marți, 28 aprilie 2015

Un Prospectiv
.
Doua postari recente de aici, aceea cu noua ordine mondiala corporatista in lucru, respectiv aceea despre memoriile lui Zapaterro, ma fac sa gandesc ca:
Da, Vestul e in criza, accentuata de faptul ca producatorii asiatici au pus mana pe tehnologiile vestice, dar lucreaza pentru mult sub salariile imperiale ale Vestului. Numai ca se ridica intrebarea: Cum se face ca profiturile minoritatii ce constituie elita globalista au crescut de cand a inceput Criza?
Pai guvernele pun bani, d'aia tipariti, pe piatza la dobanzi aproape de ZERO. Bancile, si numai ele, se imprumuta la aceste rate si, in loc de inflatie, avem deflatie. Acolo-i hocus-pocusul: Banii sunt sifonati imediat de elita care nu are de onorat un contract social cu cei multi--vezi preturile in crestere la 'arta' si alte assets. Numai ca economia reala e sugrumata de lipsa lichiditatii. Deci efectul per total e 'stabilitatea preturilor' la nivelul celor multi--ca nu cumva inflatia sa reduca pozitiile celor ce stau pe bani si sa-i puna sa caute investitii productive.
In toata schema asta, politicienii servesc elita globalista mai degraba decat electoratul propriu.
Da, cand productivitatea ti se duce in jos, te astepti sa fie greu. Numai ca greul ar trebui uniform distribuit in societate. Intr-o democratie, polarizarea veniturilor ar fi greu de inghitit. Asa ca ne indreptam catre corpocratie, adica punerea intre clientii-fosti-cetateni si elita a corporatiei, un concept sintetic care are drepturile celei mai protejate minoritati si obligatiile unui nou nascut.
Traiasca lupta pentru pace! A, nu! Asta-i cea veche.
Ave, Cæsar, morituri te salutant!


Asa se mai intampla uneori in politica.. Doar cand esti inghesuit. Daca nu intelegi, mai bine tragi usa dupa tine
http://www.dcnews.ro/…/zapatero-fost-premier-spaniol-acuz…/…
Dezvăluirile spaniolului apar într-un capitol publicat de Reuters din cartea autobiografică a lui Zapatero,...
DCNEWS.RO|BY DCNEWS

  • Mircea Platon Banii sau viata. Ma mir ca nu avea un ciorap pe fata Frau Merkel.

  • Un Prospectiv .
    Iata aici mai pe larg: http://uk.reuters.com/.../uk-eurozone-zapatero...


    Refuzul italienilor de a acepta bani dela FMI a fost exprimata in termenii urmatori de Giulio Tremonti, ministrul italian de finante: "I can think of better ways to commit suicide."

    Gvernatorii Preş-Basescu & Mugurel n-au avut o asemenea problema ca a italianului.

  • Un Prospectiv .
    M.P., cred ca Mme Merkel incerca sa ia un loc in fatza, impreuna cu cei din spatele muntilor de bani germani in nevoie de reciclare, la corrida ce avea sa urmeze. 


    Adica, bani sunt, INTOTDEAUNA; preturile nu-s la mai jos de 25% de la cea mai recenta tranzactie. 

    Asa ca nu lipsa ciorapului (ma) deruteaza, ci a binoclului teatral.

Niciun comentariu: