sâmbătă, 8 septembrie 2018

Tinerii nostri de alaltaieri la Paris, azi dela Berlin ne invata despre FEMINISTAN




Comments
PAz
Adica doamna Killary a fost facuta la posta?

Alexandru Botu Si de catre cati?
Manage

Manuela Boatcă Aceasta "discutie" este sub orice critica, ma mir ca trebuie sa va atraga cineva atentia.
Manage

PAz
Nu e o discutie, este felul in care omul simplu se racoreste cand mai cade cate o tinichea tinuta pana de curand in rand cu stelele.

Scuze pentru ofensarea sensibilitatilor!
Manage

Manuela Boatcă Noroc ca se poate racori cu sexism. Ca nu de sensibilități e vorba aici, nu-ți mai explic.
Manage

PAz
Mare noroc, intr-adevar. Alternativele ar fi revolutie sau depresie.
Manage

Luminita Arhire Manuela Boatcă Ne îndreptăm, doamnă, către o societate fericită în care și simplul fapt că un bărbat oferă un buchet de flori unei dudui care e necăjită, șleampătă și prostuță, ca s-o mai „învioreze”, poate fi privit ca o hărțuire sexuală... ( a se vedea GOD BLESS AMERICA, filmul lui Bobcat Goldthwait) ... Sigur, în acest fel va fi ceva mai greu să se nască, în mod natural, copii pe planeta Pământ, căci de atâta vigilență și pudoare apropierea dintre parteneri va fi o problemă. Dar, am auzit diferite sufragete de rit nou spunând că și așa populația lumii e exagerat de mare... la ce să mai facem copii? O glumă e doar o glumă , doamnă... nu „o discuție sub orice critică”... sau ați luat-o în serios ? Adică MOT-A-MOT?
Manage

Manuela Boatcă Luminita Arhire Deci un barbat care ofera flori unei femei este acelasi lucru ca un barbat care face glume despre viol colectiv? Nu pot fi de acord cu Dvs. O gluma este o doar o gluma atunci când nu reproduce inegalitati structurale si nu e pe seama cuiva. Nu e cazul aici.
Manage

Luminita Arhire Glume despre „viol colectiv”? Vai de mine , era doar un joc de cuvinte... văd acest tip de seriozitate, „corectă din punct de vedere politic”, cum se întinde ca o plagă. Când nu vom ști să mai râdem decât printre dinți vom reciti NUMELE TRANDAFIRULUI și ne vom întreba ce dracului a vrut să spună Umberto Eco când a pus în gura lui Jorge de Burgos, orbul, cuvintele despre RÂS...
Manage

PAz
Manuela, " O gluma este o doar o gluma atunci când nu reproduce inegalitati structurale si nu e pe seama cuiva". De acord, numai ca Hillary Clinton este fibra structurii de VIOLENTA si INEGALITATE.

As fi vrut sa aud vocea feministelor atunci cand Hillary distrugea Libia, doar ca un exemplu. Sau cand Madeleine Albright inaintea ei distrugea Serbia.

In momentul in care feministele tac atunci cand violenta este reprodusa de doamne din sistem, catarate acolo inclusiv din cauza politicilor pro-femeie, cred ca toti pierdem. In momentul in care feministele acuza un joc de cuvinte la adresa puterii de sexism... revolutie sau depresie?
Manage

PAz
Iata o cauza recenta in privinta careia n-am auzit femismul romanesc sa scoata vreo silaba.https://www.facebook.com/groups/AtelierGP/permalink/2015269538536617/
Manage
De uichend, de jale și de aoleu!
CIVISM LA PĂTRAT ! , PARDON, LA CAP PĂTRAT!
Am observat că niște ACADEMICIENI ai străzii, care-și petrec majoritatea timpului c...
See More
Manuela Boatcă Luminita Arhire Când seriozitatea va fi singura plaga de care va trebui sa scapam, discut cu Dvs. cu placere si despre Numele Trandafirului. Pâna atunci, o sa consider ca descrierea grupului Prospectiv corespunde si cu mesajele din acest spatiu. "Grupul Prospectiv explorează şi extinde limitele discursive din spaţiul românesc pentru a ridica gândul la nivelul potenţialului şi fapta la nivelul aşteptărilor". Pentru o extindere a limitelor discursive în zona bancurilor de prost gust, exista bancuri.ro.
Manage

Manuela Boatcă PAz, deci ai principii, dar le pui în paranteza când nu îti mai convin? Atunci cazi prada exact structurilor pe care presupui ca le combati. Sunt 100% pentru critica la adresa lui Hillary Clinton - dar nu sub centura. Si, culmea, astfel de glume nu spun nimic despre ea, nici despre feminismul românesc si lipsa lui de atitudine - ci doar despre cel care le-a lansat.
Manage

PAz
"Adica doamna Killary a fost facuta la posta?" Pana una alta, aceasta este o descriere FACTUALA a situatiei, Manuela--posta electronica a doamnei a fost facuta public. Orice alta interpretare apartine imaginarului cititorului--honi soit qui mal y pense.

Pentru sensibilitati personale afectate am cerut scuze, insa consider ca discursul pe romaneste este timorat in continuare cu scheme de interpretare corecte dpdv politic, aplicate selectiv. Cazul pe care-l faci este aidoma RussiaGate-ului, in loc sa se discute continutul postei electronice a d-nei Clinton, inclusiv episodul prin care echipa sa a tras presul de sub Sanders si a permis astfel ascensiunea lui Trump, lumea e asmutita pe asazisa implicare ruseasca in victoria lui Trump, doar asa Clinton si ai sai pot arunca lumea in holocaust nuclear. Asa si noi...

P.S. La nivelul omului obisnuit, umorul impotriva puterii abuzive este arma si medicament. Nu-l dispretui!
Manage

Manuela Boatcă Haha, în sfârsit, o gluma buna! Deci mie îmi apartine interpretarea sexista? Ciudat, uiti ca eu am intervenit abia dupa ce voi numai despre asta discutati. Si eu as fi preferat sa se discute despre continutul articolului, de-asta am si ripostat. Ca nu e vorba de sensibilitati personale, si ca nu mie trebuie sa-mi cer scuze, am mai spus, dar pot si repeta, nici o problema.
Manage

PAz
Domnul Alexandru Botu a raspuns tot factual: "Si de catre cati?"

Intre timp se pare ca si chinezii au trecut pe acolo. Deci avem pana acum sursa lui Assange, Guccifer si chinezii...
Manage

PAz
Ei, afandu-ti reactia la cel mai recent comentariu al meu vad ca macar acum ne-am prins impreuna.
Manage

Manuela Boatcă Ghinion, eu râdeam de "factual". Dar ce mai conteaza.
Manage

PAz
Cu atat mai mult, vezi ca se poate ca 2 persoane sa rada in 2 feluri diferite de acelasi lucru?!
Manage

Manuela Boatcă Evident ca se poate. Unii pe seama altora, altii nu.
Manage

PAz
Umorul care nu-i pe seama altuia e STERIL. Singura conditie care mi-o impun la este ca umorul sa nu fie pe seama unuia mai slab.
Manage

Manuela Boatcă Here we go again...Nu despre apararea lui Hillary Clinton era vorba, ci despre sexism. Over and out.
Manage

PAz
I beg to differ. You are contorting facts and projecting your own prejudices as a self-appointed commissary of some thought police.
Manage

Manuela Boatcă Tare mi-as dori sa-mi explici tu ce prejudicii am, dar zau ca nu am atâta timp. By the way, https://g.co/kgs/VypcJo
Manage
GOOGLE.COM

PAz
Prejudecata ta este evidenta aici: "Nu despre apararea lui Hillary Clinton era vorba, ci despre sexism"

Erau 2 comentarii FACTUALE despre posta de serviciu (nu privata!) a d'nei Clinton pe care AI ALES sa le interpretezi (unilateral?) in cheie sexista/feminista.
Manage

Manuela Boatcă 😂😂😂🤣🤣
Manage

PAz
Prejudecata mai sus este ca toti am fiinta in FEMINISTAN, acel loc in care structurile de putere/inechitate/violenta sunt mentinute inclusiv cu aplicarea selectiva a normativelor feministe.

Va dati seama ca in conformitate cu aceasta logica nu este voie la bancuri cu Coana Leana, Elena Lupescu sau Elena Udrea. Adica cu o femeie in pozitie de putere abuziva trebuie sa joci cu mainile legate la spate sa nu cumva sa ofensezi.
Manage

Luminita Arhire   Domnule PAz, nu-i prea mult deranj pentru ca să convingeți o doamnă cu simțul umorului mai curând atrofiat? Cred că ați adus suficiente argumente.
Manage

PAz
In general am scris pentru beneficiul celor timorati de noua politie a gandului. Considerand tacerea, lumea fie e inca in vacanta, fie e timorata...
Manage

Luminita Arhire PAz Poate că lumea e într-o vacanță timorată.

Manage

Preda Mihailescu Vad ca avem un fel de androizi programati pe bani germani sa faca pe trolii pe fb. Ce este aceasta testare de algoritmi in public?

Manage

Eduard Virgiliu Pai daca si prostovanul ala din Romania, Lucifer, a intrat pe serverul ei ... cred si serviciile secrete albaneze ii citeau e-mail-urile.

Manage

Gavrila Ch Saraca Hillary, cu atatea voturi in plus cate partis-pris-uri in ce o priveste, ne-am fi pomenit cu prima presedinta a Americii...perish the thought. Ca fosta sefa a lui Nuland si acel gauleiter Gordon.

Niciun comentariu: