duminică, 5 noiembrie 2017

Importul de reforme in justitie si samsarii sai

"Importul de reforme in justitie" si samsarii sai – 28 septembrie 2017

Cionoff Serban, Jurnalul national

Extrem de sugestivă și, de aceea, demnă de ținut minte această sintagmă - ,,importul de reformă în justiție''- pe care a pus-o în circulație Adrian Năstase într-un succint dar...

JURNALUL.RO

 

Smaranda Dobrescu Isi mai aduce aminte AN de ziua condamnarii sale:
"PS 1. Nu am putea propune o nominalizare la justitie care sa asigure, impreuna cu Monica Macovei, Guseth si Pruna apararea statului de drept actual, construit cu atata migala in ultimii zece ani? Ma gandesc desigur la Catherine Day, careia ii port o amintire duioasa in conditiile in care in ziua condamnarii mele i-a facut o vizita la Bucurestji Liviei Stanciu."

 

Doina Nicolescu Domnul ambasador Klemm astazi s-a dezis de comunicatul dat in comun cu ministru Toader. Ce dovada mai mare vreti?

 

Smaranda Dobrescu Ministrul Tudorel Toader are nevoie de sustinerea intregii coalitii. Altfel se mai mareste sirul de eroi pe altarul adevarului.

 

Smaranda Dobrescu Ma tot intreb cine ne-o fi onorat cu vizita la Bucuresti in ziua condamnarii lui AS?

 

Cionoff Serban Foarte simplu, pentru ca sa se convinga ca ordinul pe garnizoana privind condamnarea lui Adrian Nastase a fost pusa in aplicare neintarziat

 

Eugénia Paraschiv Grotesc, lovituri de stat prin "noi în/șine"...

 

Eugénia Paraschiv fitilul
vulpile în vie -
nerozii

 

Prospectiv A-z .
Da, domnule Cionoff Serban, Nastase are dreptate: "Extrem de sugestivă și, de aceea, demnă de ținut minte această sintagmă - ,,importul de reformă în justiție''- pe care a pus-o în circulație Adrian Năstase într-un succint dar atât de pătrunzător comentariu consacrat unui personaj de tristă amintire din hronicul Comisiei Europene. Este vorba despre Catherine Day, cea care, în perioada 2005-2015, a deținut funcția de secretar general al comisiei." 

Insa importul de reforma in justitie n-a inceput cu Basescu/Macovei. Ce nu intelege nicio generatie de noi politicieni romani este faptul ca istoria nu re/incepe niciodata cu ei.

Niciun comentariu: