza. Conflict de dimensiuni planetare, revolutii sangeroase soldate cu milioane de morti, asasinate de familill regale? Dupa cum ne arata insusi Hurezeanu, nu ar fi pentru prima data.
Ca si un facut si fara vreo legatura cu cele de mai sus (?!) astazi si-a dat demisia Ministru (Secretarul) Apararii al SUA, Chuck Hagel, vazut ca un factor mai degraba de moderatie si (poate) unul din cei care s-a opus interventiei americane in Siria.
Promit ca de maine revin la chestiile importante cum ar fi declaratiile lui Nicolae Robu.
"Ron Paul Institute for Peace and Prosperity
4 hours ago · Edited
#Hagel may not have been the peacenik some claimed, but his ouster this morning signals an acceleration of the Administration's #Syria war plans. RPI's Daniel McAdams explains…""
Presedintele Clubului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon (foto) si presedintele Consiliului pentru Relatii Externe al SUA, Richard Haass, vor veni vineri la Bucuresti, unde vor participa la conferinta “The European Union after the sovereign debt crisis”. Printre sponsorii evenimentului se numara…
GANDESTE.ORG

  • Gheorghe Gradinaru In mid October this year, the National Bank of Romania (BNR) has organ-
    ized a conference on the topic “The European Union after the sovereign debt cri-
    sis”. Two leading figures were invited and have participated to this conference: 

    Viscount Etienne Davignon, head of the annual conference of the Bilderberg 
    Group, and Richard Haass – president of the Council on Foreign Relations 
    (CFR). detalii :http://www.ingepo.ro/.../BuletinNo109EditorialEn051111.pdf

  • Stefan Kovacs Sper că discutăm despre prostii. O agresiune împotriva Rusiei va conduce- în cel mai bun caz- la o depopulare a lumii- așa cum o știm noi azi- cam la nivelul de 5:1. Adică din 5 coplanetari va rămâne 1. Și nu mă refer doar la populația Rusiei- ci la tot. În condițiile respective- dacă populația mai deșteaptă din UE nu va pune punct cât mai brutal și cât mai hotărât ambițiilor soroșiene și înrudite cu ele- înseamnă că și-o merită și că o vor primi cu vârf și îndesat. Pentru declarații belicoase ca cele făcute în primăvara și vara aceasta- pe vremuri- oamenii politici erau trimiși în uitare.

  • Viorel Straoanu Am impresia ca cineva ne da teste sa faca statistici si rapoarte...zau asa.

Niciun comentariu: