vineri, 17 noiembrie 2017

Daca nu ar fi existat coruptia..

Daca nu ar fi existat coruptia… - 30 octombrie 2017
 
Smaranda Dobrescu shared a link.

October 30 at 12:27pm

As fi inclinata sa-i dau dreptate ambasadorului Klemm ca Romania daca nu ar fi avut coruptie ar fi putut sa aibe autostrazi..
Dar, in logica domniei sale, DNA-ul este excelent. Pe de alta parte nu s-a recuperat mai nimic din ce s-a furat, sau instrainat din banii bugetari. Atunci, DNA-ul este ineficient. Sau, ca sa ramanem in termeni logici, nivelul coruptiei nu a fost in masura sa compenseze constructia autostrazilor. In ce directie se contrazice D-l Klemm?

 

 

UPDATE VIDEO Klemm: Dacă nu ar fi fost corupția, resursele publice din România ar fi putut fi folosite pentru construirea de autostrăzi – AGERPRES

AGERPRES.RO

 

Eduard Virgiliu Pai cele mai mari cazuri de coruptie sunt legate de firmele americane in Romania: Microsoft, Bechtel ... deci daca nu existau americani atunci aveam autostrazi?!?

 

Draghi Puterity Domnul Coldea insa spunea ca nu putem avea autostrazi pentru a ne ramane bani pentru armamentul american. Si domnul Coldea era multiplu medaliat de SUA. Acuma io pe cine sa mai cred? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fb0/1.5/16/1f609.png;)

Niciun comentariu: