luni, 6 martie 2017

Record la demonstratii

Record la demonstratii – 14 februarie 2017
 
Smaranda Dobrescu

Demonstratiile sunt forme admise si destul de des necesare in democratie. Au oare romanii motive de a manifesta in acest moment al anului 2017? Eu cred ca da si dau cateva exemple pe care le consider justificate: De ce nu se stopeaza vanzarea pamantului agricol, garantia hranei actuale si viitoare a romanului? De ce continua exploatarea permisa si ilicita a padurilor noastre de catre austrieci si suedezi, in principal? De ce nu avem vaccinuri in tara si ne mor copiii de pojar in secolul 21 si varstnicii de gripa? De ce nu avem spitale,aparatura suficienta de diagnosticare, de ce nu s-a rezolvat criza dezinfectantilor, de ce pleaca doctorii? De ce exista protocoale de colaborare intre DNA si SRI? De ce SRI are dreptul sa intre in bazele de date cu personalul unitatilor? De ce nu se majoreaza redeventele la concesionari? De ce profiturile din munca se impart in mod inegal marind inegalitatile din societate? De ce bancile functioneaza in dezavantajul clientului si intotdeauna in favoarea profitului acestora? Etc..

In acest timp, organizam cea mai mare demonstratie din Europa (oare nu am putea sa o inscriem in Guiness?) pe motivul banuielii ca unii decidenti ar putea sa beneficieze de iertare in cazul abuzurilor in serviciu, fara sa se stie de fapt ca doar functionarilor li se aplica prezumtia de abuz si ca acest delict fusese deja dezincriminat de idolul manifestantilor.

 

Alexandru Stanescu Acu' și dvs .! Prea multe întrbări așa deodată ! Mai lăsați și pentru la anu' !
Si-apoi , astea-s probleme pentru tâmpiți ,nu pentru 'telectualii din piață.
Mă gandesc cum ati fi primită acolo , punând asemenea-ntrebări !https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f18/1.5/16/1f62c.png
😬
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f18/1.5/16/1f62c.png😬https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f18/1.5/16/1f62c.png😬https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f18/1.5/16/1f62c.png😬!

 

Smaranda Dobrescu In cazul cel mai bun mi-ar arata o carte, poate Constitutia ca incape mai bine in buzunar si m-ar trimite acasa sa o citesc.

 

Alexandru Stanescu Da . În cazul cel mai bun !

 

Rizea-manea Marius TOCMAI ATI ENUNTAT MOTIVELE !!! DIN EXACT ACESTE MOTIVE !!!

 

Rizea-manea Marius DE FAPT ESTE DOAR O INCERCARE DE A DOVEDI CA NOI NU MAI AVEM CONTROLUL ASUPRA TARII,A SUVERANITATII,A ECOONOMNIEI ....

 

Rizea-manea Marius sI CATI BANI NE-AU FOST CHELTUITI PENTRU A SE AJUNGE AICI !!!

 

Smaranda Dobrescu Pana acum controlul asupra bugetului si raspunderea lui o avea guvernul si parlamentul. Presedintele refuza sa promulge bugetul pe motiv ca pare a fi nerealist. In sprijinul acestei idei parelnice invoca opinia UE conform careia 4,3% va fi cresterea si nu 5,2% cat s-a luat in calcul la determinarea PIB. Asta dupa ce in CSAT nu s-a opus. Chiar daca ar fi asa, exista rectificari pe parcurs daca e necesar, exista chiar posibilitatea solicitarii UE de a mari deficitul datorita nevoilor de crestere dovedite, etc. Intarzierea aprobarii bugetului face parte tot din originalul razboi declarat.

 

Rizea-manea Marius Eu stiu asta ,dar cred ca cineva il impinge sa faca gafe ,in sprijinul SUSPENDARII !!!!

 

Rizea-manea Marius PE UN SITE RUSESC ,AM CITIT ACUM 2 SAPTAMANI CA SE PRECONIZEAZA SUSPENDAREA PRES -ULUI PENTRU DATA DE 8 MARTIE 2017.iNTELEG CA NU VREA SA RATEZE DATA ASTA !!!....https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fa5/1.5/16/1f642.png:) )))))

 

Smaranda Dobrescu Daca ar fi sa-l suspendam ar trebui sa fie o decizie strict a Parlamentului roman

 

Rizea-manea Marius ASA AM ZIS SI EU ,DAR SUNT DESTUI CARE VOR SA SE DESTABILIZEZE SITUATIUA !!!

 

Rizea-manea Marius nU MAI SPUN CA DACA-S "PRETINI",FAC TOT POSIBILUL ....https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/fa5/1.5/16/1f642.png:) ))))

Niciun comentariu: