miercuri, 14 septembrie 2016

Inscenarea murdara a Sky News

Inscenarea murdara a Sky News – 10 august 2016


Draghi Puterity shared Ana Birchall's post.

 

Ana Birchall

August 10

Atacurile murdare la adresa României sunt de neacceptat. Înscenarea Sky News, demascată de DIICOT şi celelalte autorităţi competente
COMUNICAT DE PRESĂ

Ana Birchall, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, a reacţionat faţă de reportajul publicat de postul britanic Sky News, privind cazul unui presupus trafic de armament desfăşurat pe teritoriul României, caz aflat în prezent în cercetarea autorităților de anchetă din țara noastră. Președintele Comisiei pentru afaceri europene a avut discuţii şi a trimis scrisori de protest preşedinţilor comisiilor pentru afaceri europene din Parlamentul britanic, Sir William Cash și Lordul Timothy Eric Boswell, solicitându-le să ia atitudine şi să condamne această acţiune de denigrare şi defăimare a României.

"Conform informațiilor prezentate de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), este evident că avem de a face cu un scenariu pus la cale pentru a denigra și defăima imaginea României. Faptul că acest episod nu este singular ne face să credem că este vorba de o campanie de denigrare și defăimare, dacă ar fi să ne aducem aminte și de alte acţiuni, cum au fost cazul privind presupusele paşapoarte româneşti false de la Galați sau 'dezvăluirile' privind groapa de gunoi a Clujului. Această înscenare a Sky News, care dăunează grav României și românilor, este încă o etapă a războiului hibrid purtat în mass-media, prin care se încearcă decredibilizarea autorităților statului şi minimalizarea rolului României în asigurarea stabilităţii şi securităţii în regiunea noastră", a declarat Ana Birchall.

"Imaginea României nu trebuie și nu merită să fie murdărită în astfel de campanii denigratoare de presă! Țara noastră este un partener de încredere al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord şi un factor generator de stabilitate şi securitate în această regiune a Europei care se confruntă cu numeroase provocări. România este parte a răspunsului comun al NATO și al Uniunii Europene în fața pericolelor criminalității organizate și terorismului, punând la dispoziție toate resursele necesare şi mijloacele legale pentru combaterea acestui tip de ameninţări. Mai mult, ţara noastră acţionează încă din 2010 ca membru de facto Schengen, participând activ la toate acțiunile UE în domeniu, asigurând securizarea unui segment extrem de important al frontierelor externe ale UE, de peste 2070 km, și astfel contribuind substanțial în fiecare moment la asigurarea securității fiecărui cetățean european", a mai precizat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene, Ana Birchall.

"Felicitări DIICOT și tuturor autorităților competente pentru acţiunea rapidă, în mai puţin de 48 de ore, în soluţionarea acestui caz, prin care repune adevărul în drepturi", a subliniat în încheiere Ana Birchall.

Comunicatul de presă pe blog: www.anabirchall.ro/…/atacurile-murdare-la-adresa-romaniei-…/

 

 

Atacurile murdare la adresa României sunt de neacceptat. Înscenarea Sky News, demascată de DIICOT şi celelalte autorităţi competente

ANABIRCHALL.RO

 

Prospectiv A-z shared Center for Economic and Policy Research (CEPR)'s post.

August 9

Ca si in Turcia, echilibristica reanimarii e foarte incurcata. Pentru pragmatici, nu si pentru principiali!

 

Center for Economic and Policy Research (CEPR)

August 9

Kerry's meeting with Brazilian official shows support for illegitimate government
By Mark Weisbrot, contributor

On July 25, 43 Democratic members of the U.S. House of Representatives wrote to Secretary of State John Kerry. The letter began:
"We write to express our deep concern regarding recent developments in Brazil that we believe threaten that country's democratic institutions. We urge you to exercise the utmost caution in your dealings with Brazil's interim authorities and to refrain from statements or actions that might be interpreted as supportive of the impeachment campaign launched against President Dilma Rousseff.
"Our government should express strong concern regarding the circumstances surrounding the impeachment process and call for the protection of constitutional democracy and the rule of law in Brazil."
On Monday, Sen. Bernie Sanders (Vt.) also weighed in, noting, "After suspending Brazil's first female president on dubious grounds, without a mandate to govern the new interim government abolished the ministry of women, racial equality and human rights." He added: "The United States cannot sit silently while the democratic institutions of one of our most important allies are undermined."(Read more: http://ow.ly/1ZOu3034nIO)

 

 

Kerry's meeting with Brazilian official shows support for illegitimate...

OPINION | He is choosing sides — the side of a right-wing cabal of corrupt politicians.

THEHILL.COM

 

Alexandru Cosmin Codreanu Inceputul sfarsitului pentru BRICS? America de Sud pare scuturata din temelii zilele acestea. Venezuela se prabuseste, politica de independenta a Braziliei este altoita cu politicieni noi sustinuti de Washington, relatiile Americani-Cubaneze se incalzesc. Par a ramane pe pozitii (inca) Columbia, Argentina si Chile. Cat or mai rezista si ele pe un continent atat de omogen, insa atat de dezbinat si de usor de corupt ca America de Sud. 

Doctrina Monroe pare a fi scoasa de la naftalina zilele acestea

 

Prospectiv A-z .
Cum am spus si in trecut, viitorul BRICS e nedeterminabil, in cel mai bun caz. 

Cel mai problematic in timpul acesta este mentinerea pacii. Atat timp cat Lumea n-are un stapan legitim, instabilitatea este numele jocului. 

In teorie, drumul optim dela sistemul mondial la succesor ar produce pasnic Lumea multipolara. Numai ca intr-o astfel de lume, legitimitatea hegemonului local este foarte usor de contestat daca succesorul sistemului actual nu-i legitim.

 

Dinica Roman https://youtu.be/-Ivt2NmbyGg

 

 

"I want to scare Assad" Mike Morell (Aug 8,…

YOUTUBE.COM

Niciun comentariu: