marți, 19 septembrie 2017

Semnificatiile demisiei lui Bannon

Semnificatiile demisiei lui Bannon -19 august 2017

 

Eduard Virgiliu

Liberalii vad in demisia lui Bannon o victorie in fata lui Trump.
Eu cred ca de fapt Trump isi reorganizeaza trupele pentru o noua ofensiva impotriva 'Deep State'.
Bannon s-a intors la Breibart si sunt zvonuri ca pregateste finantarea unui grup media care sa-l sustina pe Trump.
Cred ca de fapt exista un plan pus la cale de cei doi, Exista zvonuri ca Trump si Bannon s-au intalnit cu miliardarul Robert Mercer pentru finantarea acestui nou grup media.
Interviul lui Bannon 'scapat' in presa liberala este doar un pretext menit sa adoarma vigilenta celor de stanga. Dupa Scaramucci cred ca e greu sa repeti aceeasi greseala la doar cateva zile.
Cei de stanga au inceput sa creada propriile sondaje false si habar nu au ce gandeste americanul de rand. Suportul celor care l-au votat pe Trump este mai mare decat oricand. Daca maine s-ar organiza alegeri Trump ar castiga cu un scor si mai mare.

La fel s-a intamplat si cu statuile. Conferinta de presa a lui Trump care a fost considerata un esec si de republicani a fost de fapt 100% un succes : scopul lui Trump a fost sa arunce o momeala si sa-i asmuta pe imbecilii de stanga impotriva tuturor statuilor. Pana si statuia lui Abraham Lincoln a avut de suferit, lucru de neconceput acum cateva zile.

Daca te uiti in urma, tot ce pare o balmajeala si reactie viscerala fara sens, la Trump este de fapt o tactica sa-ti adoarma vigilenta si sa te trimita in balarii, dupa cai verzi pe pereti. Cei care i-au citit cartea stiu ca asta e doar o tactica de negociere.

O sa vedeti reactia votantului lui Trump la mitingul de pe 22 din Arizona cand o sa anunte si 'pardonarea' serifului Joe Arpaio. O sa vedeti acolo si albi si negri si mexicani .... parerea mea.

 

Prospectiv A-z .
Bannon:
Article 1: "The speech was a disappointment to many who had supported his calls during the campaign to end expensive foreign intervention and nation-building."

Article 2: "Using many of the same vague promises that previous presidents had used, including a repeat of [former US president Barack] Obama's promise not to give a 'blank check' to Afghanistan and a pledge to finally get tough on Pakistan, it was a far cry from the 'America First' foreign policy he laid out in the months before Election Day."

Article 3: "This isn't about changing his perspective on the war. POTUS is a remarkably astute and stubborn individual. This was about the swamp getting to him."

Article 4: "I voted for Donald Trump because he promised change. I may have made a mistake."

Article 5: "In Donald Trump's old gambling houses, no player doubled down on a six. In Donald Trump's White House, the president looks to double down on his soft hand in Afghanistan. That's a bad bet."

http://www.smh.com.au/.../with-bannon-back-in-charge...

 

 

With Bannon back in charge, Breitbart unleashes fury at Trump for Afghanistan…

SMH.COM.AU

Niciun comentariu: