vineri, 17 aprilie 2015

Presedintele reclama la DNA Antena 3 si Romania TV - 15 ianuarie 2015



Presedintele reclama la CNA Antena 3 si Romania TV – 15 ianuarie 2015
Andrei Alexandru
Nu știu dacă inițiativa acestei acțiuni la CNA aparține lui Iohannis sau vreunui consilier, dar eu o consider cel puțin neinspirată. CNA va trebui să dea curs acestei cereri, ceea ce echivalează cu deschiderea cutiei Pandorei. Au fost atâtea emisiuni la toate televiziunile de știri, cu precădere în campania electorală, care au denaturat realitatea premeditat și au aruncat cu ”noroi” în diverși candidați, încât scandalul pe care-l întrevăd va fi fără sfârșit, dar mai ales, inutil. Toți vinovații, adică toate televiziunile de știri, o să culeagă mărturii din arhive despre cum au greșit ceilalți și reclamațiile la DNA se vor înmulți. Dacă cumva, această reclamație a Președintelui României la CNA este începutul unor răzbunări, atunci situația ar putea degenera și ne întoarcem la ”războiul rece” din vremea lui Băsescu sau chiar mai rău.
http://www.gandul.info/…/klaus-iohannis-a-reclamat-antena-3…

Detalii, în Gândul.
gandul.info
  Mihai Ion Turcu Antena 3 este intr-un moment critic. Sustinand pe Domnul Prim Ministru Ponta, sutineau implicit guvernul si majoritatea paramentara, pagubos pentru um post de atitudine, care nu poate risca sa devina post guvernamental. Opozitia, care include prin fuziune si PDL considerat indistinct de Ex Presedintele Traian Basescu (?) nu putea fi sustinuta de Antena 3. Fata de Presedintele Iohannis incepue sa aiba o atitudine doar rezervata, cum se cuvine. Episodul campaniei Eectorae putea fi trecut cu vederea.

  Draghi Puterity Da, stim, si-a facut casele din meditatii...
Gheorghe Gradinaru Reclamatia a fost facuta in timpul campaniei electorala si a fost privita la vremea respectiva, ca o masura de contracarare.Punerea in discutie acum in opinia mea, nu denota decat calitatra morala indoielnica a celor care au propus acest lucru.

Niciun comentariu: