marți, 28 aprilie 2015

Parerea unui puscarias condamnat la 6 ani de inchisoare despre justitie si conditiile din inchisoare. Oare fundatiile/asociatiile pentru apararea drepturilor omului, (chiar cei aflai la reeducare sunt oameni) nu au nimic de spus in aceasta privinta? Oare singurele preocupari ale acestora se concentreaza pe apararea drepturilor homosexualilor, domeniu in care sunt cu adevarat vocali?
http://www.cotidianul.ro/bogdan-popovici-dreptate-sau-o-ip…/
Scrisori din puşcărie, Bogdan Popovici: Dreptate sau o ipocrizie și minciună până la capăt?
BY COTIDIANUL.RO

  • Gheorghe Gradinaru Sunt de acord ca BP este o victima colaterala in procesul lui AN si ca pe baza probelor acuzarii prezentate in proces nu ar fi trebuit condamnat la ani de inchisoare ci doar la confiscarea banilor cistigati ilicit Sotia sa este intradevar nevinovata dar BP a fost cel care a implicat-o juridic( adica i-a incredintat conducerea de forma aunor firme ) desi nu l-a obligat nimeni.Iar persoana privata BP are probabil mult mai mult sa isi reproseze vis a vis de modul de comportare fata de foarte multi oameni din perioada cind era pe val.

  • Un Prospectiv .
    De cand cu demiterea lui Barbu, tre sa bagam la cap: Lista tabuurilor in Romania s-a largit. Mme Makavei si cu Botulina Sida Ionescu fost partzescu vor propune chiar o lege euroipeana pentru protectia acestor noi flori de colt ale discursului public.

  • Smaranda Dobrescu Nu cunosc amanunte despre caz, de aceea nici nu m-am pronuntat decat asupra aspectelor din inchisori: inghesuiala inumana, frig, lipsuri de fof felul.

  • Smaranda Dobrescu desigur, urmatoarea problema care se ridica este amnistia. Ea se practica peste tot pentru categorii de detinuti hotarate prin actul respectiv de amnistiere consonant cu legea. Daca insa problema care a scandalizat este cea a lui Nastase in primul rand, atunci propunerea D-lui era de acceptat:'scrieti in lege ca se amnistiaza toti cei ce intra in categorie cu exceptia lui Nastase" Desigur ca e o ironie, dar ea nu e departe de a atinge nodul problemei.

Niciun comentariu: