sâmbătă, 27 noiembrie 2021

Covrigul, acest razboi religios/civil ce ni-l serveste Capitalismul pentru a mai merge o tura...

 25 aprilie, 2021




Gheorghe Piperea: Influencerul la care se referă dna Roxana Panait m-a păcălit și pe mine la un moment dat - am crezut că scrie din convingere despre libertatea religioasă. De fapt, este un lup în blană de oaie.

PS Dau varianta integrală a postării pentru că feisbuc nu îmi permite un share și în speranța că nu îi fac reclamă influencerului, ci deschid niște ochi.
Postare Roxana Panait:
“OK .. Am citit multe texte faine scrise de domnul din poza de mai jos insa ceea ce spune acum ar fi corect si fair DACA domnul nu ar umbla cu dubla masura.
Ceea ce spune domnul respectiv este asa:
1) DOAR cei ce nu se vaccineaza ii obliga pe doctori sa munceasca in regim de burnout si din cauza nevaccinatilor statul il tine in casa pe ceilalti ....
2) Solutia dansului: nevaccinatii care se imbolnavesc de covid nu ar trebui tratati pentru ca "mi se pare normal să vă asumați până la capăt consecințele libertății pe care o revendicați, nu să le puneți apoi în cârca medicilor și a restului societății."
Well, domnul cu pricina nu este interesat nici de libertate, nici de dreptate nici de economie sau de binele medicilor. De ce spun asta? Simplu, DACA ar fi fost interesat de toate acestea, atunci acelasi principiu (cel al asumarii individuale a alegerii facute de fiecare) ar trebui sa se aplice si in urmatoarele cazuri:
in cazul celor vaccinati si cu efecte adverse; respectiv fiecare sa plateasca pentru tratarea efectelor adverse de acum sau de mai tarziu, pe masura ce stiinta le descopera pentru ca "mi se pare normal să vă asumați până la capăt consecințele libertății pe care o revendicați, nu să le puneți apoi în cârca medicilor și a restului societății." Fair , nu?
vaccinurile ar trebui platite DOAR din taxele celor care se vaccineaza, nu-i asa? De ce sa fie incarcati ceilalti, de ce sa plateasca pentru ceva ce nu beneficiaza?
in cazul celor vaccinati si care transmit mai departe boala, cei vaccinati ar trebui sa plateasca orice costuri medicale generate in randul celor care "au primit" virusul de la cei vaccinati. O sa fie o incurcatura draguta cand isi vor transmite ei intre ei .. dar nah, principiul este principiu. Avem It-isti de frunte si ar trebui sa descurce ei problema, compensand de la unul la altul 🤓
avand in vedere ca de la cei vaccinati apar cele mai interesante variante de virusuri, cei vaccinati ar trebui sa plateasca costurile generate de noile variante, inclusiv necesitatea revaccinarii ( orele de munca ale medicilor, costurile vaccinurilor etc)
cei ce sunt supraponderali, mananca nesanatos, fumeaza, beau si au ajuns sa aiba diverse afectiuni generate de acest stil de viata, ar trebui sa plateasca orice tratament medical in cazul covid pentru ca din cauza lor si al sistemului lor imunitar neperformant ajung sa fie tinuti in casa cei sanatosi si cu un sistem imunitar bun si foarte bun si care nu au nici nevoie de vaccinuri si nici nu fac simptome ale bolii. Acesti oameni cu un bun sistem imunitar sunt extrem de importanti pentru societate pentru ca un imun natural nu transmite mai departe boala.
medicii care au dat medicatie ce a afectat imunitatea pacientilor si i-a vulnerabilizat in cazul covid ar trebui sa plateasca costurile de spitalizare ale pacientilor cu pricina ( exista studii pentru multe dintre medicamentele folosite in boli cronice si deficientele nutritionale pe care le induc + afectarile sistemului imunitar).
Ar trebui ca responsabilitatea sa mearga pana la capat, nu? Sau doar cei ce nu vor sa vaccineze trebuie sa faca asta?
Este foarte interesant cum, in ultima vreme, cei ce decid sa se vaccineze ajung sa fie foarte vocali pe subiect dar o fac intr-un mod ciudat. Ca si cum ar incerca sa se convinga ei pe ei insisi ca o sa fie bine, ca e bine ca se vaccineaza.. Stiti cum vorbesc mult unii oameni cand sunt inundati de frica?
Domnul din poza scria pe 21 aprilie asa ( intr-un articol pe blogul sau):
"Din câte am putut eu să mă dumiresc, chiar nu văd de ce m-aș teme mai mult de virus decât de vaccin. Totuși, dacă iese prost, cel puțin în anumite cazuri, ceea ce nu e 100% exclus, de ce ar trebui Biserica să se discrediteze ca urmare a implicării ei în promovarea vaccinării?"
Sper sa nu fie din ciclul "gura pacatosului ... "

Sursa din amonte:

Alexandru Racu: Tot aud: dar de ce spuneți public!? Dar de ce trebuie să știm și noi!? E ca la homosexuali: vaccinați-vă dacă vreți, dar la voi în dormitor, nu în ochii lumii! Desigur, se știe că antivaxxerii sunt foarte discreți. Nu își expun niciodată public teoriile. La ei nu știe dreapta ce ac nu intră în stânga. Smerenia e principala lor virtute și au făcut cu toții legământul tăcerii.

Paul Hitter
Pai bre, nu antivaxxeri au inceput aberatia asta. Ci cei cu obligativitatea. Big pharma sustinuta de pro vaccinisti. Lasa vrajeala.

Alexandru Racu: Nu știu ce intenții au alții în ceea ce te privește, dar eu unul nu te oblig la nimic, dacă nici tu nu îi obligi pe doctori să muncească în regim de burnout pentru că statul să mă oblige după aia pe mine să stau noaptea închis în casă. Așadar, dacă tu semnezi că odată cu vaccinul refuzi și o eventuală spitalizare pentru covid, nu pentru alte afecțiuni, atunci nici eu nu te oblig pe tine și pe cei ca tine la nimic. Dar mi se pare normal să vă asumați până la capăt consecințele libertății pe care o revendicați, nu să le puneți apoi în cârca medicilor și a restului societății. Dacă refuzi sfatul medicului de a te vaccina pentru că te crezi mai deștept decât el, atunci nici să nu faci apel la asistența medicului și la un tratament de vreo sută de ori mai scump decât vaccinul, plătit de noi toți, în caz că ai dat de dracu' pentru că ai făcut cum te-a dus capul.

Priscila Lipciuc: Alexandru, sa stii ca marea majoritate a antivaxerilor pe care ii cunosc sunt exact asa: discreti. Asta nu neaparat pt ca le sta in caracter, ci si pentru ca in momentul in care spui ceva, iti sar in cap ”savantii”. Mai sunt și un număr considerabil din aceia cărora le-a murit un membru al familiei sau a rămas infirm după un vaccin. Aceia suferă prea mult ca să le sară lumea în cap că ”precis nu a fost de la vaccin, îți spun eu, că e dovedit științific.” Cei care iti tot răspund tie sunt, probabil, printre cei mai putin intelepti sau printre cei care nu mai au ce pierde (de exemplu, i s-au facut copiii mari deja). La fel e si cu Homeschooling-ul si cu majoritatea orientărilor pentru care ești terfelit în ziua de azi.

Cornel Paun: Nu comparați reacția antivacciniștilor cu propaganda uriașă pro-vaccinare, propagandă care frizează teroarea psihică 24/24 7/7 , propagandă plătită de guvern cu munții de banii și din banii antivacciniștilor.

George Valeriu HenciuVă temeți că nu o să vă primiți drepturile și libertățile înapoi pentru că o mare parte a populației nu vrea să se vacineze?
Poi le-ați pierdut tocmai pentru că o mare parte a populației acceptă să se vaccineze și toate celelalte aberații plandemice.

Mateescu Laura: 
Ce înțelegeți prin eticheta pusă generic pe frunțile oamenilor - prin antivaxeri? Oare e cu sens peiorativ?
Se referă la cei ce refuză în general orice tip de vaccin? Sau la cei care s-au vaccinat și își vaccinează copiii cu vaccinuri clasice dar refuză să fie testați cu noua tehnologie mRNA?






Niciun comentariu: