luni, 27 noiembrie 2017

Moise Guran mobilizeaza lumea la demonstratii

Moise Guran mobilizeaza lumea la demonstratii – 3 noiembrie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

November 3 at 10:34pm

In publicatia de pe net, Fluierul in articolul ce reda depozitia Elenei Udrea in Comisie, se spune printre altele:"Citiți neapărat dovezile aduse de noi în susținerea celor scrise : LOVITURILE DE STAT SOFT. Mai nou, loviturile de stat, oprirea legislației și eliminarea adversarilor politici se fac prin utilizarea în mod ostentativ a mijloacelor «judiciare» întărite cu un linșaj mediatic de proporții şi cu mitinguri uriaşe de stradă"

Tot azi, Moise Guran emite subiectul si mobilizeaza exact in acest sens:

 

 

Moise Guran, lovitură dură pentru Guvern: Jurnalistul mobilizează lumea la proteste masive - Bugetul.ro

Noile legi propuse de Guvernul Tudose vor provoca proteste de proporții în toată țara. Jurnalistul Moise Guran prevestește faptul că ne apropiem din ce în

 

Felicia Trifan Infiorator!

 

Dana Fantu Si Moise Guran are dreptul la opinie. Despre tactica loviturilor in august si decembrie, stim. Sunt deja clasice.

 

Draghi Puterity Nici o grija, lui nu ii inchide FB contul https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff0/2/16/1f603.png:D

 

Dana Fantu Draghi, lumea nu se invarte in jurul facebookului. Chiar nu. Nu stiu despre voi, dar eu cred ca fb e cea mai misto arma de adormire a constiintelor.

 

Smaranda Dobrescu Oricine are voie sa aibe o opinie si sper sa aibe si dreptul sa si-o exprime. Ce-l face pe Moise Guran mai special este ca in timpul manifestatiilor cand se forma echipa de negociat la presedinte noul guvern si conditiile strazii, el a acceptat sa fie premier. De o asemenea idee paranoica nu se scapa chiar usor!.

 

Draghi Puterity Stie cineva ce studii are Moise Guran?

 

Dana Fantu Treaba lui. Nu vad de ce ar fi si a altora. Sa-l bage in seama.

 

Dana Fantu A facut un Drept obscur si cam atat. Eu asta stiu.

 

Dana Fantu Economia o jongleaza dupa ureche, din cate stiu eu.

 

Smaranda Dobrescu A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și apoi a urmat cursurile Școlii BBC pentru televiziune.(Wiki)

 

Draghi Puterity Aparent foarte obscur. Avocatul si coprospectivul nostru Costel Gilca l-a interpelat la un moment dat in aceasta privintza si nu a primit un raspuns.

Draghi Puterity Scrie si cine i-a platit scoala la BBC? Sau a fost bursier?

 

Smaranda Dobrescu Nu conteaza, tot premiant a fost https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

 

Draghi Puterity Inteleg...

 

Dana Fantu Draghi, e un subiect ca un drum inchis. Studiile nu i-au folosit la mare lucru, o stie si el. 
Asta imi aminteste de Vadim Tudor. Intr-o discutie cu fonfaita de Cretulescu, a intrebat-o daca a facut vreo scoala. Aia a zis ca a facut Dreptul. 
Cred ca a fost prima oara cand mi-a fost rusine ca absolvisem aceeasi facultate.

 

Draghi Puterity Intrebam in contextul in care acest individ doreste sa devina prim-ministrul Romaniei, Dana. In opinia mea, el e un sarlatan care a invatzat cativa termeni economici cu care ii epateaza pe necunoscatori. Iar dupa cele aflate azi, coroborat cu activitatea sa "revolutionara", ma intreb daca nu este si un agent al unei puteri straine careia nu ii convine ca Romania incearca sa faca niste pasi timizi in directia unei economii de piata mai sociale (traduc din germanul Sozialemarkwirtschaft, nu stiu daca am folosit termenul corect in romana). 

Cu asta cred ca am ajuns la fundatura de care spuneai https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:)

 

Dana Fantu Draghi, ca omul e un impostor, asta e deja de cunostinta publica. La cat de putina economie stiu eu, tot l-am ,,prins" cu niste informatii care aveau darul de a manipula piata - de pilda, credite. Dat fiind ca omul nu are pregatire economica, mie imi este clar ca i se spune ce mesaj sa transmita si ca face doar figuratie. 
Asta cu prim-ministrul nu stiu, nu-i mai urmaresc de mult aberatiile. Cred ca de cand cu aplicatia de seisme. Parca el a fost autorul acelei minunatii.

 

Dana Fantu Pe mine m-ar interesa mai mult sa aflu despre noua manipulare cum ca reforma taxarii muncii se impune ca sa se starpeasca evaziunea pe zona de impozitare a muncii. Despre legile justitiei, Moise, desi a absolvit Dreptul, se vede ca nu i-a folosit la mare lucru. Ca el vorbeste, e dreptul lui. Si al meu, sa-l ignor.

 

Smaranda Dobrescu Dana, am mai explicat de cateva ori masura asta a preluarii contributiilor, dar poate nu am fost prea clara. Cum cred ca s-a pus problema: Multinationalele care ameninta mereu cu relocalizarea trebuiau cumva cointeresate; mereu se plangeau ca taxele sociale sunt prea mari. Ei plateau in jur de 28-30% pe fondul de salarii. Guvernul le-a promis ca-i scapa de taxe prin lege cu conditia ca salariul net sa ramana acelasi. Ca sa nu marturiseasca acest lucru, Guvernul a apelat la explicatia cu stoparea la sursa a contributiilor pentru pensii a angajatilor si desele cazuri in care patronii nu plateau partea lor de contributii. Din acest punct de vedere, masura este corecta si inatacabila. Doar din acest punct de vedere. Partile sensibile si vulnerabile au ramas 1.abaterea de la regula stabilita inca de Bismark ca regula a protectiei sociale, adica plata in mutualitate a ccontributiilor si 2. nu a tinut cont ca patronii nu pot fi obligati sa mareasca salariile. In mediul privat nu exista aceasta posibilitate. Deci se merge pe incredere. Angajatorii au doar obligatia platii salariului minim garantat si a unui procent de 3% la fondul de salarii pentru somaj, etc. Din afara, vazuta situatia aparem ca un paradis fiscal unde cine are 1000 dolari si vrea sa-i investeasca poate sa faca avere tinand seama de datoriile infinitezimale ce le are catre bugetul de stat.

 

Dana Fantu Smaranda, multumesc. Daca nu te sacai, pot reveni maine la subiect? Sunt niste chestii care imi scapa aici.

 

Smaranda Dobrescu Dana Fantu revino cand vrei https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

 

Rareș Jianuhttps://www.facebook.com/mihai.gheorghiu.12/posts/1620340487987952

 

Mihai Gheorghiu

November 3 at 8:25pm · 

Reclamă plătită în The New York Times. "Coșmarul trebuie să se sfârșească: Regimul Trump/Pence trebuie să plece." RefuseFascism.org

 

Smaranda Dobrescu Putem crede in unele sincronizari neintamplatoare?

 

Rareș Jianu bine ca nu încep pe 7 noiembrie... 2017 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

Rareș Jianu zici ca Guran a participat la acelasi curs:
https://refusefascism.org/

 

 

New Refuse Fascism

THIS NIGHTMARE MUST END: THE TRUMP/PENCE REGIME MUST GO! Protests Begin Nov 4 Join us! Get…

REFUSEFASCISM.ORG

 

Costel Gilca Si-a terminat facultatea?:))

 

Eduard Virgiliu Daca asta e ordinul pe care l-a primit este normal ca sa se conformeze.

 

Smaranda Dobrescu Convocare mare tefelista: maine la ora18 la Guvern, peste o ora se pleaca la Parlament. Convocarea are site-uri FB pentru toate orasele resedinta de judet.

 

Eduard Virgiliu Astia sunt asa de prosti incat in 4 ani nu au invatat ca daca nu ai un milion de participanti orice manifestatie in fata Casei Poporului este o gluma?!?

 

Eduard Virgiliu In ciuda tuturor sondajelor Trump este mai popular ca niciodata ... in timpul asta partidul Democrat tocmai s-a facut tandari cu scandalurile interne care explodeaza intre diversele factiuni.

 

Eduard Virgiliu Mai trebuie ca Chinezii sa-i serveasca capul lui Kim "little rocket man" pe masa si Trump o sa devina cel eficient presedinte din istoria SUA.
Chinezii nu-l inghit pe micul Kim si nici nu vor sa riste inarmarea Japoniei si SK cu arme nucleare asa ca nu m-ar mira un astfel de rezultat.

 

 

 

 

 

Niciun comentariu: